Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kayıplar Bulundu-Konya-Antalya-Alanya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kayıplar Bulundu-Konya-Antalya-Alanya
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 21.07.2008 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Kayıpları bulmana sevindim Çok gülüyorum Emeğine sağlık Çok güzel resimler
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Basgazayawrum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rusian olsunda çamurdan olsun, maşallah Motordelisi
Başa dön
Basgazayawrum Çevrimdışı Basgazayawrum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.07.2008 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan aramadım ama onlarıda görünce böyle merak etmiş özlemiş sanki onlar kayıpmışta ben aramışım gibi bir hisse kapıldım ve kaptırdım yoksa ne merak edecem 3 gündür Kayseri'deydim.Dünya'dan haberim yoktu Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 21.07.2008 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu iki kafadardan korkulur arkadaşlar Gülümsüyorum .Walla bi bıraksak dünyanın öbür ucuna gezmeye gidicekler nedir bukadar atraksiyon anlıyamadım.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 21.07.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Ahmet'cim Ömer abi geziyor sen siteye fotoları yüklüyorsun. İnşallah bir gün kendi gezinin fotolarını yüklersin. Bravo Ellerine sağlık.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Resimler çok güzel emeğine sağlık teşekkürler paylaşım için Bravo Çoook seviyorum (EYLÜL) Göz kırpıyorum Ömer Bozkurt ve Sempatik suratlı yaratık var ya bunlardan korkulur birde diyorsun Ömer yoldan geliyor karşılıyalım diye kendini mi karşılatcan bana neyse emeğinize sağlık güzel gezi olmuş Alacağınız olsun bakalım Üzgünüm
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hayabusa, Ahmet'cim Ömer abi geziyor sen siteye fotoları yüklüyorsun. İnşallah bir gün kendi gezinin fotolarını yüklersin. Ellerine sağlık

Hayabusa,
Senin gezi fotolarınıda bekliyoruz
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 21.07.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz,Allah neşenizi bozmasın Bravo

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 21.07.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bı gezi olsun Alkışlıyorum Motordelisi Alkışlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
somali
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasim icin tskler guzelm gezi olmus tebrikler
Başa dön
somali Çevrimdışı somali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yzd42
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En kısa zamanda ömer abi ali42 sempatik yakuza ve ben tekrar antalya alanya yollarındayız. her zamanki gibi yine muhteşem olmuş ayrıca bi dahaki gezide ömer bozkurt un bütün masrafları her kuruşuna kadar bana aittir burdan duyurulur hyabusa ya aliye ve sempatik dikkatine..
Başa dön
yzd42 Çevrimdışı yzd42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

... var=huzur var
vakit var+imkan var=gezi var
ise huzura eşdeğer denklemi çözünüz

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gumusok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende diyorum çaya şorbaya gelmez oldu nerlerde Öfkeliyim
ömer baba yakışanı yapmış helal baba büyüksün Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun abilerim benim yollar feda olsun size Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, volkanoptik ikinizede teşekkür ederim Çok gülüyorum siz merak etmeyin,benim geziler sessiz ve herkesten habersiz yoğun bir şekilde devam ediyor Göz kırpıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal