Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 180 km lik yalnız gezim:

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

180 km lik yalnız gezim:
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:29    Mesaj konusu: 180 km lik yalnız gezim: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar.malüm dün günlerden pazardı.Bir arkadaşımın köyünde bir toplantı olduğunu ve arkadaşım Doğan beyin köyde olduğunu duyduve süpriz yapmaya karar verdim.Düştüm yollara.Ben Kayseri merezde oturuyorum arkadaşımın köyü Yozgat Çandıra bağlı Elçi köyü.Buraya 80 km uzaklığı var ve kısa bir gezi için ideal km.Şimdi geçelim resimlere iyi seyirler.
Giderken hiç resim çekmedim hep gelirken çekilmiş resimlerin ilki.Doğan kardeşim ve ben.

Doğan kardeşim beni oradaki bazı insanlarla tanıştırdı ve bir güzel karnımı doyurdu.(geçmişlerine rahmet olsun)

ve orada yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra ben müsade isteyip ayrılıyorum.Yolda çokgüzel manzaralar var sık sık durup foto çekiyorum.

Buz gibi suyuolan bir çeşmede bir mola verip kaskıma yapışan sinekleri ve motorungrenajını temizledim.

kendi fotoğrafımı çektim.

ve büyük toraman a geliyorum.Burası belediyenin önü.

levha hoşuma gitti.

aynı levhanın diğer tarafı.

Kayapınardan geçerken.(Burada 15 günüm geçmişti)

Yamulabarajı üzerindeki 420 m uzunluğundaki viyadüğün üzerinde duruyorum.

Balık tutan insanlar.(zumlu)

Aynı kareden zumsuz.

Bu çeşmeden Kayseriye kısa yol var.Bu noktada arkadaşlara telefon ettim.Onlarda buraya 100 km uzaklıkta bahçecik barajında balıktutuyorlar oraya gideceğim ama telefonları çekmiyor.Ve ben yine yolu uzatarak gidiyorum.Burası Güneşli.Bu resmi çekerken bir ambulans beni fena halde korkuttu.(yanıma sessizce geldi vebirden sirenler açtı benkaçarken resim böyle eğri çıkmış)

Burasıda gömeç köyü.Sulak ve güzel bir köydür.

Ve sonradanarkadaşlara telefonla ulaşıyorum ve yolda olduklarını öğreniyorum bahçecik;e gitmekten vazgeçip hala oğlunun mancusundaki bahçesine geliyorum ve burada 1 saat geçirip sonra Kayseriye geliyorum.Toplam 180 km olmuş.Ve 15 ytl lik benzin yakmışım.

Gün bayağı güzel geçti free takıldık ama neşeliydi. herkese kazasız sürüşler dilerim.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
karaprens_08
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15 ytl Çok gülüyorum kulaga hoş geliyor
hele ordaki barajı gördüm ya bittim.Gezi 10 numara olmuş
Başa dön
karaprens_08 Çevrimdışı karaprens_08 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doblocu38 abi ben Kayseri'ye geldim diyemi kaçtın yoksa Çok gülüyorum Abi harika bir gezi olmuş devamını bekliyoruz Göz kırpıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Cehennemin dibinden

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doblocu38,ne güzel bir hafta sonu gezisi,eline emegine ,motoruna sağlık. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
15ytl ile 180 km ha,harika.

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sempatik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmus Bravo Bravo

k@Ny@ mD te@m
Başa dön
sempatik Çevrimdışı sempatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemserim güzel resimler devamı beklerizz Gülümsüyorum Bravo

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tennere
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bol bol camii yaptırın doblocu38, sakin okul yaptırmayın sız kuçuk hastene olmasın ..lise olmasin unuverst olmasın ...aman sakın

geri kalmış lık bu resımlerde işte Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 21.07.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, ya sen varya harbi bir piç sin ha ne alakası var konuyla caminin okulun geri zekalı manyak

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 21.07.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi.... Bravo Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 22.07.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:
bol bol camii yaptırın doblocu38, sakin okul yaptırmayın sız kuçuk hastene olmasın ..lise olmasin unuverst olmasın ...aman sakın

Alakaya mayyydonoz Çok gülüyorum Zuahaha Delirdim Ben birşey anlamadım Çok gülüyorum

doblocu38 , Paylaşım için sağolun güzel gezi.Ekonamik yakıt Bravo
ClubBoDRuM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim: тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 22.07.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş.. Bravo
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.07.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

JaySean demiş ki:
tennere demiş ki:

Alakaya mayyydonoz Çok gülüyorum Zuahaha Delirdim Ben birşey anlamadım Çok gülüyorum

doblocu38 , Paylaşım için sağolun güzel gezi.Ekonamik yakıt Bravo

+1000 Delirdim Delirdim Çok gülüyorum bende karşıyım bol bol camii yaptıranlara ama ne alaka yaww:)

guzel gezi dostum
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.07.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi olmuş,benim gibi tek gezmişsin,ben genelde tek gezerim ama bi arkadaş buldum bende artık ikimiz takılıyoruz.resimler için sağol Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OzanSak
Üye
Üye

Nereden: Çatalca/İST

MesajTarih: 22.07.2008 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000rr la takasa girer misin?
enazından yakıt ekonomisini.. Gülümsüyorum

androbolicdream@hotmail.com
Başa dön
OzanSak Çevrimdışı OzanSak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal