Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5769 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 21.07.2008 - 19:20 Mesaj konusu: TÜM MD İL GRUPLARINA DUYRULUR.. !!! (davetlisiniz...)
16. ULUSLAR ARASI ALTIN SARDALYA KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ 22 Temmuz 2008 GEFSAK SAYDAM GÖSTERİSİ Saat : 21,00 Yer : Kız Meslek Lisesi Tiyatro Salonu 23 TEMMUZ 2008 Sünnet Eğlencesi Saat: 19.00 Yer : İş adamları Derneği 24 TEMMUZ 2008 YEDİ CEPHEDEN GAZİLER FOTOĞRAF SERGİSİ CAHİT ÖNDER YER : İş Adamları Derneği Saat :16:00 GELİBOLU FOTOĞRAFLAR SERGİSİ (MEHMET İRDESEL) YER : TURİZM DERNEĞİ (PARK BAHÇESİ) Saat : 17:00 KADINLAR DERNEĞİ, ÇİNİ SERGİSİ YER : KADINLAR DERNEĞİ Saat : 18:30 TASAVVUF MÜZİĞİ-SEMA TÖRENİ Saat : 21.00 Yer : Gelibolu Mevlevihanesi 25 TEMMUZ 2008 ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ AÇILIŞI Yer : Gazi Süleyman Paşa Mahallesi Saat : 18.00 FESTİVAL KORTEJİ Saat : 18,30 Yer : Gazi Süleyman Paşa Heykeli Gelibolu Kaymakamı Adnan ÇAKIROĞLU Gelibolu Belediye Başkanı M. Cihat BİNGÖL KONUKLAR KAMU VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ BAŞKAN VE TEMSİLCİLERİ GELİBOLU HALKI KONUKLAR Konuk Ülkeler SIRBİSTAN BOSNA- HERSEK BULGARİSTAN YUNANİSTAN MAKEDONYA ROMANYA MEKSİKA İSTANBUL ÇINAR TURİZM FOLKLOR DERNEĞİ FESTİVAL AÇILIŞI Saat :19:30 Yer : Atatürk Meydanı Sahne : 2 AÇILIŞ KONUŞMALARI Mehmet İRDESEL TURİZM DERNEĞİ BAŞKANI M.Cihat BİNGÖL GELİBOLU BELEDİYE BAŞKANI Adnan ÇAKIROĞLU GELİBOLU KAYMAKAMI KONUK DANS EKİPLERİ GÖSTERİLERİ Saat : 20,00 SAHNE 2 KONSER İSTANBUL ÇINAR TURİZM FOLKLOR DERNEĞİ Ersin Dans Şov YANSIMALAR YARIMDÜNYA HASAN (İKİ CAN BİR NEFES) DUYGU KOÇAK KUTSİ Saat : 20,30 Yer : Kale İçi Sahne 2 26-Temmuz-2008 Halil TUNA “ YÜZME ŞENLİĞİ” Yer : Feneraltı Hızır kayası Mevkii Saat : 10:00 Yunanistan Halk Oyunları Gurubu Sırbistan Dans Grubu Tenis Turnuvası Finalleri Saat : 11:00 Yer : 26 kasım Tenis Kortu Bosna-Hersek Halk Oyunları Gurubu PİRİ REİS MÜZESİ AÇILIŞI “Bahçeşehir Üniversitesi” Saat : 11.30 Yer :İç Liman GELİBOLU KADINLAR DERNEĞİ ETKİNLİĞİ Saat : 13:00 Yer : Hamzakoy Bulgaristan Halk Oyunları Gurubu GEFSAK ALTIN SARDALYA FOTOĞRAF YARIŞMASI SERGİSİ (Ödül Töreni) Saat : 14:00 Yer : Gelibolu Mevlevihanesi SOKAK BASKETBOLU FİNALLERİ Saat : 18,30 Yer : Kayalıklar Mevkii Sırbistan Dans Gurubu Konser LENFOSİT KURAK POZİTİF MAZOT TAXİ MANGA Saat : 20:00 Yer : Kale İçi Sahne 1 Dans grupları Konser bitimi:COCOLA-EFES-PİLSEN PLAJ PARTİ YER : HAMZAKOY 27-Temmuz-2008 ÖZCAN SEZER PLAJ VOLEYBOLU FİNALLERİ Saat : 15:00 Yer : Hamzakoy Sırbistan Dans Gurubu KONFERANS Atatürkçü Düşünce Derneği Konuşmacı : Prof.Dr. Ahmet SALTIK Ankara Üniversitesi Öğretim üyesi Konu : Lozan ‘ ın 85. Yılında Emperyalist Kuşatmayı Yarmak Yer : Belediye Meclis Salonu Saat : 16:30-1800 SEMİH MERİÇ FUTBOL TURNUVASI FİNALLERİ Şöhretler maçı Saat : 18:00 Yer : Dost Halı Saha Sarmaşıklı Mevkii Meksika Dans Gurubu Konuk ülke dans gösterisi SIRBİSTAN BOSNA- HERSEK BULGARİSTAN YUNANİSTAN MEKEDONYA ROMANYA MEKSİKA İSTANBUL ÇINAR TURİZM FOLKLOR DERNEĞİ Saat : 19:00 Yer : Atatürk Heykeli önü Sahne :1 KONSER Sırbistan Dans Gurubu Tarkan SAYAN ve Saz Arkadaşları Ersin Dans Şow ONUR ŞAN Seda SAYAN Havai Fişek Gösterisi Saat : 21,00 Yer :Kale İçi - SON -
alıntıdır GELİBOLU BELEDİYESİ RESMİ İNTERNET SİTESİ _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5769 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 21.07.2008 - 20:25 Mesaj konusu:
rddkers_riders Cansu'cum sizin tayfaları buraya yönlendirelim ayrıntıları pm atarım .... _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
walla nasıl olsa gelemiycem kusura bakma serkan abi ama yarısından çoğunu okumadım _________________ zeki, çevik ve ahlaksızım beni böyle seven kızın HASTASIYIM
serkan_yenidunya, arkadaşım birde okunaklı yazsaydın ne olduğunu anlardım.madem böyle bir şeyi paylaşıma açıyorsun hiç değilse davet ediyorsun birazda daha özenseydin keşke...
ama genede paylaşım için sağol ..
bi organizasyon yapılırsa izmirden katılırız
Tarih: 23.07.2008 - 08:14 Mesaj konusu:
Motoru almıs ve ıyıce ögrenmiş olsaydım rodaj modaj 80-90 gelırdım
zaten yazlık sarköyde
sarkoyde geceler gündüz geliboluya gecerdim ama...zor gözüküyo..
Bana bu gun kredi onayı verirlerse eger genede max pazartesiye alırmısım gibi geliyo makinemi örenmem ise ne kadar sürer bilmem...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız