hondagokhan aramadım ama onlarıda görünce böyle merak etmiş özlemiş sanki onlar kayıpmışta ben aramışım gibi bir hisse kapıldım ve kaptırdım yoksa ne merak edecem 3 gündür Kayseri'deydim.Dünya'dan haberim yoktu _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu iki kafadardan korkulur arkadaşlar .Walla bi bıraksak dünyanın öbür ucuna gezmeye gidicekler nedir bukadar atraksiyon anlıyamadım. _________________
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2076 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 21.07.2008 - 09:48 Mesaj konusu:
Hayabusa, Ahmet'cim Ömer abi geziyor sen siteye fotoları yüklüyorsun. İnşallah bir gün kendi gezinin fotolarını yüklersin. Ellerine sağlık. _________________
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 21.07.2008 - 10:28 Mesaj konusu:
Hayabusa, Resimler çok güzel emeğine sağlık teşekkürler paylaşım için (EYLÜL) Ömer Bozkurt ve Sempatik suratlı yaratık var ya bunlardan korkulur birde diyorsun Ömer yoldan geliyor karşılıyalım diye kendini mi karşılatcan bana neyse emeğinize sağlık güzel gezi olmuş Alacağınız olsun bakalım _________________
En kısa zamanda ömer abi ali42 sempatik yakuza ve ben tekrar antalya alanya yollarındayız. her zamanki gibi yine muhteşem olmuş ayrıca bi dahaki gezide ömer bozkurt un bütün masrafları her kuruşuna kadar bana aittir burdan duyurulur hyabusa ya aliye ve sempatik dikkatine..
hondagokhan, volkanoptik ikinizede teşekkür ederim siz merak etmeyin,benim geziler sessiz ve herkesten habersiz yoğun bir şekilde devam ediyor _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız