kaRRdelen, valla sorma nur cumartesi fazla gec kalmayalım diye direk eve gectik.
OnurKaraca, cumartesi gecesi hep mesai yapıyonuz kardeşim sizde sonra pazar rezil oluyo.Zaten bi sen bide halil yoktunuz.
VALEO, evet agırlık honda ve yamaha. bu arada berhanın yoğun ısrarlarına dayanamayan ercü R1'i kullanmasını için berhana verdi. hatta fotolarıda var ama üzerinde biraz oynama yapmak lazım(berhan anlamıştır)
ArapKadri, abi sen bizim race çileri alıp dağa kaçırıyon o yüzden sana haber vermedik
hımm
demek suçumuz bu ha BEN HAKİMİM MASUM BEY
yaw kardeşim bi kere çıkarımda dağa temiz nefes alın istiyom
ciğerlerinize oksijen dolsun be
hep gaz hep gaz nereye kadar ha
otobanda eksoz dumanı soluyonuz habire
hem erkek adam ............
ANLADINIZ _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
bekr, kardeşim ellerine sağlık cok güzel bir gündü. yanlız gazlamalardan ben zevk alamadım. Alışmışım Halil içine dışına atmaya otobanda fark atmaya o olmayınca tadı tuzu olmadı hehehehheehhe _________________ PERT TEAM
600 RR
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6695 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 21.07.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
KoRRhan, Olum ne diyim ben sana yav. Hayır bilen biliyor da bilmeyen inanacak ondan korkuyom sadece _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR, bende bilmeyenlere yazıyorum zaten halilciğim onlarda bilsin öğrensin. bilenler biliyor zaten ben istiyorum ki herkez bilsin _________________ PERT TEAM
600 RR
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 21.07.2008 - 14:03 Mesaj konusu:
bekr, dostum biliyosun TATTOO iyi bişey değil kardesiz biz,bendeki resimleride sana yollayım ben aksam ekleyiver topiğe bendede harika resimler var,yalnız benim aklım hala eşinin çektiği resimde bide o bayan gazeteye filan koycam dedi valla yusufffff
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
. hatta fotolarıda var ama üzerinde biraz oynama yapmak lazım(berhan anlamıştır)
anlamam mı kardesim valla off yani _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız