Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6694 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 21.07.2008 - 16:24 Mesaj konusu:
Ben o iki kayıp Hayabusalının nerelerde ne yaptıklarını iyi biliyorum
Gecenin saat 3 ünde, Maça 3-1 çıkarsanız ne yaparsınız. Ben bütün gece boyunca bunu düşünmekle geçirdim. Tabikide uyuyamadım _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Ben de kaybolmak istiyorum ama eylül ayında bu denli sıcaga motosiklet üzerinde dayanamaz yaşlı bedenim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
halilRR ya neden bize böyle agır hitamlarda bulunuyorsun ki biz ne yaptık sana .AHMET kardeşim emegine saglık çok sagolasın zor görev sana ait o kadar fotoyu incelemek elemek çok zor biliyorum bir de iç çekmelerin var tabi ahhhhhh ahhhhhhhh falan yaşlanın ca sen de gezersin üzülme ha aklıma gelmiş ken sana çok zor çok beklemen lazım yaşlı falan de bir de istek yap anladın sen onu _________________
k@Ny@ mD te@m
gumusok dayı bensiz oraların tadı çıkmaz,şuan anlatacak durumda değilim yaşaman lazım
goldminermechanic amin,teşekkür ederim
sempatik yaşlısınız tabi,neyse konuyu uzatma akşam 01:00 da aramanı bekleyecem kokoreeeççççç kok koooo ko kooooooo.Anladın sen onu _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6694 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 21.07.2008 - 20:28 Mesaj konusu:
sempatik, Allah için senden bir şey görmedim kardeşim de, O Ömer Abim yok mu Ömer abim. Mışıl mışıl uykumdan uyandırdı gecenin 3 ünde. Ondan sonrada hayal dünyasına dalmışım zaten sabaha kadar uyuyamadım
Alıntı:
gece 3 de insan sevdigini arar ne 3..1 anlamadım kim söyledi ajanmısın nesın
Ömer Bozkurt, Mümkünse gece 3 de bu gibi durumlarda sevme abi beni. Ajanlığa gerek yok, ballandıda ballandıra anlattığını unuttun sanırım _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR, ama ne güzeldi yaa 2..1 olmustuda 3..1 daha bi güzelmişşş tamam bidaha 3 de aramam 4 de ararım ne kızıyosun daha 17.5 yasında cocuga _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız