Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3869 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 21.07.2008 - 13:14 Mesaj konusu:
Sana da fotograflar icin tesekkur ederiz derkunt.
Dansozle oynamalar filan, MARMOK'tan da bazi girgir fotograflarin... Matrak birisin belli oluyor. Seni ne zaman gorsem dayim aklima geliyor. O da senin gibi buyuk kucuk etrafindaki herkesten daha matrak bir tipti. Aynen devam derkunt. _________________ R1 Hedef
ToyRider, derkunt, süper resimler _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 21.07.2008 - 13:44 Mesaj konusu:
serkangundogdu demiş ki:
5000 motor değil 500 motor geldi ayrıca sıteden görülen fotografları ben kamp alanı dıye sanmıştım meğerse etraftaki barların falan fotosunu koymuşlar,
hani bunge jumping , hani rodeo onlarda vardı fotografta
ama festivalde yoktu..
Herşeye olumsuz bakmayın arkadaşlar, benim duyduğum kadarıyla, katılan motosikletlere numara verildiğinden 1500 civarında bir motor sürüşe katılmış. Ayrıca kırılamadaıysa bile denendi, istemek, birşeyleri yapmaya çalışmak da güzel. Emeği geçen herkese buradan teşekkürler. Ben kendi adıma, özellikle cuma gecesi pek bir eğlendim, oynamaya doyamadım valla.
Tarih: 21.07.2008 - 16:11 Mesaj konusu:
yeni fotolar da cok güzel tüm katılanların emegine saglık paylaştınız bizler de hissetmiş görmüş olduk neşeniz daim muhabbetiniz bol olsun kalın saglıcakla dostlar _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 21.07.2008 - 16:41 Mesaj konusu:
seker_portakali, canım gönül ister MD ailesi olarak kocaman bir fest. düzenlense hep beraber yesek içsek eğlensek ne güzel olur. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 21.07.2008 - 17:25 Mesaj konusu:
bluesea83, kapım herzaman açık abicim sana
haaaa aklıma gelmişken denize bir daha ne zaman gireceğiz arkadaşlar _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Tarih: 21.07.2008 - 17:47 Mesaj konusu:
siz yalovada iken bende kıyı köye gittim süper yerler MD olarak bir hafta sonu gidelim arkadaşlar ve araştırdım pansiyonlarda var 2 yatak 35 ytl kamp çadır alanıda var hadi bakalım açın bir topik kıyıköy için
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız