Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - izmir md pazar gezmesi (mordoğan-ardıç-duma beach)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

izmir md pazar gezmesi (mordoğan-ardıç-duma beach)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan, puhahaha olum sen halili bu kadar dolduruyon ya bak sonu sakat benden sölemesi Çok gülüyorum
SRAD-HAN, hehe bir ara bu konuyu ayrıntılı görüşelim kardeşim.
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah muhabbetinizi bozmasın...motorlar yakıyor ortalığı...r1 sarmış her yeri siyahı beyazı mavisi ne kadar seveni varmış Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cercu35
Üye
Üye

Nereden: İZMİR-Buca

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gerçekten de çok güzeldi hepimiz eğlendik ...
Bekr., evet kardeşim senin de söylediğin gibi R1 'imi kullansın diye Berhan ' a verdim ama pişman oldum , Üzgünüm
Biraz önce berhan la görüştüm kendi motorunu kullanmayı artık istemiyormuş , motorundan soğumuş , R1 süpermiş çok beğenmiş gidişi , duruşu falan tek kelimeyle 1 numara dedi , Gülümsüyorum
Hatta nerdeyse takas teklif edecek gibi oldu bana , Göz kırpıyorum
eeeee R1 bu kardeşiimmmmm Delirdim
Başa dön
cercu35 Çevrimdışı cercu35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Utanmasaymisiniz,motorlari masalarin üzerine park edecekmissiniz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Şok oldum saka bir yana güzel hafta sonu olmus..Hanimla imrenerek baktik biz burada yagmurlarla bogusuyoruz Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cercu35 demiş ki:

Bekr., evet kardeşim senin de söylediğin gibi R1 'imi kullansın diye Berhan ' a verdim ama pişman oldum , Üzgünüm
Biraz önce berhan la görüştüm kendi motorunu kullanmayı artık istemiyormuş , motorundan soğumuş , R1 süpermiş çok beğenmiş gidişi , duruşu falan tek kelimeyle 1 numara dedi , Gülümsüyorum Delirdim

puhahaha
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
adin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cercu35 demiş ki:

Biraz önce berhan la görüştüm kendi motorunu kullanmayı artık istemiyormuş , motorundan soğumuş , R1 süpermiş çok beğenmiş gidişi , duruşu falan tek kelimeyle 1 numara dedi , Gülümsüyorum
Hatta nerdeyse takas teklif edecek gibi oldu bana , Göz kırpıyorum
eeeee R1 bu kardeşiimmmmm Delirdim

senin motorun çin malı olduğundan berhanın haberi yoktur.....sende kurtulmak için berhanımı bahane ediyon .... Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

mavi çin malı r1 diyecektin galiba...

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 21.07.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cercu35, hahaha koptum,ne adamsın baba yaw Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gün olmuş
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 21.07.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi resimlerden ne kadar güzel bir hafta sonu geçirdiğiniz belli. ellerinize sağlık. her daim neşeniz böyle olsun. Bravo
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan, Olum Erbili de geçtin sen valla. O bile bi yerden sonra kabul ediyordu ama, sen de o da yok maşallah.

Ben zaten artık seninle uğraşmıyorum. Seninle Slayder Taşlama Ustası Bahattin kardeşim yakından ilgilenir Şok oldum Çok gülüyorum

bekr, O top speed gideerken ön tekeri arka seleye indiricem en sonunda onu istiyo Çok gülüyorum Çok gülüyorum

cercu35, Öyle bir teklifi varsa ben kabul ederim severek Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Ama_fok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 22.07.2008 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper kareler ellerinize sağlık
Başa dön
Ama_fok Çevrimdışı Ama_fok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:

Ben zaten artık seninle uğraşmıyorum. Seninle Slayder Taşlama Ustası Bahattin kardeşim yakından ilgilenir Şok oldum Çok gülüyorum

bekr, O top speed gideerken ön tekeri arka seleye indiricem en sonunda onu istiyo Çok gülüyorum

yok canım daha nerler. hadi bilen biliyorda bilmeyenler inanacak diye korkuyorum artık halilciğim puhahhahahhahahahah Delirdim Delirdim Delirdim
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 22.07.2008 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iiiiiiieeeeeyyyyyyyytttttttttttt
bensiz nerde gazlıyonuz hepinize sıkarım acayip viraj yaparım korhanın yanından tek tekerle geçerim egzoz gazına bogarım GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
pilajın enkarizmatik erkegi olarak ta seçilmişim GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum,
geçerim ama ben profösyenelim caddede binmiyorum artık motora sizin gibi öyle karaburun yolunda filen binmem GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
profösyenelik dersi verilir GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum

kılasik olarak bekircim eline saglık GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum:

Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı b_dostbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, hay allahım yarabim, MD nin deliside geldi .........puhahahhahahahahha Delirdim Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

b_dostbey, sorması ayıp cadde de binmiyorsun piste binmiyorsun nerde biniyorsun RÜYANDA MI YAPIYORSUN BUTUN BUNLARI TEKERLE FALAN GECİYON YAAAA puhahahahahahahahahahahaahaaaa
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 22.07.2008 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan, istiyosan egitim vereyim sana arayıp duruyorssun geleyim diye yalanmı gelip biriki bişeyler kapmaık istiyorsun ama yemezler GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
burda artislik yapmaya benzemez çıkalım piste alayım boyunun ölçüsünü Çok gülüyorum

Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı b_dostbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal