Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Temiz 2004 Kawasaki 636rr

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Temiz 2004 Kawasaki 636rr
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Temiz 2004 Kawasaki 636rr Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-2004 model
-9500 km de
-Bakımları servisinde yapılmış
-Zero gravty dubler cam
-Yoshımura trs ucgen eksoz
-Matrıs dıreksıyon damperi
-Ve güleryüz hepsi 14,000 YTL

*Senetsiz sepetsiz canlı,takas falan yok

Tel:0535 544 2946
Msn: orcun_cayirli@hotmail.com

*NOT: Arkadaşlar motor sadece pazar günleri kullanıldı ve pazar günleri özel temziliği yapıldı.Motora gerçekten çok temiz baktı,pazar günlerini sadece motora ayırmıştı.Kendisi kızım diye sever motoru Gülümsüyorum
Hatta küçük birşey anlatayım.Yine pazar günü motoru temizlerken anket dolduran kızlardan biri geldi.Tmm dedik.Kız anket dosyasını seleye koyunca güzel bir laf yedi hem benden hem orçun abiden Gülümsüyorum

Şimdiden alanada satanada hayırlı uğurlu olsun bizim kızBravo

Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte hayallerim ama siyahı Gülümsüyorum

alanada satanada hayırlı olsun Bravo
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanada satanada hayırlı olsun şimdiden gerçekten güzel makina OK

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten temiz duruyor Bravo
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper yaw , ınsalh seneye, para yeterse 2005 .. yetmezsede 2005 Dil çıkarıyorum çünkü sele altı eksoz hastasıyım.. ama buda deliymiş cnm
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CAGRRI
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motoru geçen cafe keyif'in önünde gördüm ama bir türlü tanışmak nasip olmadı sahibiyle adı orçun demek gerçi sima olarak biliyorum ama ismen tanımıyordum, bidahaki gelişim de tanışıcam inş.
neyse motoru göz ucuyla inceledim gayet temiz bir makina çizik çentik göremedim, içi hakkında, inceleyemediğim için bişey diyemiyorum.
alana da satanada hayırlı olsun.
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Çok Güzel Motor Gerçekten İyi Allah Sahibine Bağışlasın Ama 14bin E İyi Bi Araştırsam Herhalde 2002-2003 Bi Busa Bulurum Diye Düşünüyorum.
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kitlerler kardeş bu topiği Gülümsüyorum
ama makıne temizmiş gerçekten Bravo
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
2move evet 2004 te sele altı yapmak baya bir iş istiyor Bravo
loriss neden kitlerlermiş kardeşim söylede bizde bilelim Bravo
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercektan temiz duruo
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anketör kıza ayıp olmuş yaww kırılmıştır yazık Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÜZEL MAKİNA BEE

alanada satanada hayırlı ve uğurlu olsun Gülümsüyorum
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya kaçırmak istemem durumum olsa. Babamın ciğeri de beş para etmiyo ki satıp alayım İstemiyorum Satana da alana da hayırlı olsun. Ne diyelim Üzgünüm
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Babamın ciğeri de beş para etmiyo ki satıp alayım

ayıp Beğenmedim
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaza yapip,cöpe yolladik makinanin aynisini...güzel makinadir 2004 b serisidir...
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal