Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YAMAHA 125 YBR Mİ? KANUNİ RACER S200 MÜ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YAMAHA 125 YBR Mİ? KANUNİ RACER S200 MÜ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr tabii ki Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım ben eski bir kanuni racer kullanıcısı olarak şimdi sana olayı uzunca şöyle anlatayım:
kalite açısından bikere çin yapımı racer ile japon yapımı yamahayı karşılaştırmaya bile gerek yok
ama sende her kanuni alan gibi görüntüye takılmışsın...
benim kullandığım racerda sorun çıkardı.(üstelik tüm bakımlarını zamanında yaptırmama rağmen..)
haa çok büyük sorunlar olmasa dahi insanı üzmeye yetecek kadar servise gittim diyebilirim
90km ve üzeri hızlarda racerdaki vibrasyon inanılmaz derecede fazla İyi fikir İyi fikir
gerek elcikler olsun gerek sele olsun sana titreşimli masaj koltuğu hissi yaşatıyor Gülümsüyorum
kesinlikle vibrasyon sorunu yok diyenlere aldanma...
haa görünüşe bakınca racer kalın ve kalıplı duruyor buna lafım yok ama racer alırsan
sürüş keyfinden büyük oranda taviz vermen gerekecek
vede satarken raceri elinden çıkarman çook daha zor ve daha fazla zarar edersin
umarım yardımcı olabilmişimdir. benim kişisel görüşüm tercihini kendini ispatlamış bir markadan yana kullan.(benim yaptığım gibi sadece görünüşe aldanıp hataya düşme Göz kırpıyorum ) honda olur yamaha olur farketmez.yeterki japon olsun, şimdiden alacağın motor hayırlı olsun Bravo
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zulu1616, abi son noktayı koymuş ama tavsiyem illa racing olacaksa cbr125 de bakman yönünde, tabi boyunu posunu bilemiyorum, çok kalıplı bir adamın cbr125 ile ne yapacağı hakkında araştırırsan bi dünya topic bulursun. Bence 2. el al yanına da korumalarını rahat alırsın. Yok be abi ben ne yapayım o giysileri deme al; derim ben.
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENCEDE YBR KANUNİ ALMA DURMADAN ARIZA KIKARIR BİNBİŞMAN OLURSUN SATAMAZSIN ELİNDEDE KALIR
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing istiyosan cbr 125 bak kanuni sakın alma Bravo
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR 125 bak bence 2. el güzel bir makina bulabilirsin. Hatta benden duymuş olma ama kütüphanenin orada duruyor bir tane, en son satılık yazıyordu üstünde.. Göz kırpıyorum Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Bu arada ilk aklıma gelen kütüphanenin yanındaki, alıcı gözle bakmadım, sadece her gün yanından geçtiğim için gözüme takılmıştı. Ne durumdadır bilmiyorum yani ama bir bakmakta fayda var. Bravo

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda. yamaha, süzüki,kawa digerleri boş tartışmaya sokmam bile
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkan5002
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese değerli katkılarından dolayı teşekkürler.Önerilerinizi kesinlikle göz önünde bulunduracağım.
Başa dön
volkan5002 Çevrimdışı volkan5002 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trhn_45
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkan5002, taBikiDe yßr!!
Başa dön
trhn_45 Çevrimdışı trhn_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliruh
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YBR daha kaliteli
daha sessiz
daha konforlu
daha estetik
daha ekonomik
daha havalı
vs vs
Kısaca Yamaha adı yeter.
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha bugun ybr aldım Bravo başlangıç için çok ideal.Yedek parça ve servis sorunu da duyduğuma göre hiç yok.! 4 japondan şaşma derim..! 5000 ytl ye cbf 250 de bulabilirsin biraz daha araştır bence ..

ipek.burak*
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wale46
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuniyle yamaha
yı kıyaslama bence ybr...
Başa dön
wale46 Çevrimdışı wale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.07.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle bir soruya kanuni diyen olursa zaten o motordan anlamıyordur.tabikide ybr Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkan5002
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[b]Kararımızı verdik honda alacağız allahın izniyle ancak bi sorun daha eğer bu ayın 1de alalım dersen honca cbf 150 bi sene beklersen honda cbr 125 diyor babam sizce hangisi daha iyi. İstemiyorum[/b]

En son volkan5002 tarafından 22.07.2008 - 10:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
volkan5002 Çevrimdışı volkan5002 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr tabiki Bravo
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal