Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

prnssesra, sende taktın tatlılara bu kadar mı zoruna gitti bizlere tatlı yedirmek.

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asla kesinlikle afiyet olsun yine iste yine alırım öyle söyleme lütfen Ağlıyorum
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

prnssesra demiş ki:
asla kesinlikle afiyet olsun yine iste yine alırım öyle söyleme lütfen Ağlıyorum

ben yine isterim eklerden olurmu yoksa resimlerin başına bir hal gelebilir yanlışlıkla fakat avrupadaki toplantıda beklerim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aşkolsun tamero onlarla mı tehdit ediyorsun yani beni ?
Başa dön
arckaan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en yakın zamanda alacam bi motor ya ancak bu tpicleri okuorum hiçbi aktiviteye katılamıorum sinirbozucu bişey Üzgünüm
Başa dön
arckaan Çevrimdışı arckaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero,

Hay senin tatlının... Öfkeliyim

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante demiş ki:
tamero,

Hay senin tatlının... Öfkeliyim

şşş sen sus bakayım gelmezsin yemezsin dışardan gazel atma düğün fotoğrafçısı Öfkeliyim

Son Mesajdan 47 saniye:

prnssesra demiş ki:
Çok gülüyorum Çok gülüyorum

sende pişmiş kelle gibi sırıtma hazır şeylere Öfkeliyim
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banane gülmekte mi yasak yani alla alla Çok gülüyorum
Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şişşşşşşşşşşşşş, Tamero, topiği ikili msn e çevirdin vesselam Sinirlendim
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_poseidon_ demiş ki:
beni hatırlayanınız var mı Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

Onur seni unutmadık ki hatırlayalım Gülümsüyorum uzun zamandır sesin çıkmıyordu, nerelerdesin neler yaptın?....
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
Şişşşşşşşşşşşşş, Tamero, topiği ikili msn e çevirdin vesselam Sinirlendim

şşşşş gevezelik yapma bakayım geveze büyük küçük bilmes seni sen yapınca cav cav burda ikili msn olmuyorda , ben yapıncamı oluyo ikili msn, dinime küfür eden müslüman olsa yanarım yanarım ona yanarım , haa haklısın ama sen yetkilisin sen msn'ye çevirebilirsin sana serbest Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero,

Unutkanlık başa bela tabi... Hele yaşlılıkla birleşince.... İnsan unutmaması gerekenleri unutuyo, unutması hayırlı olacak şeyleri ise anımsıyor... Afiyet olsun...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arckaan, motorununun olup olmaması hiç önemli değil önemli olan bizlerle güzel şeylerle paylaşmaksa yaya da gelsen başımızın üstünde yerin var Gülümsüyorum OK
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
arckaan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla abi ne bilym ezik ezik Gülümsüyorum bütün yaz alıcam alıcam dedim ehliyete başvurdum şimdi haftasonu bi sınav daha war testi geçtim.. yani bu süreç içerisinde de yaz bitti Çok gülüyorum birde askerlik çıktı başıma napsam şaşırdım.. Gülümsüyorum bunları duydum ama gelmeye çalışıcam...
Başa dön
arckaan Çevrimdışı arckaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki
4. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal