Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 486 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 21.07.2008 - 18:00 Mesaj konusu:
gitano, bayağı eğleniyordun boğulurken ama. _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Ya kızlaaarrr, bir dahaki kampa giderken çantamıza suda çıkmayan makyaj malzemelerinden ve de lütfen file plaj kıyafetlerinden koymayı unutmayalım. Haa bir de bone alıcam denize girerken kullanmak için, böylece saçlarımın fönü de bozulmayacak
Neyse çok konuşmayalım da fotoları yükleyelim. Buyrun benim makinama takılanlar
4 motor Pendik feribotuna yetişmek üzere yola çıktık. Yolda bize katılan İtalyan Melih ve Egsozcu Ercanla birlikte toplam 6 motor yola çıktık. Feribot beklerken
Feribot yolculuğumuz. Melih Bacı ne yapıyor??
Bu da Barbaros, birileri arada gidiş feribotunda çekilen diğer fotoları silmiş, onlara sevgilerimi iletiyorum burda
Eğlenmeye devam, biraz da uzun eşek oynayalım
Festival alanındayız, eğlence tavan yapmış, dansöz dağıtmış, onunla birlikte millet dağıtmışi dağıtmaya doyamayanlar da sahneye fırlamış.
Müzik bitti biz oynamaya doyamadık.
Sabah oldu kahvaltıya gitmek lazım, ama ekonomi de yapmak lazım. 4 yerine 2 motorla böyle gidilir
Biraz da deniz faslı yapalım
Bunlar niye burda anlamadım
Biraz da uzun eşek oynayalım
Akşam sohbetleri de bir başka oluyor
Bu fotoda Barbarosun da olması lazımdı, nerde acaba?
Burdaymış
Toy Rider katılım plaketimiz ile
Bulutsuzluk Özlemi
Bunlar nereye bakıyor?
Dans gösterileri
Havai fişekler
Dirty dancing
Festival alanından ayrılıyoruz. Son bir poz
Dönüş feribotu
Feribotta Kırgız (yoksa Kazak mıydı??) bir öğrenci grubunun ilgisini çekmişiz ki bizimle foto çektirmek istediler.
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5661 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 21.07.2008 - 21:33 Mesaj konusu:
ToyRider, yanıma gelıp o hoş sohbetıye bendekı butun yorgunlugu alıp gıden cok sıcak kanlı guler yuzuyle kenıdısını cok sevecen gosteren ınsan senmısın resımler harıka burada _________________
Güzel. Önemli olan birlikte olmak zaten. Ben gelemedim. Gelecek organizasyonlara inşallah. Derkunt abimin tam iyileştiği gözleniyor. Selam
Sipsivri tanıdık yüzleri görmekten memnun oldum.
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4232 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 21.07.2008 - 21:50 Mesaj konusu:
crazy_81, seni tanımaktan, espirili ve güzel sohbetin çok keyif aldım. Umarım en kısa zamanda tekrar bir araya geliriz.
Motor Delisi olmanın da güzel tarafı bu aynı tutkuyu birbirinden km lerce ötede yaşayıp "sanal" dediğimiz bu ortama taşıyan sonra yine kmlerce ötede bir araya getiren, bizlere çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kazandıran MD ye teşekkürler. _________________ A Rh(+)
guzel bır festıvaldı herkeze hersey için çok tesekkur ederım resımler
çok guzel herkezın ellerıne saglık
_________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 342 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 22.07.2008 - 04:38 Mesaj konusu:
Bütün fotoğraflara tek tek baktım,tek kelimeyle harika Nekadar çok eğlendiğiniz gözlerinizden belli oluyor arkadaşlar Sonrakine umarım ben de aranızda olacağım.Fotoğraflar için teşekkürler,ellerinize sağlık,gitmiş kadar oldum _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız