Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sizin tavrınız ne olurdu...!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sizin tavrınız ne olurdu...!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gumusok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puhahaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

konu üzerine aklıma gelen bişey geçenlerde ne oldu arkadaşlar Gülümsüyorum
sitemizin üyelerinden zxrhalit ve yassin nickli arkadaşlarım ile trafik ışıklarında karşılastım
bide ne görüyüm ikiside küçük bir motora (mobblet'e)binmişler Çok gülüyorum sanayiye yag yag filitresi almaya gidiyırlarmış Çok gülüyorum
bunlar yanaştı yanıma derken birden bi honda 600f belirdi oda durdu ışıklarda
halit bu ya dediki abi kaç yapıyor bunlar?
çocuk 330 Çok gülüyorum Çok gülüyorum
hiç bastınmı 325 net gördüm ama insan korkuyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum
fiatı ne abi?40 milyar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ve lamba yeşil yanıp cocugun kalkışı görmenizi isterdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
halbuki halit resmi lisanlı yarışcı yassin ise belki konyanın en iyi 600 cc sürenlerinden Çok gülüyorum Çok gülüyorum bence şenlik oluyor böyle seyler yav Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

modeli diye sormussundur ama kaskın içinden yanlış anlayıp aldıgı yılı söylemiş olabilir. sonuçta adamın elinde ruhsat var o kadar da eşek değil ya Bravo

adamın yüzü burda değil kişisel laf atmak olmaz. böyle durumda ya suratına yapıştıracaksın lafı yada burda kişisel laf söylemeyeceksin.
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sormazdım. İyi fikir

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

gumusok,harika ya
nasıl denk gelmiş byle birşey.hahahaha

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dayı seni çok fena şetmişler derdim Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FURKAN07 motor park halindeydi kaldırımda duruyordu yolda değildi yani adamda üstünde havalı bir tarzda oturuyordu iyi niyetimden dolayı gidip bir meraba dedim ve yeni alıp almadığını sordum oda beni aklınca kandırdı olay böle yani caddede geçmedi ... Bravo Gülümsüyorum
gumusok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS,
Alıntı:

gumusok,harika ya
nasıl denk gelmiş byle birşey.hahahaha

valla olmaz öyle bişey gülmekten adeta yarıldım inanın görmenizi cok isterdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende sormazdım Gülümsüyorum Gülümsüyorum zaten bildigim bir şey ise anlamsız olur üstelik tavrını ve tarzını bilmedigim birine asla İstemiyorum İstemiyorum
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ışkta beklerken oldu sandım. ses, kask falan yanlış anlaşılabilir diye düşündüm.

O zaman bu arkadaşımız 2008de kendi almış. kandi aldığı tarihi milat kabul etmiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözlerinin içine bakar şöööyle ağız dolusu gülerdim,ama sorsaydım ben de pek sormam sadece bakarım
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet furkan olabilir milattan önce bu arkadaş mobiletle geziyordu galiba milattan sonrada 1000 rr oldu... Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Motordelisi
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:
Bende sormazdım Gülümsüyorum Gülümsüyorum zaten bildigim bir şey ise anlamsız olur üstelik tavrını ve tarzını bilmedigim birine asla İstemiyorum İstemiyorum

Kesinlikle katılıyorum Bravo

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

DJ-RAMON demiş ki:
Evet furkan olabilir milattan önce bu arkadaş mobiletle geziyordu galiba milattan sonrada 1000 rr oldu... Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Motordelisi

Yanlış anladın. Motoru aldığı tarihi, motorun üretimine milat almış yani. Neyse espiri patlar, olmamış farz et Bravo
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bazen sormamak daha iyi....

her ne kadar motorcu arkadasda kendi aldigi yil ile uretim yilini karistiriyorsa !!!! Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss, demişki
Alıntı:

iyi niyetle yaklaşır ve beni keklemeye uğraştığını anlarsam,mdonurr, gibi tav ederdim denyoyu.

+1 Bravo

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi kafa çekecektin orda Çok gülüyorum veya sende 08 RR la gelicektin oraya öle mi böyle die Çok gülüyorum hatta bi gsx_R olsaydı bi drag ne bilim top speed falan yapsaydınız Çok gülüyorum Bravo Gülümsüyorum

Son Mesajdan 45 saniye:

kesin olarak suzuki alacagı için hiç tereddütsüz ruhsatına falan bişiler yapsaydın Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmm.ben olsam selam verirdim o kadar..olmadı yaşınıda sorsaydınız amcanın Göz kırpıyorum
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal