ybr tabii ki _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
arkadaşım ben eski bir kanuni racer kullanıcısı olarak şimdi sana olayı uzunca şöyle anlatayım:
kalite açısından bikere çin yapımı racer ile japon yapımı yamahayı karşılaştırmaya bile gerek yok
ama sende her kanuni alan gibi görüntüye takılmışsın...
benim kullandığım racerda sorun çıkardı.(üstelik tüm bakımlarını zamanında yaptırmama rağmen..)
haa çok büyük sorunlar olmasa dahi insanı üzmeye yetecek kadar servise gittim diyebilirim
90km ve üzeri hızlarda racerdaki vibrasyon inanılmaz derecede fazla
gerek elcikler olsun gerek sele olsun sana titreşimli masaj koltuğu hissi yaşatıyor
kesinlikle vibrasyon sorunu yok diyenlere aldanma...
haa görünüşe bakınca racer kalın ve kalıplı duruyor buna lafım yok ama racer alırsan
sürüş keyfinden büyük oranda taviz vermen gerekecek
vede satarken raceri elinden çıkarman çook daha zor ve daha fazla zarar edersin
umarım yardımcı olabilmişimdir. benim kişisel görüşüm tercihini kendini ispatlamış bir markadan yana kullan.(benim yaptığım gibi sadece görünüşe aldanıp hataya düşme ) honda olur yamaha olur farketmez.yeterki japon olsun, şimdiden alacağın motor hayırlı olsun
zulu1616, abi son noktayı koymuş ama tavsiyem illa racing olacaksa cbr125 de bakman yönünde, tabi boyunu posunu bilemiyorum, çok kalıplı bir adamın cbr125 ile ne yapacağı hakkında araştırırsan bi dünya topic bulursun. Bence 2. el al yanına da korumalarını rahat alırsın. Yok be abi ben ne yapayım o giysileri deme al; derim ben.
CBR 125 bak bence 2. el güzel bir makina bulabilirsin. Hatta benden duymuş olma ama kütüphanenin orada duruyor bir tane, en son satılık yazıyordu üstünde.. Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Bu arada ilk aklıma gelen kütüphanenin yanındaki, alıcı gözle bakmadım, sadece her gün yanından geçtiğim için gözüme takılmıştı. Ne durumdadır bilmiyorum yani ama bir bakmakta fayda var. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
YBR daha kaliteli
daha sessiz
daha konforlu
daha estetik
daha ekonomik
daha havalı
vs vs
Kısaca Yamaha adı yeter. _________________ İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Tarih: 21.07.2008 - 21:47 Mesaj konusu:
Daha bugun ybr aldım başlangıç için çok ideal.Yedek parça ve servis sorunu da duyduğuma göre hiç yok.! 4 japondan şaşma derim..! 5000 ytl ye cbf 250 de bulabilirsin biraz daha araştır bence .. _________________ YeBeRe Reysing Tim !
böyle bir soruya kanuni diyen olursa zaten o motordan anlamıyordur.tabikide ybr _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 22.07.2008 - 10:07 Mesaj konusu:
[b]Kararımızı verdik honda alacağız allahın izniyle ancak bi sorun daha eğer bu ayın 1de alalım dersen honca cbf 150 bi sene beklersen honda cbr 125 diyor babam sizce hangisi daha iyi. [/b]
En son volkan5002 tarafından 22.07.2008 - 10:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız