Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R_6 ' dan neden GSX_R 600 ' e terfi _?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R_6 ' dan neden GSX_R 600 ' e terfi _?

R_6 ' dan neden GSX_R 600 ' e terfi _?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:04    Mesaj konusu: R_6 ' dan neden GSX_R 600 ' e terfi _? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaslar konu biraz geyik e kaçıyor kaçsın problem degil yanlız aşagıdaki ilandaki resimledeki arkadas neden 06 R_6 sını satıp GSX_R 600 alacak

sizce neden işte yorumlar siz degerli MD üyelerinden bekliyorum Çok gülüyorum

http://img374.imageshack.us/img374/6711/adszsksfk4.jpg

bana birisini getirin anladınız siz onu Gülümsüyorum

EDIT:VOLKAN

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunda bence Ekambanin Parmagi vardir Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI

En son LEVO tarafından 22.07.2008 - 10:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

can sıkıntısı ıste yemıstır motoru yenısını arıyor ıste
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

model yükseltecektir
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO demiş ki:

Arkadasimiz hizini alamayinca tabiiki deyisecek Göz kırpıyorum
EKAMBA kimbilir arkadasa neler söylediiii....Ekamba herseyin altindan sen cikiyorsun....

Başa dön
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, Arkadaş Gsx-R 600'e terfi edeceğini yazmamış. Galiba diğer yazan arkadaşlar da dikkat etmemişler. İlan sahibi GSR 600 ile takas düşünürüm yazmış Çok gülüyorum Eee SS'ten naked bir modele geçmenin en büyük sebebi de kullanım rahatlığıdır muhtemelen.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSR diyor
GSXR demiyor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSR600 daha hızlıdır ondan geçmek istiyordur... Dil çıkarıyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serkan dostum arkadas gsr istiyor gsxr değil dikkatini çekerim yani eli beli ağrımış olabilir.. Ama oltayı sağlam yere atmışın hayırlı avlar Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
GSR diyor
GSXR demiyor

Yook yokkk ilani veren arkadasin hatasi var... Arkadas kesin x ii unutmustur Haahhaaaa.....

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Levent abi Almanya'da SV650 mi daha popüler yoksa GSR 600 mü?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, çift msn takılıon ne iş Çok gülüyorum vista da kullanıoz oh ne güzel Dil çıkarıyorum Gelelim konuya GSR piyasada daha çok olduğu için birde motora ilk başlayanlar GSR la başlayıp çoğunlukla SS modellere yöneldiği için böyle bir seçim yapmış olabileceği kanaatindeyim Dil çıkarıyorum Olay elindeki motorun değerini düşürmeden takaslayıp Çabuk satılan GSR modeline dönüştürmek..Başka sorusu olan ? ? Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zuhaaaaa serkan bu topaç ne böle Çok gülüyorum

gsr diyo yahuuuu raahtlkık bence ön planda Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amma sacma sapan yorumlar var yaa... adam degıstırıyo ıste orası burasımı var hem gsr600 demıs İyi fikir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beli ağrımış Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal