ya sennn niye isim veriyorsun yaa. yok gevezahanım benim başım ağrıyor haberim yok ama bluesea83 daha silinecek bi dünya resim varmış bilmem farkettinmi ?
Toyrider'dan ilk saatlerde organizasyonun muhteşemliğini telefon bağlantısı ile öğrenmiştim ama fotoğraflara baktığımda görselliğini de görmüş oldum.
Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü'nü başarılı organizasyonlarından dolayı tebrik ederim
Hiç bir şey özendirmese bile Bulutsuzluk Özlemi' nin canlı performansını izlemiş olmanız tavşanı fena halde özendirdi.
Derkunt amcam o festival senin bu festival benim kaçıncı bahardır bu yaşadığın bilmiyorum ama enerjinden dolayı tebrik ederim seni.İnsan gençken yapıyor yapacağını değil mi Ablama selamlar...
gevezehanim hatırlat bir daha ki sefere çantanı birlikte hazırlayalım..
Tanıdık yüzlerin ,arkadaşların eğlenmiş oldukları her hallerinden belli olan fotoğraflarını görmek güzeldi.
Sırada ne var ?? _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Gitano ve Bluesea83, zaten şüphelenmiştim feribotta makinayı kurcalamanızdan. Yaw hadi kendinizi sildiniz, bari kel sarışının feribottaki o korkmuş fotoğrafını silmeseydiniz. Adam kırk yılda bi kere korktu, onun da delillerini yok ettiniz. (Niye korktu acaba, melih Bacı'dan olmasın sakın???)
Davşanım, zaten bir dahaki festival çantası için senden liste alıp öyle hazırlık yapacam. Olmuyo walla, kokoşların arasında kaldık.... Ama en kısa zamanda kendime lame veya dore bir bikini edinmem lazım
gevezehanım orda bluesea83 ün fena bir profil fotografı vardı o sebepten yok ettik. baska da sildigimiz olmadı valla billa. ben korkuturum volkanı merak etme sen de çekersin ama volkan korkunca napıyor biliyorsun kokarca misali o yüzden emin değilim
Tarih: 22.07.2008 - 11:08 Mesaj konusu:
gitano, yaaaa benim sevgim sana bir kat daha fazla arttı nedense bir an önce sevgimi sunmak isterim sanaaaaa _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Tarih: 22.07.2008 - 11:57 Mesaj konusu:
resimdeki izlenimlerime gelince , bir tane top sakallı amca rakı içiyo ne o öyle gençlere kötü örnek olmuş içeni var içmeyeni var töbe töbe 3 aylarda olurmu bu yaa , ayrıca ne o öyle volkan re re ve barbarossa kardeşimle 3 er kişilik motorlara binip kötü örnekler oluyorsunuz gelecek nesillere yine gevezenin kaderi tost olmaktan kurtulamıyacak bu kıscağız , ayrıca volkan re re barbi ne o öyle heleki volkanın nü lü cıbıldak üsttsüz hohştein gibi resmi çevre kirliliğine yol açmış 3 kuruşluk göz zevkimiz vardı oda gitti birileride sahne arkasına geçip koca mehmetle it bakıcısı kaçak konser izliyo ne yaıp ya kocaman insanlar bide çadırda değil çadır arasında uyuyolar söleseydiniz ya cadırımı verirdim açıkta uyumazdınız ,
barbi cim yine mangal başında hanım hanımcık iş yapıyo garibim çok hünerlidir oğlumuz diye demiyim çok hamarattır , amanın bizim kendini italyan sanan italyan melihcimde gelmiş oda kendini son zamanlarda tesettüre bağladı başını örter oldu zaten son duyumlara göre iyi bir dr . arıyormuş geçiş yapacakmış hormonlarından dolayı ne yapsın garibim
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 22.07.2008 - 14:28 Mesaj konusu:
Bu fotoğraf bana birşey anımsatıyor ama neyi bir dakika bir dakika sanırım tanıdık birşeyler var ama ama
Şimdi anladımmm o kadar kanat ve köfteyi nasıl aldığınızı adamı kandırdınız değilmi reklamını yapacağız diye _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Gitano ve Bluesea83, zaten şüphelenmiştim feribotta makinayı kurcalamanızdan. Yaw hadi kendinizi sildiniz, bari kel sarışının feribottaki o korkmuş fotoğrafını silmeseydiniz. Adam kırk yılda bi kere korktu, onun da delillerini yok ettiniz. (Niye korktu acaba, melih Bacı'dan olmasın sakın???)
Davşanım, zaten bir dahaki festival çantası için senden liste alıp öyle hazırlık yapacam. Olmuyo walla, kokoşların arasında kaldık.... Ama en kısa zamanda kendime lame veya dore bir bikini edinmem lazım
Arzu üzerine yeni fotoğraf çekmezsen silinen fotoğraflar itina ile geri kazanılır) _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız