Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5485 Nereden: _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_ / ÇANAKKALE MD
Tarih: 21.07.2008 - 13:56 Mesaj konusu:
rddkers_riders Cansu'cum süper fotolar eline her zamanki gibi konusturmussun yine fotorafcılıgını bu hafta sonki gökçeada organizasyonunda birlikte olmak dilegim ile.... _________________ _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1036 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 21.07.2008 - 16:09 Mesaj konusu:
ben yerinizde olsam denize Vakif ta girerdim...dünyanin kendi kendini temizleyen 3 denizinden biri yayla bitti artik...Su anda yazligimda oturuyor olabilirdim,niye cikamdim yola hala sinir oluyorum
bu arada iyi gezmissiniz memlekete bol slm... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız