Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gitano, seninlede fazla yanyana kalmamamız gerekir. Test'e bile cıktık daha ne olsun Unutmadan Dolgu topuk alışverişini unutmayalım

haha ben eve dönüşte aldım birtek oje ayarlayamadım kuaförü de ayarladım bidahaki sefere öyle gidicez Gülümsüyorum vallahi çok güldük ablalar sagolsun.
Alıntı:

haaaa aklıma gelmişken denize bir daha ne zaman gireceğiz arkadaşlar

senle denize gidilmez bee boguyorsunuz beni denizde barbarosla. ama sen git seeen Gülümsüyorum
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitano, sen bilinnn gelmezsen gelme hıhhhhhhhhhh Delirdim
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitano, bayağı eğleniyordun boğulurken ama.
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya kızlaaarrr, bir dahaki kampa giderken çantamıza suda çıkmayan makyaj malzemelerinden ve de lütfen file plaj kıyafetlerinden koymayı unutmayalım. Haa bir de bone alıcam denize girerken kullanmak için, böylece saçlarımın fönü de bozulmayacak Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, kanka ben yokum sizlerle ben mesleğimden memnunum beyefendi olmak istemem
Gülümsüyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok çok güzel olmuş eglenceniz
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezem, hadi nerede kaldı fotolar Gülümsüyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neyse çok konuşmayalım da fotoları yükleyelim. Buyrun benim makinama takılanlar

4 motor Pendik feribotuna yetişmek üzere yola çıktık. Yolda bize katılan İtalyan Melih ve Egsozcu Ercanla birlikte toplam 6 motor yola çıktık. Feribot beklerken

Feribot yolculuğumuz. Melih Bacı ne yapıyor??

Bu da Barbaros, birileri arada gidiş feribotunda çekilen diğer fotoları silmiş, onlara sevgilerimi iletiyorum burda

Eğlenmeye devam, biraz da uzun eşek oynayalım

Festival alanındayız, eğlence tavan yapmış, dansöz dağıtmış, onunla birlikte millet dağıtmışi dağıtmaya doyamayanlar da sahneye fırlamış.

Müzik bitti biz oynamaya doyamadık.

Sabah oldu kahvaltıya gitmek lazım, ama ekonomi de yapmak lazım. 4 yerine 2 motorla böyle gidilir

Biraz da deniz faslı yapalım Dil çıkarıyorum

Bunlar niye burda anlamadım Şok oldum

Biraz da uzun eşek oynayalım

Akşam sohbetleri de bir başka oluyor

Bu fotoda Barbarosun da olması lazımdı, nerde acaba?

Burdaymış Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Toy Rider katılım plaketimiz ile

Bulutsuzluk Özlemi

Bunlar nereye bakıyor?

Dans gösterileri

Havai fişekler

Dirty dancing

Festival alanından ayrılıyoruz. Son bir poz

Dönüş feribotu

Feribotta Kırgız (yoksa Kazak mıydı??) bir öğrenci grubunun ilgisini çekmişiz ki bizimle foto çektirmek istediler.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, yanıma gelıp o hoş sohbetıye bendekı butun yorgunlugu alıp gıden cok sıcak kanlı guler yuzuyle kenıdısını cok sevecen gosteren ınsan senmısın Gülümsüyorum resımler harıka burada Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel. Önemli olan birlikte olmak zaten. Ben gelemedim. Gelecek organizasyonlara inşallah. Derkunt abimin tam iyileştiği gözleniyor. Selam
Sipsivri tanıdık yüzleri görmekten memnun oldum.
Başa dön
OKD Çevrimdışı OKD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, seni tanımaktan, espirili ve güzel sohbetin çok keyif aldım. Umarım en kısa zamanda tekrar bir araya geliriz. Gülümsüyorum Motordelisi Bravo

Motor Delisi olmanın da güzel tarafı bu aynı tutkuyu birbirinden km lerce ötede yaşayıp "sanal" dediğimiz bu ortama taşıyan sonra yine kmlerce ötede bir araya getiren, bizlere çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kazandıran MD ye teşekkürler. Gülümsüyorum
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır festıvaldı herkeze hersey için çok tesekkur ederım resımler
çok guzel herkezın ellerıne saglık
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa ne guzeller yaa Delirdim geveze ellerine saglik canim benim...
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 22.07.2008 - 04:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bütün fotoğraflara tek tek baktım,tek kelimeyle harika Gülümsüyorum Nekadar çok eğlendiğiniz gözlerinizden belli oluyor arkadaşlar Gülümsüyorum Sonrakine umarım ben de aranızda olacağım.Fotoğraflar için teşekkürler,ellerinize sağlık,gitmiş kadar oldum Çok gülüyorum
(J.S.S. Team Dil çıkarıyorum )
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 22.07.2008 - 06:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gitmiş kadar olduk çok sağolun... Bravo

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal