Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kazalılar (foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kazalılar (foto)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rddkers_riders
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LüLeBuRRgAz

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Re: kazalılar (foto) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motor bizim motora benzemiş bizimkide kazadan sonra böyleydi ama bizimki 600rr dı Ağlıyorum

www.burgazmotoclub.org.tr
Başa dön
rddkers_riders Çevrimdışı rddkers_riders Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oy oy oy ooy... Üzgünüm
yzfr142
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
yzfr142 Çevrimdışı yzfr142 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
honda-cin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işin ciddiyetini anlayın arkadaşlar Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
celikay_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 24.07.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

halit abi yapma gözünü seveyim insan bunlara baktıkça motora binesi kaçıyor yaff

evet öle Üzgünüm Beğenmedim
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.07.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooooooofffffff Allah kımseye boyle seyler yasatmasın İstemiyorum
Üye
Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 24.07.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoca maffettın bızı.tutmus hepte s.s makınalrı bulmusun olmadı.
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
daisyfatih
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 24.07.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motor arabanın içine nasıl girmiş öyle ya Çok gülüyorum Motordelisi
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kudretest
Üye
Üye

Nereden: IZMIR//BANDIRMA///954 RR

MesajTarih: 25.07.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondalar diğerlerine göre sağlam sanki:)
Başa dön
kudretest Çevrimdışı kudretest Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 25.07.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok berbat çok allah göstermesn bu fotoları çekmeyi nasip etmesn kmseye Üzgünüm
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 26.07.2008 - 02:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alttan ikinci foto arkadaşım ihsana ait çok üzücü bir olay allah kimseye kaza bela vermesin tüylerim diken diken oldu.arkadaşlar ltf dikkat halit paylaşım için tşk emegine saglık.
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 26.07.2008 - 02:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içim bir tuaf oldu. ya sen gene söyle iç acıcı şeyler koy daha iyidir. hayatımızdanda aklımızdanda bu kaza olayları cıksın artık..

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman aman aman ya.Vallahi korktum şimdi.Zaten gördüm bi tane 6r siyah of of of
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
denizyavuz
Üye
Üye

Nereden: NaziLLi - AntaLya

MesajTarih: 26.07.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halit emegin için tşkler...

En son denizyavuz tarafından 26.07.2008 - 11:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
denizyavuz Çevrimdışı denizyavuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal