Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5669 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 21.07.2008 - 23:55 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
serkan_yenidunya, bıktım senin şu linklerden,anladın sen..........
ekamba Erbil abim puhahaha dikkat edin walla bu akşam ekambaya msnden yazdı kafam güzel alt tan al
bnm linklerimden bıkmadın sen pis yamahacı seni çekemiyorsun dimi suzan ı ehehe kör olası suzan suziiiiiiiii _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
heheh akşam akşam güzel geldi bu video,o arabanın o motoru geçmesi için kadranı bile yetmez be _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 22.07.2008 - 11:24 Mesaj konusu:
emrerd demiş ki:
enteresan değil!
muhtemel suzuki 3.vitesi ile sorunu çözerdi .
bence a-3 ün klasmanı bandit,cbf600,er-6n falan,hatta litrelik endurolarda üzerinden atlar.
srad 1000 biliyosunuz şu anlı şanlı M-suprayı(1000hp miydi 1500 müydü ne?)delmişti
Ben o videolar çekilirken ordaydım lütfen fazla deldi geçti demeyin çünkü aslı değil...o videodan sonra tekrar yarışıldı Msupra köprünün önünen 354 km/h GPS hızıyla geçti ne motorcu kaldı ne birşey hepsi bir anda yok oldu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız