Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yuan.ramzey.skyjet.arora.kısaca china

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yuan.ramzey.skyjet.arora.kısaca china
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
energy_07
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 11.07.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KARDEŞİM BEN MOTORU ALDIM 2 GÜN UYUYAMADIM EN SONUNDA ALDIM DİEREK AMA GÜN GELDİ SERVİSİN DEN ÇIKTI Bİ İŞE YARAMADI HEWESİM KURSAĞIMDA KALDI TAVSİYE ETMEM ANLICAN
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
atomR1
Üye
Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya vla bnmkının renqi yesil dikkat cekiyor mllet sünüp bakıyor bu yusden cok seviniorum motor suan rahat gıbı vıtes buyuterek gıtmeyı planıma aldım ve rahat oluor boylece hem benzın hemde vıbrasyon cok ock aza ınıyor haa tabi soyle scooterlara verecegım parayada boyle mini racing alırım dha ii olur en azından büyük gibi durması yetiyor::: Bravo
Başa dön
atomR1 Çevrimdışı atomR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
energy_07
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 12.07.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENDEDE SİYAH WAR SERWİSİNE GİTTİM DÜN AKŞAM DEPODAN SES GELİODU TANGIR TUNGUR SÜNGER FALAN YERLEŞTİRDİLER SESİ GİDERDİK ŞİMDİLİK SABAHTA İŞE NOTORLA TİDEYİM DEDİM SABAH İŞYERİNDE Bİ BAKTIM ARKA AYAKLIĞIN VİDALARI DÜŞMÜŞ Delirdim Sinirlendim EGZOSTA ARKA AYAKLIĞA BAĞLI OLDUĞU İÇİN SALLANIO YİNE SERWİSİN YOLU GÖRÜNÜO BANA BU AKŞAMA

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

BİDE SİZDEDE OLDUMU İLK SIFIR MOTORLARDA BENZİN GÖSTERGESİ ÇALIŞMAZMIŞ KORUYUCU YAĞMI WARMIŞ NE YOKSA BENİMİ KEKLEDİLER 4 BEŞ DEFA DOLDUR DEPOYU EMİZLENSİN DEDİLE DAHASI WAR MOTOR IŞIKLARDA STOP EDİO ARTI ÇALIŞTIRIRKEN BAYAĞI UĞRAŞTIRIO YAF BENİM F5 İN BAŞINDA HER DERT WAR AMA MOTOR YAVAŞ YAVAŞ AÇILIO
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.07.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bendede china war arora
suana kadarsıkıntı cıkarmadı
tabıkı her cınlı gıbı çalışmayan yerlerı war GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atomR1
Üye
Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vla bnm de bozuk bnzın full ken bıtık gosterıyor bnzın ıcnden az bısey kaldıgında depo yarı ısaretı oluor ve bnde hemen petrole cekıom OK
Başa dön
atomR1 Çevrimdışı atomR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum artık metal sesınden deponun benzın mıktarını anlıyorum Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
ilk başta zorlanıyordum ama zamanla ogrendım.2 tık tık yapın depoya sızde ogrenebılırsınız Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal