28 yıldır Mersin de yaşıyorum, Tarsus taki Papazın Bahçesini görmek bir türlü nasip olmamıştı. Sonunda gördük..
Buluşma yerimiz Kaan ın dükkanı. Hazırlıklar yapıldı. yola çıkış saati planladığımdan biraz geç oldu ama neyse, bekleyen yk zaten bizi. Olmadı biraz da gece yolculuğu yaparız. (o zor inişi gece almak gerçekten zor oldu ama)..
Tarsus taki Nusret Mayın Gemisi (Burada ne işi var diye merak edenler olabilir: Tarsusulu bir zengin gemiyi jilet olmaktan son anda kurtarmış ve Tarsus a hediye etmiş.)
Yolda küçük bir kaza, hemen ilk yardım ekibi (ben ve Kaan ) müdahale ettik
Yolda her ihtimale karşı jandarmaya haber verdik kamp kuracağımıza dair..
Çamlıyayla dayız..
Sedat tutturdu tava yaptıralım diye, hadi bakalım dedik ve arkamızdaki fırına malzemeler verildi ve beklenmeye başlandı tava için.
vee mutlu son... kurt gibi açtım walla..
Artık hava iyice karardı, oysa bizim daha zorlu bir iniş parkurumuz var. Çamlıyayla dan son manzaralar ve yola devam.
Nihayet kamp alanına geldik. Suyun büyük oranda kurumuş olması bizde büyük hayal kırıklığı yarattı. Gerçekten ülkemiz çölleşiyor *realsad*
Malikanemiz kurulsunnnnn!!!!....
Akşam yemeği(daha doğrusu çilingir soframız, nasıl olsa kalıcıyız)
Gece fotoları..
Sabahki halim Ama çevre çok güzel, yemyeşil:)
ve kahvaltımız.. ortadaki kahrengi şeyler Gül ün harika kurabiyeleri.. Tekrar teşekkürler Gül bu harika kurabiyeler için..
Biraz çevreyi gezelim..
Su kala kala bu kadar kalmış
Öğleye doğru Doğan ve eşi Emel yeni aldıkları vstorm ları ile geldiler gezimize renk kattılar
Artık dönüş yolculuğu..
Buralar tam bir oksijen fabrikası
Küçük bir mola,
Susadım..
Papazın Bahçesi hep görmke istediğim yerlerden biriydi, çok şükür burayı da gördük. Başta çektiği fotolarla ve varlığıyla yanımda olan ardçım Sibel'e ve diğer tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Yaptığımız yol yaklaşık 220 km. Çamlıyayladan gittik, Ayvagediği'nden döndük.
Başka paylaşımlarda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5504 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 21.07.2008 - 21:56 Mesaj konusu:
Çok güzel fotoğraflar, ben çok küçükken Tarsus'a bir kaç kez gitmiştik, nedense aklımda çorak bir yer olarak kalmış, resimleri görünce şaşırdım, enfes manzaralar.
Bu Nusret mayın gemisi olayı da bir garip yav. Orjinal gemi madem halen hayatta, o zaman niye Çanakkale'de değilde Tarsus'ta, üstelik Çanakkale'deki çakma gemiye girmek için para alıyorlar bide _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
nibiru,bana çocuklugumun geçtigi yerleri gösterdiniz ya sizlere çok teşekkür ederim,sizlerde gördünüz oralar harika yerler,bence her herkeze görmesi için tavsiye edilebilecek yerler.
elinize emeginize motorlarınıza sağlık. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
sevgiliriko,türkiyenin çok az yeri tarsus kadar yeşildir aklında yanlış kalmış. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5504 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 21.07.2008 - 22:15 Mesaj konusu:
SABERS, benim hatırladığım 30 küsür sene falan öncesi,o zamanlar 4 sene Adana'da kalmıştık,babam Tarsus'a götürmüştü bir kaç kez, ya sonradan yeşillenmiş, yada dediğin gibi ben başka yerle karıştırıyorum
Gerçekten doğası çok güzelmiş . _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1572 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 21.07.2008 - 22:51 Mesaj konusu:
Paylaşım için teşekkürker,sormadan edemiycem bu geziyi ne zaman yaptınız fotoları eklemekte sanırım biraz gecikmişsiniz resimlerin sağ alt tarafında tarih bunu gösteriyor'da. _________________ Asfalt Yollar ßeni ßekler,Yaparım ßen TekTeker
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 3935 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 21.07.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
işte hayat bu ya,tebrik ederim sizi yaşamanın keyfini çıkarmak bu bence _________________ neyleyim caddeyi neyleyim sahilyolunu üstünde salınan maxi-scooter olmayınca
güzel bir kamp olmuş,resimler için sağolun,en sevdiğim yol tiplerinden birisi ağaçlık ve virajlı yollar,manzarada süperdi hani _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 22.07.2008 - 15:10 Mesaj konusu:
Cok güzel bir gezi ve paylaşım olmuş neşeniz daim olsun devamını bekleriz _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız