konu üzerine aklıma gelen bişey geçenlerde ne oldu arkadaşlar
sitemizin üyelerinden zxrhalit ve yassin nickli arkadaşlarım ile trafik ışıklarında karşılastım
bide ne görüyüm ikiside küçük bir motora (mobblet'e)binmişler sanayiye yag yag filitresi almaya gidiyırlarmış
bunlar yanaştı yanıma derken birden bi honda 600f belirdi oda durdu ışıklarda
halit bu ya dediki abi kaç yapıyor bunlar?
çocuk 330
hiç bastınmı 325 net gördüm ama insan korkuyor
fiatı ne abi?40 milyar
ve lamba yeşil yanıp cocugun kalkışı görmenizi isterdim
halbuki halit resmi lisanlı yarışcı yassin ise belki konyanın en iyi 600 cc sürenlerinden bence şenlik oluyor böyle seyler yav
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 21.07.2008 - 14:56 Mesaj konusu:
modeli diye sormussundur ama kaskın içinden yanlış anlayıp aldıgı yılı söylemiş olabilir. sonuçta adamın elinde ruhsat var o kadar da eşek değil ya
adamın yüzü burda değil kişisel laf atmak olmaz. böyle durumda ya suratına yapıştıracaksın lafı yada burda kişisel laf söylemeyeceksin. _________________ ANTALYA MD
gumusok,harika ya
nasıl denk gelmiş byle birşey.hahahaha _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
FURKAN07 motor park halindeydi kaldırımda duruyordu yolda değildi yani adamda üstünde havalı bir tarzda oturuyordu iyi niyetimden dolayı gidip bir meraba dedim ve yeni alıp almadığını sordum oda beni aklınca kandırdı olay böle yani caddede geçmedi ... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Bende sormazdım zaten bildigim bir şey ise anlamsız olur üstelik tavrını ve tarzını bilmedigim birine asla _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Evet furkan olabilir milattan önce bu arkadaş mobiletle geziyordu galiba milattan sonrada 1000 rr oldu... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5784 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 22.07.2008 - 12:09 Mesaj konusu:
bi kafa çekecektin orda veya sende 08 RR la gelicektin oraya öle mi böyle die hatta bi gsx_R olsaydı bi drag ne bilim top speed falan yapsaydınız
Son Mesajdan 45 saniye:
kesin olarak suzuki alacagı için hiç tereddütsüz ruhsatına falan bişiler yapsaydın _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız