Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)

YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sana da fotograflar icin tesekkur ederiz derkunt. Bravo
Dansozle oynamalar filan, MARMOK'tan da bazi girgir fotograflarin... Çok gülüyorum Matrak birisin belli oluyor. Seni ne zaman gorsem dayim aklima geliyor. O da senin gibi buyuk kucuk etrafindaki herkesten daha matrak bir tipti. Aynen devam derkunt. Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, derkunt, süper resimler Alkışlıyorum
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkangundogdu demiş ki:
5000 motor değil 500 motor geldi ayrıca sıteden görülen fotografları ben kamp alanı dıye sanmıştım meğerse etraftaki barların falan fotosunu koymuşlar,
hani bunge jumping , hani rodeo onlarda vardı fotografta
ama festivalde yoktu..
rekor kırılmadı yani...... Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm saağlık olsun seneye kırılır Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sipsivri
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Göztepe-İstanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Derkunt,öbür siteye de resimleri koyacakmısın.İstersen ben koyayım.
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun eşek güzen etkinlik olmuş Delirdim
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşeye olumsuz bakmayın arkadaşlar, benim duyduğum kadarıyla, katılan motosikletlere numara verildiğinden 1500 civarında bir motor sürüşe katılmış. Ayrıca kırılamadaıysa bile denendi, istemek, birşeyleri yapmaya çalışmak da güzel. Emeği geçen herkese buradan teşekkürler. Ben kendi adıma, özellikle cuma gecesi pek bir eğlendim, oynamaya doyamadım valla. Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat600rr
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul anadolu

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla çok şey kaçırdık,3 dubleden sonra pert olduk...
Başa dön
murat600rr Çevrimdışı murat600rr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum yeni fotolar da cok güzel tüm katılanların emegine saglık paylaştınız bizler de hissetmiş görmüş olduk neşeniz daim muhabbetiniz bol olsun kalın saglıcakla dostlar Bravo Bravo
okkes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul / avrupa

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayy bee ruya gibi 2 gundu..
www.marmaramotokurye.com
Başa dön
okkes Çevrimdışı okkes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler çok güzel,Allah içinize sindirsin. Gülümsüyorum Sizlerle orda olmak vardı valllaaaaa,az da orda bıdı bıdı başınızı ağrıtırdım Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

Ellerinize,emeğinize sağlık Bravo
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, canım İyi fikir İyi fikir İyi fikir gönül ister MD ailesi olarak kocaman bir fest. düzenlense hep beraber yesek içsek eğlensek ne güzel olur. Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bluesea83
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
Ben kendi adıma, özellikle cuma gecesi pek bir eğlendim, oynamaya doyamadım valla. Gülümsüyorum

Arzu Anne, Cuma gecesi birde donduk niye onu söylemiyorsun Gülümsüyorum

Volkan abicim sanada özellikle cumartesi sabahı bize acıyıp özel ilgi gösterdiğin için teşekkürler

sipsivri, Sizede pazar sabahı kahvaltısı ve reçelli kahve için ayrıca teşekkürler Gülümsüyorum

gitano, seninlede fazla yanyana kalmamamız gerekir. Test'e bile cıktık daha ne olsun Çok gülüyorum Unutmadan Dolgu topuk alışverişini unutmayalım Dil çıkarıyorum

bodido, İddada yenilsemde NeJat'a aldığın hediye için tekrar çok teşekkürler...

Çok güldük çok eglendik herkese tekrar teşekkürler...
bluesea83 Çevrimdışı bluesea83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bluesea83, kapım herzaman açık abicim sana Çoook seviyorum

haaaa aklıma gelmişken denize bir daha ne zaman gireceğiz arkadaşlar Dil çıkarıyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz yalovada iken bende kıyı köye gittim süper yerler MD olarak bir hafta sonu gidelim arkadaşlar ve araştırdım pansiyonlarda var 2 yatak 35 ytl kamp çadır alanıda var hadi bakalım açın bir topik kıyıköy için Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

denız cok pıstı gırenler ısallah hasta olmamıstır hevesım kurasagamda kaldı Ağlıyorum Üzgünüm Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
4. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal