Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sizin tavrınız ne olurdu...!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sizin tavrınız ne olurdu...!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Sizin tavrınız ne olurdu...! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle herkeze iyi forumlar ...Bundan birkaç gün önce akşam saatlerinde eşimle bir dolaşalım dedim , yolaçıktıktan 10 dakka sonra bir repsol 1000 rr gördük takriben 2006 -2007 civarıdı. Motorun yanından geçerken üstünde gayet ihtiyari bir şekilde oturan şahısa hayırlısı olsun yenimi aldın dedim . Arkadaş galiba bizim bildiğimiz pastane önü motorculardan olsa gerek evet dedi yeni aldım ,sorması ayıp kaç model dedim 2008 model dedi şaşırdım tabi kendi kendime dedim ya ben yanlış kasaya bakıyom yada adam beni yiyiyordedim ,daha sonra sorması ayıp kaça aldın dedim bana 18 di 15 bine aldım dedi bende yüzüne gülerek hayırlısı olsun güzel makinamış deyip uzaklaştım... eşim bile fazla bilmediği halde bu sıfır motor değil böyle görüntüsü yokki dedi bende ona boş ver bizi yedi keriz öle sansın dedim sizin tavrınız ne olurdu bi öğreneyim dedim komik bir durum.... Çok gülüyorum
Şok oldum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sormazdım Gülümsüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKAN abi hastalık işte gördükmü zannediyoz bizm gib bi arkadaştır belki md dendir diye tanışırız diye gittik ama keklenedik .... Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
CAGRRI
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o istanbulada 2 depo bezinle gidiyodur sorsan
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan, Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bende sormazdım fakat yanlışlıkla laf olsun diye sorupta bu tarz cvb alsaydım çooooook fena bozardım... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DJ-RAMON, bok atacan öle oldumu Gülümsüyorum

sanki kazalımı ne ?

rengimi soluk banamı öyle geliyor Çok gülüyorum

abi son hızı kötü diyorlar honda için Çok gülüyorum

abi sen pek viraj yapmıyon galiba lastiklerin yanları pürüzsüz maşşalah Çok gülüyorum

5 dakkada zıvanadan cıkaratırım valla
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar gülmekten yarıldım yaa harikasınız aklıma geldikçe gülüyom...mdonur,ekamba,çağrı... Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
utku_89
Üye
Üye

Nereden: van

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kuzenimin kocasına motorunun 2. eli ne kadar diye sormuştum bana 4bin ytl dedi.sıfırı 2.650ytl.ancak benim motorlarla ilgilendiğimi bilmiyodu üşkağatçı
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende sormazdım kesinlikle Gülümsüyorum

bırak 2008 sansın Delirdim
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sormazdım adamı havalandırmışsın
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayır 1000cc değilde ben genelde 600cc kullanıcılarına top speedlerini soruyorum. kahramanlarda sordum 5-6 kişiye 299 yapıyomu bu diye Dil çıkarıyorum yapmaz mı yanında + bile çıkıyo dediler heheheehhehe
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DJ-RAMON, sen kaç model diye sorunca adam demek ki sen bişey bilmiyor zannetti ve salladı

ben de senin yaptığını yapardım

hayırlı olsun deyip uzaklaşırdım Gülümsüyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan,
Alıntı:

Sormazdım

dogru cevap bu bencede Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ben de senin yaptığını yapardım

hayırlı olsun deyip uzaklaşırdım

+1 Bravo Boşver hıyarı kendini kandırıp dursun Bravo
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: son zamanlarda Denizli

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi niyetle yaklaşır ve beni keklemeye uğraştığını anlarsam,mdonurr, gibi tav ederdim denyoyu. Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal