Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS APACHE (Bilgi Paylaşımı) II

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS APACHE (Bilgi Paylaşımı) II

TVS APACHE (Bilgi Paylaşımı) II
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 21, 22, 23  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, Ben iki kere Tekirdağ yaptım ehliyetsiz Gülümsüyorum

Yolda cenderme dizmiş dubaları genel kontrol yapıyor Gülümsüyorum Durduk tabi. Kalabalık olduğumuz için bi kaç kural anlattılar üstümüzü aradılar motorları koklattılar Çok gülüyorum

Ehliyet sormadılar nedense tam gidiyorduk durun durun dedi bi cenderme Gülümsüyorum Eyvah dedim Çok gülüyorum Evraklarınız tamam mı sizin arkadaşlar dedi.. Tabii ki dedim elimi arka cebe doğru uzattım cenderme tamam tamam dedi gerek yok gidebilirsiniz dedi Gülümsüyorum

Çok ucuz yırttım .. Soğukkanlılığımı koruyop altıma sıçmak üzere olduğumu belli etmedim Çok gülüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
whisky8089
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erol kardeşim tam bir moral çöküntüsü yaşarken hızır gibi moral kaynağı oluyorsun sağol..pendikten binip yalovada inecem ordada zaten kamp alanı yakınmış sorun olmaz diye düşünüp gelmeye karar verdim..yaylalrı gezerkende köy yolları falan sanmıyorum polis durdursun ,zaten kask mont full koruma olunca pek sorduklarıda yok ya genede yaban ellerde olunca endişelendim işte....
Başa dön
whisky8089 Çevrimdışı whisky8089 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

whisky8089, Endişelenme... Kafan rahat çık yola.. Allaha emanet ol. Bravo
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
whisky8089
Üye
Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolun arkadaşlar desteğiniz için...
Başa dön
whisky8089 Çevrimdışı whisky8089 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

whisky8089, valla benım ıcın hava hos her yere gazlarım ehlıyetı olmayan sensın Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bana kalırsa cezanın mıktarını ogren enson 650 ytl ıdı ama sımdı ne kadar bılmıyorum + bıde trafık cezası kestıler arkadasa cok sınır bozucu bı durum olur ben fotograf cezası yedım o bıle benı delı etmeye yettı 650 ytl yı gorunce ne olacagını dusun
whisky8089
Üye
Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

whisky8089, valla benım ıcın hava hos her yere gazlarım ehlıyetı olmayan sensın bana kalırsa cezanın mıktarını ogren enson 650 ytl ıdı ama sımdı ne kadar bılmıyorum + bıde trafık cezası kestıler arkadasa cok sınır bozucu bı durum olur ben fotograf cezası yedım o bıle benı delı etmeye yettı 650 ytl yı gorunce ne olacagını dusun

haklısın şu an 1000 ytl ye patlarmış bu ceza öğrendiğime göre ,riske değmez,1 hafta sabredip tadıyla gezmek en güzeli olacak napalım kısmet değilmiş...
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

whisky8089, ee yalova ya gelıcen mı yanı sımdık tanısırız orda gelırsen Bravo Bravo
tosi_83
Üye
Üye

Nereden: Balıkesir/Bahcelievler

MesajTarih: 20.07.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar...
uzun süredir yazamıyordum, işlerimin yoğunluğundan, okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz, bende iyi sayılırım...
apachenin keyfide ii 3500 km yi geçtik, birbirimize baya alıştık...
ben hala bu dişli işini halletmedim 14 dişli yaptırınca ne gibi faydaları olacak? bulup tekrardan okumam gerek, hatırlayamadım...
bide aramızda egzoz çıkışının kenarlarını delen bi arkadaş vardı! kimdi nasıl bir fark olmuştu?
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tosi_83, o benım o yetmedı en son hyo egzozu taktım rahat ettım cokta ıyı yaptım cok rahat calısıyor motor oyle cok bılmıslere takma kafayı benzın felan da fazla yaktıgı yok tak 14 dıslıyı boyuna vıtes degıstırmessın cok fark edıyor hem hızda hemde sehır ıcı mukemmel oluyor emın ol
whisky8089
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

whisky8089, ee yalova ya gelıcen mı yanı sımdık tanısırız orda gelırsen

erol 88,gelemedim yalovaya ama fotoğraflara baktım diğer topiclerden çok içim gitti bir dahaki buluşmaya artık kısmetse ehliyetle gelirim.
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben bişi anlamadım ıyıkı de gelmedın Üzgünüm Üzgünüm Bravo Bravo
ydanis
Üye
Üye

Nereden: üsküdar

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam dostlar
bugün apaçime alarm taktırdım.
alarm: 20 ytl (toptancıdan)
işçilik:15 ytl(arkadaştan)

benim bir kaç sorum var cevaplayabilirseniz sevinirim.
*** gidondan ellerimi çektiğim zaman aşırı bir sallanma oluyor gidonda nerdeyse yalpalıyor acaba bu konuda fikri olan var mı?

***bizim akülerin amperi kaçtır (Ah) bilen var mı akünün üstünde yazmıyor.

***ön far orjinali h4 mü yoksa aldığım arkadaş mı değiştirmiş.

*** far ayarı yapamıyorum yani biraz ileriyi aydınlatıyor . bu problemi nasıl halledebilrim.

bunun dışında motor şu an 20.000 km e herhangi bi sorun yok gayet memnum...iyi ki almışım dedim.

hepinize kazasız belasız hayatlar....
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ydanis, TOPCASE sallantı yapar sorun kesınlıkle bu nıce 20,000 lere kardesım akunun amperı dusuk galıba ustunde yazmıyo ama sıtesınde yazıyor oraya bak ben akumu yenı degıstım ıkı sene ıyı gıttı sayılır 2006 dan berı mars yapıyor ama orjınal almadım bıraz ucuza geldıde yenıledık işte cın malı galıba ama baya canlı yakıyor lambaları amperı yuksek olabılır herhalde
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 24.07.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN,Msn adresini özelden atarmısın ?
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.07.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 21, 22, 23  Sonraki
19. sayfa (Toplam 23 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal