Tarih: 14.07.2008 - 17:12 Mesaj konusu: Suzuki AN 125 HK=Yakıt
Arkadaşlar Bende AN 125 HK var Rodaj sebebi ile Fazla yaktını biliodum Ama şu anda 1500 kmde ve m.köy başakşehir gittim gidiş geliş 90 ile 95 arsı km yaptım daha once depoyu fullemiştim fulledim zamn km hesapladım 1 depo ile 155 km oldu en fazla 10 km daha gıder ıcındekı benzinle sizce bu normalmi?Diğer konularda arkdaşlar 250 hatta 280 gıttıni sölediler Benim motorumda bi sorunmu var?Yoksa Daha düşermi ?Kullanan varsa yardımcı olabilirmi?
Kayıt: Sep 14, 2007 Mesajlar: 1817 Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--
Tarih: 14.07.2008 - 17:29 Mesaj konusu:
valla bilgim yok ama bizde o motordan alıyoruz bir hafta içerisinde... _________________ |^^^^^^^^^^^^^^^|
|_((((K-A-R-M-O-K))))__ ||",__
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Tarih: 14.07.2008 - 17:38 Mesaj konusu:
Bu "bir depoyla kaç gider" sorusunun cevabı çok genel geçer fikir verir. Deponu doldurup 100 km yol daha sonra tekrar doldurursan aldığın miktar sana net 100 km yakıt tüketimini verir ancak o zaman sağlıklı yorum yapılabilir.
bende var kardeşim an 125 bir depo net ve ben hep dip gaz giderim 220 km yol yapıyor rahatlıkla.yani km de 60 70 kuruş falan yakıyor motor ve ben çok memnunum..
bende runner var gazladığımda 180 ykrş yaktığını çok hesapladım tekirdağ istanbul arası 20 ytl ile geldiğimi biliyorum bende 3-4 litre çok iyi bir yakıt serifyatı hiiç yakınmayım ) bu arada hayırlı olsun
Rodaj esnasında cok yakması normaldir bu makinaların karburator hava ayarlarına cok dikkat etmek lazım normalde 1.5 tur acarak veriyorlar ama seninkin de tur sayısı fazla ise yakıt fazlaca artar yasanmış bir örnektir bu umarım teslim ederken aceleye getirmemişlerdir _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2233 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 21.07.2008 - 20:15 Mesaj konusu:
kardeş bende honda activa var deposu 6,5 litre (senin motorun depoyla aynı) 246 km sert kullanımda gitti ve benzincinin önünde stop etti yani 9,0-9,5ykr arası yakıyor... uzun yola da gittim bursaya, yalova bursa arası 70 km rampa çıkılıyor orada baya zorlandık çünkü 100 kg yum ama gene hesapladığımda 8,5ykr yaktı , yanni uzun ve düzdün yol olduğu taktirde 8,0-8,5ykr arası yakar ama şehir içi çok yakıyor çünkü durunca scooterin arabalardan sıyrlarak kalkması için dip gaz çekiyorsun hele birde 2 kişiysen korkunç derece yakıyor 6,5 litre depo diyorsun 3,5 benzinin litre fiyatı olsa = 22,75 yapar en kötü ihtimalle dip gaz,dur kalk da yapsan 10 ykr yaksa 227,5 km yol yapması gerekir birde benzin göstergesine aldırma benim benzin göstergesi sona dayandığı halde 75 km kada bi yol gidiyor _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5496 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 21.07.2008 - 21:10 Mesaj konusu:
designserhat demiş ki:
benim makine 75 ama sizinki kadar yiyor 100 ytl ye 110 120 km arası gidiyor
designserhat, o ne bee, büyük blok V 8 mi taktın yoksa bu hesaba göre senin motor km.de 1 ytl ye yakın yakıyor _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız