Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R1 yeşil'e nasıl olur

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R1 yeşil'e nasıl olur
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimdeki gibi olursa güzel olur bence Bravo
Başa dön
CbR_BuRRaK şimdi Çevrimiçi CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla motor sadece yeşille o kadar güzel bide sarı krom jant süper olur
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeşil motor dedimi akla dire kawa gelir ama bu renkte güzel olur yamahada değişik bişey olur Gülümsüyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 15.07.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 15.07.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fena olmammıs
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yarisci07
Üye
Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş aslında
Gülümsüyorum
Başa dön
yarisci07 Çevrimdışı yarisci07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ingilizlerin racing green tabir ettikleri bır ton var .Aston martin lerde bir dönem rover 220 lerde gelmişti.Diğer açık tonların kawayı çağrıştıracağını düşünüyorum hatta geçen pazar yeşil r1 rumelihisar da sahilde duruyordu .zx10 zannettim .Sahibi mutlaka burayı takıp ediyordur.Fotosunu eklerse kafanda fikir oluşturabilir.
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mavi 2000 kasasında çok iyi duruyo..yeşil bu topıkteki kasaya iyi gitmiş 2000 e gidermi bilemem bi photoshop ta test etmek lazım..ama sizin ordaki 636 gibi olucaksa hoş durur bence
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeşil istiyosan kawasaki al kardeşim ne motorun orjinalliğini bozuyosun Dil çıkarıyorum
resmdeki motor keşke benm olsa dedirten cinsten olmuş,inşallah benzer senin motor buna
CAGRRI
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2000 model yeşil r1 böyle oluyor bence gayet güzel olmuş kawaylada alakası yok yani

Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım kızma ama yeşil kawaya özgü sen bence başka renk düşün gerçi renk ve zevk meselesi ama sen bilirsin... Göz kırpıyorum
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topik başlığında soruyu ters sormuşsun, R1 yeşile nasıl olur diye. (Yeşil boyaya R1 uygulayacakmışsın gibi bir sonuç çıkıyo) Gülümsüyorum

Şaka bir yana, ben Ninjalara çok yakıştırıyorum, sonuçta R 1 e de yakışır muhakkak.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

madem çılgın bişi istiyosun böle bişi yaptır.ama bunu orjinal granajlarına diilde dökmeye tavsiye ederim.çünkü bi daha boyatman gerekirse problem olur.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal