Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Madem öyle gel böyle bunuda okuyun:):):):):)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Madem öyle gel böyle bunuda okuyun:):):):):)

Madem öyle gel böyle bunuda okuyun:):):):):)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bathu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deli makina yaaauvv Çok gülüyorum Çok gülüyorum
sss042
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahım yarebbim Gülümsüyorum
Başa dön
sss042 Çevrimdışı sss042 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit abım aynı ben gıbı hafıf bıraz fırlama oldugu ıcın yorum yaparsam msn den benı oyar Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohhoooo girmeyeli topik şenlenmiş.keyifli anektodlar okuyoruz..teşekkürler Bravo
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam baya sallamış bee

ahh benim karşıma cıkmıyrki race

cıksada soru sorsam Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 22.07.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim Delirdim Şok oldum Göz kırpıyorum
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.07.2008 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topik bomba yawww Delirdim Delirdim
dewam edin aksam aksam gülelim azcık Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.07.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yap bi tek tekerde görelim dicektin Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 22.07.2008 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hahahaha süpermiş valla eline kaskı alan motorcuyum diye geçinince(sözümüz meclisten dışarı Gülümsüyorum ) böyle olaylar kaçınılmaz oluyo Çok gülüyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 22.07.2008 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil anlatmıştı,1000rr kullanırken bir elaman soruyor halile,abi kaç yapıyor,hepimiz gibi bu sorulardan bıktığı için halil çocuğa 350 yapıyor diyor,cocukta hımm buda iyiymiş ama benim dayı oğlunda var bundan biraz daha buyu 400 yapıyor diyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum hemen hemen benzin aldığım her benzin pompacısının mutlaka ZZR1100ü var,bakıyor anlıyormuş gibi,bu ufak biraz bende zzr1100 vardı o daha buyuk çok hızlıydı filan diye baslıyor,valla sanırım kawasaki zzzr1100lerin hepsini benzin pompacılarına satmış.. Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 22.07.2008 - 02:13    Mesaj konusu: Re: Madem öyle gel böyle bunuda okuyun:):):):):) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gumusok demiş ki:

birden bi honda 600f belirdi oda durdu ışıklarda Şok oldum
halit bu ya dediki 600f kullanan arkadaşa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
abi kaç yapıyor bunlar?
çocuk 330 Çok gülüyorum Çok gülüyorum
hiç bastınmı 325 net gördüm ama insan korkuyor

Abi YuuuH Delirdim Delirdim 325 net basmış Dil çıkarıyorum
sercan_RR
Üye
Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 02:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heee benim amcamın oğlunda wardı kawanzaki nah bukadardı tekeri sona 50 milyara sattı ... işte türk insanının motor kültürü Dil çıkarıyorum Bravo
Başa dön
sercan_RR Çevrimdışı sercan_RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chopper-delisi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.07.2008 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

25 kere şkoptum valla
Başa dön
chopper-delisi Çevrimdışı chopper-delisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ejder_ceza
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aksaray

MesajTarih: 22.07.2008 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bas gaza m.d. bas gaza.. Bravo
ejder_ceza Çevrimdışı ejder_ceza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal