Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ordaymışızzzzzz bu z ler barış gibi oldu Gülümsüyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine bol senlikli gececektir şimdiden iyi eglenceler katılacaklara Bravo
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelebilirim ama belli olmaz bi scooter var yolda kalmazsam gelicem Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

VOLKANRR, abi yolda kalırsam bana yardıma gelirmisin Motordelisi
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delici, sen kimsin ben seni tanımıyomki ben kimimmm amanımm hafıza kaybına ugramışım bennnn kazım kulunuzzzz Dil çıkarıyorum

yolda kalanın her zaman önündeyiz abisi sen meraklanma OK
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende oradayım allah nasip ederse
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR,
Alıntı:

delici, sen kimsin ben seni tanımıyomki ben kimimmm amanımm hafıza kaybına ugramışım bennnn kazım kulunuzzzz

yolda kalanın her zaman önündeyiz abisi sen meraklanma

eyvallah abi saol işallah yolda kalmam umarım Delirdim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

zaten yolda kaldım motor çalışmıyo ama çarşambaya kadar çalıştırırız o motoru
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben nerdeyim bilmiyorum, Çınarcıkta güneş bacaklarıma geçti galiba Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize iyi eğlenceler
Başa dön
prnssesra şimdi Çevrimiçi prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam her zamanki toplantınız umarım güzel gecer Gülümsüyorum
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlaşıldı beni kimse hatırlamıyo..iyi o zaman gelmemin bir anlamıda yok o halde size iyi eğlenceler Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_poseidon_ demiş ki:
anlaşıldı beni kimse hatırlamıyo..iyi o zaman gelmemin bir anlamıda yok o halde size iyi eğlenceler Ağlıyorum

aaaa poseidon sen eskilerdensin seni nasıl tanımayız nerden çıkardın ama sende uzun ara verdin yaa nerelerdeydin arada burdayım desen yenilerde hatırlardı neyse sen gel toplantıya ara verdiğin için tatlı getirmeyi unutma Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tatlı diye diye varya tamero amca bilmiyorum ne olucak Çok gülüyorum
Başa dön
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, kurcalama
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...... olacak ne olacak başka muckkkk Dil çıkarıyorum
Başa dön
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onu soruyorum işte tamero amcama (senden nefret ediyorum biliyorsun dimi) Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal