Tarih: 21.07.2008 - 17:12 Mesaj konusu:
Süleyman Memnun motosiklet camiasında kiminle iyi olmuşki,genelde camianın yüzde sekseni ile küstür veya arası açıktır MotoGp veya Sbk nın Türkiye'de olmayışındada büyük hisse onundur,Çorlu ya pist yapıyordu hemde onbir ay içinde bitiyordu avrupa şampiyonası ve elbette Gp orada yapılacaktı,senin elinde İst.park gibi yer varken anlaşmaya çalışma inat için pist yapıcam de,Gp nin kaçmasında en büyük suç federasyonun kimse hikaye anlatmasın federasyon isteseydi Bernie Eccleston veya otomobil federasyonu ile anlaşır ve yarış devam ederdi çoğu kimse neyin ne olduğunu biliyor ama;aman bende ters düşmiyim diye konuşamıyor buna okuduğumuz motosiklet dergileride dahil. _________________ GSR
hukuki yönlerini cok iyi arastırıp öleee üzerlerine gitmek lazım işin ucu cookkkk ötelere dayanır acıtır gibi geliyor ama cidden işi bilenlerle dik durarak kovalamak lazım _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
TMF çook ileri gitti artık yeter, çekip gitsinler haketmedikleri koltuklardan
motorsporlarına faydanız yok bari çabalayanların önünü kesmeyin artık yeter
sonuna kadar arkanızdayız başkanım
Tarih: 21.07.2008 - 20:20 Mesaj konusu:
ceze, MotoGP nin Türkiye den geri alınmasında seninde söylediğin ihmaller zinciri var..
Kazanımlarımzın değerinii bilmek, sürdürmek ve ileriye taşımak öncelikli hedef olmalıydı..
Şimdi ileriye yönelik düşünmeliyiz..
Bunun içinde hakikaten MOTOSİKLET sporunu yerden kaldırmak gerekir...
MotoGP birkenara daha TR Şampiyoasını bile yapamıyoruz..
Genç, yetenekli, azimli ve fedakar çocuklar-gençler yarışmak istiyor ama yok yok yok...
SİNAN SOFUOĞU ŞAMPİYONASI öncesinde İzmir Yarış Pistinde güvenlik adına tüm önelemleri bizzat MD SPOR KULÜBÜ üstlendi, ama niyet "İZMİR e yarış vermemek " olunca yapacak tek şey kalıyor;
"TMF nin güvenilirliğini SORGULAMAK"
Bizde şu anda onu yapıyoruz ve yapacağız.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 21.07.2008 - 22:31 Mesaj konusu:
işte arkadaşlar kenan ve (rahmetli) sevgili sinan'ın bu koşullarda başardıkları gerçekten çoook çooookk büyük başarılar,azımsanmayacak kadar önemli ve büyük tmf vs. bir çok saçmalığın arasından kendi inançları ve azimleriyle cok önemli işler yaptılar! (kenanın önünde uzun yollar var daha ) maalesef bir yerlere gelebilmek bir şeyler yapabilmek için bu ülkede adım adım yürüyemiyoruz,sürekli engellerin üzerinden atlıyoruz ya da engellerin önünde bekliyoruz kupa alındığında tebrik ediyorlar gazetelere kameralara görüntü veriyorlar sadece!! ama o an'a nasıl gelindiğinden bi haberler _________________ ***__speed angel__***
*born to race*
HERSEY yolunda gitti ve bir GSRımız oldu..hemde cok güzel bir kız o))
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p )
Tarih: 21.07.2008 - 23:19 Mesaj konusu:
federasyon kenan sofuoğlu için neyaptıkı
beş para etmez yönetim anca kenan dünya şampiyonu olduktan sonra sahıplendi
kenan sofuoğlu Rahmetli Bahattin sofuoğlu arkadaşı Aytunç abinin yardımcı oldu ve yol gösterdi Almanyada
ozamanlar hıç kımse yoktu kenan ın yanında
bide sahıpcıktılar kenan ın başarısı na bukadar abidik gubidik adamlar işte bunlar
Sinan kardeşımın yaptığı kazada kımse sorumluluk almadı kımse sucu kendinde aramadı
çıkıpta ortalıkta ailevi sorunları vardı deyıp kazayı ona bağladılar bukadar basıt ve caresiz insanlar işte
kımse konuşturmasın benı bu la..... hala nasıl görevde anlamış değilim
Tarih: 21.07.2008 - 23:39 Mesaj konusu:
HakanDincer, bu işi iyi bilen, başında olan ve kovalayan sensin.
Senin yol göstermelerinle bizler bir şeyler yapabiliriz. Attığın her adımdan ve aldığın sonuçlardan bizleri de bilgilendirir, bununla beraber bizleri yönlendirirsen doğru ve karşılığını alabilecek hareketlerde bulunabiliriz diye düşünüyorum. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Hakan abicim ilgine çok teşekkür ederim ama ben 17 yaşında değilim be abi ya yarış numaram 17 benim tanınmak için belirttim özellikle yani balon haber olmasın diye bu arada yaşım 24 teşekkür ederim... _________________ Ben OnUn ÜzErİnDEyken BeNiM...
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 22.07.2008 - 09:31 Mesaj konusu:
Alıntı:
sizlere düşenleri duyuracagız ve desteğinizi isteyeceğiz....
Bekliyoruz ne gerekiyorsa yapmayada hazırız aynı anda bütün illerde gösterimi yapılması gerekiyor veya başka bir program, arkanızdayız _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 488 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 22.07.2008 - 10:46 Mesaj konusu:
HakanDincer, bu işi iyi bilen, başında olan ve kovalayan sensin.
Senin yol göstermelerinle bizler bir şeyler yapabiliriz. Attığın her adımdan ve aldığın sonuçlardan bizleri de bilgilendirir, bununla beraber bizleri yönlendirirsen doğru ve karşılığını alabilecek hareketlerde bulunabiliriz diye düşünüyorum. _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Tarih: 22.07.2008 - 14:02 Mesaj konusu:
Cuma günü istediğimiz AYRINTILI gerekçe yazısını ve "Yetersizlik" durumunun neye göre karara bağlandıgıyla ilgili yazıyı halen TMF den bekliyoruz... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız