Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)

YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bluesea83
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Arzu Anne fotolar mı silinmiş Şok oldum
gitano, Çakmış davayı yandık kızım Çok gülüyorum
bluesea83 Çevrimdışı bluesea83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gevezehanim, Arzu Anne fotolar mı silinmiş
gitano, Çakmış davayı yandık kızım

ya sennn niye isim veriyorsun yaa. yok gevezahanım benim başım ağrıyor haberim yok Gülümsüyorum ama bluesea83 daha silinecek bi dünya resim varmış bilmem farkettinmi ?
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bluesea83
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Farketmez olur muyum.. görünce hemen aklıma geldin zaten Gülümsüyorum
bluesea83 Çevrimdışı bluesea83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toyrider'dan ilk saatlerde organizasyonun muhteşemliğini telefon bağlantısı ile öğrenmiştim ama fotoğraflara baktığımda görselliğini de görmüş oldum.

Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü'nü
başarılı organizasyonlarından dolayı tebrik ederim Alkışlıyorum

Hiç bir şey özendirmese bile Bulutsuzluk Özlemi' nin canlı performansını izlemiş olmanız tavşanı fena halde özendirdi. İstemiyorum

Derkunt amcam o festival senin bu festival benim kaçıncı bahardır bu yaşadığın bilmiyorum ama enerjinden dolayı tebrik ederim seni.İnsan gençken yapıyor yapacağını değil mi Göz kırpıyorum Ablama selamlar...

gevezehanim hatırlat bir daha ki sefere çantanı birlikte hazırlayalım.. Göz kırpıyorum

Tanıdık yüzlerin ,arkadaşların eğlenmiş oldukları her hallerinden belli olan fotoğraflarını görmek güzeldi.

Sırada ne var ?? Dil çıkarıyorum
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deniz ve ayşegül sizleri sevmekle kalmıyorum sizlere tapıyorummmm Öfkeliyim
anladınız siz anladınız Sinirlendim
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gitano ve Bluesea83, zaten şüphelenmiştim feribotta makinayı kurcalamanızdan. Yaw hadi kendinizi sildiniz, bari kel sarışının feribottaki o korkmuş fotoğrafını silmeseydiniz. Adam kırk yılda bi kere korktu, onun da delillerini yok ettiniz. (Niye korktu acaba, melih Bacı'dan olmasın sakın???)

Davşanım, zaten bir dahaki festival çantası için senden liste alıp öyle hazırlık yapacam. Olmuyo walla, kokoşların arasında kaldık.... Ama en kısa zamanda kendime lame veya dore bir bikini edinmem lazım Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanım orda bluesea83 ün fena bir profil fotografı vardı o sebepten yok ettik. baska da sildigimiz olmadı valla billa. ben korkuturum volkanı merak etme sen de çekersin ama volkan korkunca napıyor biliyorsun kokarca misali Çok gülüyorum o yüzden emin değilim Şok oldum
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitano, yaaaa benim sevgim sana bir kat daha fazla arttı nedense bir an önce sevgimi sunmak isterim sanaaaaa Delirdim
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bluesea83
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitano demiş ki:
gevezehanım orda bluesea83 ün fena bir profil fotografı vardı o sebepten yok ettik. baska da sildigimiz olmadı valla billa.

Bi benim profil hee ? Çarpılacaksın şimdi Çok gülüyorum
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz iki mikrop gene ortalığı karıştırmışınız.

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimdeki izlenimlerime gelince , bir tane top sakallı amca rakı içiyo ne o öyle gençlere kötü örnek olmuş içeni var içmeyeni var töbe töbe 3 aylarda olurmu bu yaa , ayrıca ne o öyle volkan re re ve barbarossa kardeşimle 3 er kişilik motorlara binip kötü örnekler oluyorsunuz gelecek nesillere yine gevezenin kaderi tost olmaktan kurtulamıyacak bu kıscağız , ayrıca volkan re re barbi ne o öyle heleki volkanın nü lü cıbıldak üsttsüz hohştein gibi resmi çevre kirliliğine yol açmış 3 kuruşluk göz zevkimiz vardı oda gitti birileride sahne arkasına geçip koca mehmetle it bakıcısı kaçak konser izliyo ne yaıp ya kocaman insanlar bide çadırda değil çadır arasında uyuyolar söleseydiniz ya cadırımı verirdim açıkta uyumazdınız ,
barbi cim yine mangal başında hanım hanımcık iş yapıyo garibim çok hünerlidir oğlumuz diye demiyim çok hamarattır , amanın bizim kendini italyan sanan italyan melihcimde gelmiş oda kendini son zamanlarda tesettüre bağladı başını örter oldu zaten son duyumlara göre iyi bir dr . arıyormuş geçiş yapacakmış hormonlarından dolayı ne yapsın garibim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, seni seviyorum

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu fotoğraf bana birşey anımsatıyor ama neyi ? ? ? bir dakika bir dakika sanırım tanıdık birşeyler var ama ama Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum

Şimdi anladımmm o kadar kanat ve köfteyi nasıl aldığınızı adamı kandırdınız değilmi reklamını yapacağız diye Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
Gitano ve Bluesea83, zaten şüphelenmiştim feribotta makinayı kurcalamanızdan. Yaw hadi kendinizi sildiniz, bari kel sarışının feribottaki o korkmuş fotoğrafını silmeseydiniz. Adam kırk yılda bi kere korktu, onun da delillerini yok ettiniz. (Niye korktu acaba, melih Bacı'dan olmasın sakın???)

Davşanım, zaten bir dahaki festival çantası için senden liste alıp öyle hazırlık yapacam. Olmuyo walla, kokoşların arasında kaldık.... Ama en kısa zamanda kendime lame veya dore bir bikini edinmem lazım Dil çıkarıyorum

Arzu üzerine yeni fotoğraf çekmezsen silinen fotoğraflar itina ile geri kazanılırGülümsüyorum)

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal