Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Süper Sport 1000cc Karşılaştırması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Süper Sport 1000cc Karşılaştırması
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 34 35, 36, 37  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
LEVO, Pilota Pilot????

Bir Honda 600RR 117 HP ve ducati 848 2 silindir 134 HP
Pilotlarin ikiside saglam... viraj cikislarinda maalesef honda... ducatiyi arkadan seyretmekten baska bir caresi kalmaz.

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 19.07.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, Ducati herkesin kullanabilecegi bir Motor deyilde ondan

evet burasını bende anlıyamadım.kawa sevdiğim için bunu aldım.ducati niye almadım bozukmu yoktu ? Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim yok yok abi haklısın ducati problem yaptığı anda sahibini krize sokar Bravo
excavator_zx6 Çevrimdışı excavator_zx6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6 demiş ki:
LEVO, Ducati herkesin kullanabilecegi bir Motor deyilde ondan

evet burasını bende anlıyamadım.kawa sevdiğim için bunu aldım.ducati niye almadım bozukmu yoktu ? Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim yok yok abi haklısın ducati problem yaptığı anda sahibini krize sokar Bravo

Bunu zaten bende ilk yazimda dile getirmistim....Ducatiyi herkes kullanamaz diye....

Ducati Kullanman icin (yedekte) hazirda baska bir motorun daha olmasi lazim....
aksi halde sezonunu tamirhanelerde geciriyor olabilirsin. Ducati hafta sonu motoru günlük kullanilacak motor deyil... cok nazik...

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO demiş ki:
GSXR-PRO demiş ki:
LEVO, Pilota Pilot????

Bir Honda 600RR 117 HP ve ducati 848 2 silindir 134 HP
Pilotlarin ikiside saglam... viraj cikislarinda maalesef honda... ducatiyi arkadan seyretmekten baska bir caresi kalmaz.

Levo ne uyanıksın Gülümsüyorum Neden 600rr'la kıyaslıyorsun yokmu başka 600cc ? ?
Sana bir tablo ekleyeyim bak 848'i nasıl ayıklamışlar Gülümsüyorum

Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çerkezköyde bitane 848 var sıfır alındı. Bana sorarsanız ,bence o parayı hakedecek bir motor değil.Zaten italyanların klasik olayıdır bu Arabalarındada durum aynı Örnek Alfaromeo şık bir araç fakat okadar sorunluki bu arabayı ya seversin ya nefret edersin . Yani işin ortası yok Göz kırpıyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, levent abı bu modelın bukadar nazık oldugunu oylemısın pekı sen hıc kullandın mı yanı gercekten sana gore nazıkmı yoksa kullanmayı bılmeyen ınsanlar sırf hevesını almak ıcın mı alıp tamırhanelerden cıkmıyolar ?
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah be R1 başmışlar çamuru Üzgünüm
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:
LEVO, levent abı bu modelın bukadar nazık oldugunu oylemısın pekı sen hıc kullandın mı yanı gercekten sana gore nazıkmı yoksa kullanmayı bılmeyen ınsanlar sırf hevesını almak ıcın mı alıp tamırhanelerden cıkmıyolar ?

Valeo
Aynen Katiliyorum kardesim "Ici beni yakar Disi seni yakar hesabi Arabalarda Öyle Beğenmedim

Crazy_81
Ben Arkadasin 999 ni kullandim.. benim hic olmadi, ama arkadasin 999 u gecen sene 1 sezonda belki 7-8 kere
Tamirhanede yatti... Tamirhaneye vermis oldugu hesabami yansin yoksa Motorsuz Kalmasinami...
yanii hep birsey cikiyordu...Nefret illallah etti ve sonunda satti gitti...daha sonra HondaRR aldi ondanda memnun kalmayinca
Suan K7 Suzuki GSXR 1000 sahibi oldu ve gülüyor... Gülümsüyorum

Italyan Motorlari yeni alindigi zaman, Garantisi bitmeden hemen satilmasi lazim...yoksaaa..... İstemiyorum

Bende Italyan arabasi vardi.....araba durdugu yerde Bozuluyordu....Bana Italyan servisi Mektup yolluyordu sizin arabanizin bu modellerinde su hatalar var servisimize gelirseniz yapalim diyorlardi....oda bu arabada......Birdahami italyan arabasi Tööövbeee....
Allahtan garantisi vardida o kadar zarar etmeden Sattim....

Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO demiş ki:
Birdahami italyan arabasi Tööövbeee....

Ferrari de ayni sekilde mi LEVO Göz kırpıyorum .
Saka maka CL veya SL serisi bir Mercedes'in Ferrari F430'dan iscilik bakimindan daha iyi oldugu dusuncesindeyim. Ama Ferrari de Ferrari yani. Şok oldum

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:
LEVO demiş ki:
Birdahami italyan arabasi Tööövbeee....

Ferrari de ayni sekilde mi LEVO Göz kırpıyorum .
Saka maka CL veya SL serisi bir Mercedes'in Ferrari F430'dan iscilik bakimindan daha iyi oldugu dusuncesindeyim. Ama Ferrari de Ferrari yani. Şok oldum

Ferrarinin fiyatlarina söyle bi göz attigimizda birak alabilmeyi icine bile oturamayiz....
Artik Müsade etsinlerde O parayi ödeyenlere birazcikta olsun kalite sunsunlar....
F430 lar 150 bin Eurodan basliyor...ve yinede istenilen kalite yokkk
Alman arabalarina bak...mesela Porscheye bi bak adamlar parasini Hakkiyla istiyorlar arabada Kalite var...

Tabiikii benimde kösemde sayisiz param olsa bende kendime Pazardan Pazara binmek icin bi oyuncak ferrari alirdim...

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

150,000€mu Şok oldum

burda 390,000 €...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 22.07.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
150,000€mu Şok oldum

burda 390,000 €...

aynen Şok oldum
Burda geziyo bi tane beyaz f430.Sahibinde geçen yıl 360 modena vardı bu yıl F430 almış..Fiyatınıda 600 milyar civarı demişti..300.000€ gibi bişiydi tam net hatırlamıyorm..
Başa dön
ClubBoDRuM şimdi Çevrimiçi ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
150,000€mu Şok oldum

burda 390,000 €...

Gümrüksüz !!!!!!! Gümrük farkinida verdigin zaman hemen hemen 400 üde gecer...

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, abi bu ducati madem bozuluyor tamirden cıkmıyor neye güvenerekten bu kadar fiyat biçyorlar ?
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift demiş ki:
LEVO, abi bu ducati madem bozuluyor tamirden cıkmıyor neye güvenerekten bu kadar fiyat biçyorlar ?

Ismine DUCATI Olusuna.

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 34 35, 36, 37  Sonraki
35. sayfa (Toplam 37 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal