hafta sonu kankamla şöööle arabaya atlayıp (motorumuz yok ya)
dikilide kordonda biramız eşliğinde akşam güneşi batımına bakarak hoş vakit geçirelim derken
eksoz sesi ile karışık bi baktım ki erdem geliyor naber erbil abi diyerek
güneş batımını izledikten sonra denize sıfır bi mekan bulup hoş sohbet eşliğinde güzel vakit geçirdik
bergamalı motorcular eşliğinde.
sonra ne mi oldu ? tabiki herkez kendi yoluna.....
motorun yok yaaaa,Rahat rahat izmire gidersin tabi
Hadi neyse eylenmişsin galiba,Arabayla iyi gezmeler erbil....
Araban ne marka odamı YAmaha yoksa... _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1810 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 21.07.2008 - 18:58 Mesaj konusu:
Burası motor paylaşım sitesi Siz gençlerin motorları nerde Neden saklıyorsunuz bizden _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
En son kdrygz tarafından 21.07.2008 - 19:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
lem bunları bana gıcıklık olsun diye koyuyorsunuz demi topige,dikili harika ama erdemim sen hiç arkana bakmazmısın abim.Erbilis herkeze,İsmail ustamada selamlar.
Balaban da kendini hazırlasın.anladı o _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
En son SABER tarafından 21.07.2008 - 19:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 21.07.2008 - 19:09 Mesaj konusu:
ekamba Erbil'abim foto lar için tşk ler WarCer Erdem'cim süper sin kardesim motorsuz yakalıcan bunu erbil abi pm war bi bak zahmet olacak ama _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
WarCer erdem sürpiz yapmış sana erbil abi bigün banada sürpriz yapcak ama yüreğim dayanıcak mı bilmem _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız