Abi bir mola versen diyorum gözlerim şeşi beş oldu ağzımın suları klavyeyi batırdı böle devam edersen ofiste herkez sandalla gezecek... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 21.07.2008 - 16:49 Mesaj konusu:
zxrhalit, gözlerimiz bayram etti ellerine sağlık _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 21.07.2008 - 17:28 Mesaj konusu:
Koleksionculara gercekten güzel fotolar var bu arada zx12r efsanesini de hatırlamış olduk bir ara Bursaseyahatimde 2000 yıllarının basında özdilek alışveriş merkezinin ön kısmı cafeterya da otururken mavi renk sıralı tam 12 tane zx12 aynı anda duruvermişti yanımda makinam olmadıgı için üzülmüştüm dogrusu hatırlamış oldum paylasım için saol _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
ellerine sağlık halit abi _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız