Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şok şok şok...TMF kimlere kaldı..Yaşanmış olay

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şok şok şok...TMF kimlere kaldı..Yaşanmış olay
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süleyman Memnun motosiklet camiasında kiminle iyi olmuşki,genelde camianın yüzde sekseni ile küstür veya arası açıktır MotoGp veya Sbk nın Türkiye'de olmayışındada büyük hisse onundur,Çorlu ya pist yapıyordu hemde onbir ay içinde bitiyordu avrupa şampiyonası ve elbette Gp orada yapılacaktı,senin elinde İst.park gibi yer varken anlaşmaya çalışma inat için pist yapıcam de,Gp nin kaçmasında en büyük suç federasyonun kimse hikaye anlatmasın federasyon isteseydi Bernie Eccleston veya otomobil federasyonu ile anlaşır ve yarış devam ederdi çoğu kimse neyin ne olduğunu biliyor ama;aman bende ters düşmiyim diye konuşamıyor buna okuduğumuz motosiklet dergileride dahil.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim hukuki yönlerini cok iyi arastırıp öleee üzerlerine gitmek lazım işin ucu cookkkk ötelere dayanır acıtır gibi geliyor ama cidden işi bilenlerle dik durarak kovalamak lazım
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TMF çook ileri gitti artık yeter, çekip gitsinler haketmedikleri koltuklardan Sinirlendim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
motorsporlarına faydanız yok bari çabalayanların önünü kesmeyin artık yeter Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
sonuna kadar arkanızdayız başkanım OK
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceze, MotoGP nin Türkiye den geri alınmasında seninde söylediğin ihmaller zinciri var..
Kazanımlarımzın değerinii bilmek, sürdürmek ve ileriye taşımak öncelikli hedef olmalıydı..
Şimdi ileriye yönelik düşünmeliyiz..
Bunun içinde hakikaten MOTOSİKLET sporunu yerden kaldırmak gerekir...

MotoGP birkenara daha TR Şampiyoasını bile yapamıyoruz..
Genç, yetenekli, azimli ve fedakar çocuklar-gençler yarışmak istiyor ama yok yok yok...
SİNAN SOFUOĞU ŞAMPİYONASI öncesinde İzmir Yarış Pistinde güvenlik adına tüm önelemleri bizzat MD SPOR KULÜBÜ üstlendi, ama niyet "İZMİR e yarış vermemek " olunca yapacak tek şey kalıyor;
"TMF nin güvenilirliğini SORGULAMAK"
Bizde şu anda onu yapıyoruz ve yapacağız..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne gerekiyorsa hazırız Bravo Bravo Bravo

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakaret etmeden eleştri yapmaya özen gösterelim. Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbulllll

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte arkadaşlar kenan ve (rahmetli) sevgili sinan'ın bu koşullarda başardıkları gerçekten çoook çooookk büyük başarılar,azımsanmayacak kadar önemli ve büyük Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum tmf vs. bir çok saçmalığın arasından kendi inançları ve azimleriyle cok önemli işler yaptılar! (kenanın önünde uzun yollar var daha OK ) maalesef bir yerlere gelebilmek bir şeyler yapabilmek için bu ülkede adım adım yürüyemiyoruz,sürekli engellerin üzerinden atlıyoruz ya da engellerin önünde bekliyoruz İyi fikir İyi fikir kupa alındığında tebrik ediyorlar gazetelere kameralara görüntü veriyorlar sadece!! ama o an'a nasıl gelindiğinden bi haberler Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p Gülümsüyorum)
Başa dön
ecemcan Çevrimdışı ecemcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 21.07.2008 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

federasyon kenan sofuoğlu için neyaptıkı
beş para etmez yönetim anca kenan dünya şampiyonu olduktan sonra sahıplendi
kenan sofuoğlu Rahmetli Bahattin sofuoğlu arkadaşı Aytunç abinin yardımcı oldu ve yol gösterdi Almanyada
ozamanlar hıç kımse yoktu kenan ın yanında
bide sahıpcıktılar kenan ın başarısı na bukadar abidik gubidik adamlar işte bunlar
Sinan kardeşımın yaptığı kazada kımse sorumluluk almadı kımse sucu kendinde aramadı
çıkıpta ortalıkta ailevi sorunları vardı deyıp kazayı ona bağladılar bukadar basıt ve caresiz insanlar işte
kımse konuşturmasın benı bu la..... hala nasıl görevde anlamış değilim

edit barossatr
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, bu işi iyi bilen, başında olan ve kovalayan sensin.

Senin yol göstermelerinle bizler bir şeyler yapabiliriz. Attığın her adımdan ve aldığın sonuçlardan bizleri de bilgilendirir, bununla beraber bizleri yönlendirirsen doğru ve karşılığını alabilecek hareketlerde bulunabiliriz diye düşünüyorum.
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider şimdi Çevrimiçi strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
RRsonkaRaR
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abicim ilgine çok teşekkür ederim ama ben 17 yaşında değilim be abi ya Gülümsüyorum yarış numaram 17 benim tanınmak için belirttim özellikle yani balon haber olmasın diye bu arada yaşım 24 teşekkür ederim...
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 22.07.2008 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sizlere düşenleri duyuracagız ve desteğinizi isteyeceğiz....

Bekliyoruz ne gerekiyorsa yapmayada hazırız aynı anda bütün illerde gösterimi yapılması gerekiyor veya başka bir program, arkanızdayız Bravo

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elimizden ne gelir bilemıyorum fakat bekliyorum sanırım bir förmül vardır

Son Mesajdan 43 saniye:

"ö" o olacaktı İyi fikir
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, bu işi iyi bilen, başında olan ve kovalayan sensin.

Senin yol göstermelerinle bizler bir şeyler yapabiliriz. Attığın her adımdan ve aldığın sonuçlardan bizleri de bilgilendirir, bununla beraber bizleri yönlendirirsen doğru ve karşılığını alabilecek hareketlerde bulunabiliriz diye düşünüyorum.
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cuma günü istediğimiz AYRINTILI gerekçe yazısını ve "Yetersizlik" durumunun neye göre karara bağlandıgıyla ilgili yazıyı halen TMF den bekliyoruz...

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili HakanDincer, kendi YETERSİZLİKLERİNDEN dolayı yazamamışlardır ne dersin ? Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal