Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1384 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 21.07.2008 - 15:57 Mesaj konusu:
allah muhabbetinizi bozmasın...motorlar yakıyor ortalığı...r1 sarmış her yeri siyahı beyazı mavisi ne kadar seveni varmış _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 21.07.2008 - 16:09 Mesaj konusu:
evet gerçekten de çok güzeldi hepimiz eğlendik ...
Bekr., evet kardeşim senin de söylediğin gibi R1 'imi kullansın diye Berhan ' a verdim ama pişman oldum ,
Biraz önce berhan la görüştüm kendi motorunu kullanmayı artık istemiyormuş , motorundan soğumuş , R1 süpermiş çok beğenmiş gidişi , duruşu falan tek kelimeyle 1 numara dedi ,
Hatta nerdeyse takas teklif edecek gibi oldu bana ,
eeeee R1 bu kardeşiimmmmm
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1050 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 21.07.2008 - 17:36 Mesaj konusu:
Utanmasaymisiniz,motorlari masalarin üzerine park edecekmissiniz saka bir yana güzel hafta sonu olmus..Hanimla imrenerek baktik biz burada yagmurlarla bogusuyoruz _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Bekr., evet kardeşim senin de söylediğin gibi R1 'imi kullansın diye Berhan ' a verdim ama pişman oldum ,
Biraz önce berhan la görüştüm kendi motorunu kullanmayı artık istemiyormuş , motorundan soğumuş , R1 süpermiş çok beğenmiş gidişi , duruşu falan tek kelimeyle 1 numara dedi ,
Hatta nerdeyse takas teklif edecek gibi oldu bana ,
eeeee R1 bu kardeşiimmmmm
senin motorun çin malı olduğundan berhanın haberi yoktur.....sende kurtulmak için berhanımı bahane ediyon ....
mavi çin malı r1 diyecektin galiba... _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 21.07.2008 - 19:27 Mesaj konusu:
cercu35, hahaha koptum,ne adamsın baba yaw _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Ben zaten artık seninle uğraşmıyorum. Seninle Slayder Taşlama Ustası Bahattin kardeşim yakından ilgilenir
bekr, O top speed gideerken ön tekeri arka seleye indiricem en sonunda onu istiyo
yok canım daha nerler. hadi bilen biliyorda bilmeyenler inanacak diye korkuyorum artık halilciğim puhahhahahhahahahah _________________ PERT TEAM
600 RR
iiiiiiieeeeeyyyyyyyytttttttttttt
bensiz nerde gazlıyonuz hepinize sıkarım acayip viraj yaparım korhanın yanından tek tekerle geçerim egzoz gazına bogarım
pilajın enkarizmatik erkegi olarak ta seçilmişim ,
geçerim ama ben profösyenelim caddede binmiyorum artık motora sizin gibi öyle karaburun yolunda filen binmem
profösyenelik dersi verilir
kılasik olarak bekircim eline saglık : _________________
KoRRhan, istiyosan egitim vereyim sana arayıp duruyorssun geleyim diye yalanmı gelip biriki bişeyler kapmaık istiyorsun ama yemezler
burda artislik yapmaya benzemez çıkalım piste alayım boyunun ölçüsünü _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız