Tarih: 22.07.2008 - 13:57 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
Şişşşşşşşşşşşşş, Tamero, topiği ikili msn e çevirdin vesselam
şşşşş gevezelik yapma bakayım geveze büyük küçük bilmes seni sen yapınca cav cav burda ikili msn olmuyorda , ben yapıncamı oluyo ikili msn, dinime küfür eden müslüman olsa yanarım yanarım ona yanarım , haa haklısın ama sen yetkilisin sen msn'ye çevirebilirsin sana serbest
Unutkanlık başa bela tabi... Hele yaşlılıkla birleşince.... İnsan unutmaması gerekenleri unutuyo, unutması hayırlı olacak şeyleri ise anımsıyor... Afiyet olsun... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 22.07.2008 - 14:15 Mesaj konusu:
arckaan, motorununun olup olmaması hiç önemli değil önemli olan bizlerle güzel şeylerle paylaşmaksa yaya da gelsen başımızın üstünde yerin var _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
walla abi ne bilym ezik ezik bütün yaz alıcam alıcam dedim ehliyete başvurdum şimdi haftasonu bi sınav daha war testi geçtim.. yani bu süreç içerisinde de yaz bitti birde askerlik çıktı başıma napsam şaşırdım.. bunları duydum ama gelmeye çalışıcam...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız