benim izlediğim videoda m supra egzoz kokluyodu .işte o arabanın şasesi onun motoru+turbo+nos falan ancak superbike performansı.yeni hayabusayı hayal edin
not: aşırı beslemeli motorları hiç hesaba katmıyorum ,nos konusuna girersek olay otomobiller için komik olmaktan çıkar trajik bir hal alır _________________ bir ihtimal daha var!
Tarih: 22.07.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
emrerd demiş ki:
benim izlediğim videoda m supra egzoz kokluyodu .işte o arabanın şasesi onun motoru+turbo+nos falan ancak superbike performansı.yeni hayabusayı hayal edin
not: aşırı beslemeli motorları hiç hesaba katmıyorum ,nos konusuna girersek olay otomobiller için komik olmaktan çıkar trajik bir hal alır
Biz dediklerine swap diyoruz ki yeni hayabusa bile geçemeyecek durumda şuan o videolardakinden çok daha iyi yürüyor keşke 354 ile o motoru geçişini çekseydik o zamanada bir mazeret olurdu tabi motorcu kullanamıyor olurdu ama 354 diyorum hangi hayabusa yapıyor o hızı GPS ile bana hiç turbo hayabusa filan demeyin bana yürüyen alet söyleyin hayal mahsülü sadece galeride duran değil..ki Türkiye'de GT55'li supra var yürüyen yaklaşık turbosu 20 mm daha büyük Msupra'dan keşke garajdan çıksada görseniz otomobillerin ne kadar küçümsenmeyeceği..
Tarih: 22.07.2008 - 13:42 Mesaj konusu:
Knife-Party, bıktım bu muhabbetlerden artık son bişey söliyim o kadar parayı hayabusaya yatırsan o kaç basar acaba..2004 teki dünya rekoru 258 mildi ayrıca şimdi ne kadar olmuştur allah bilir. _________________ http://img518.imageshack.us/img518/7333/123123zh7.jpg
Tarih: 22.07.2008 - 13:55 Mesaj konusu:
yunusxy, basması önemli değil hayabusayı gidersin 800 hp de yaparsın ama o motor yürümez ya tekere kalkar ya da sarar..ideal devirlerde yürüyemez büyük vitesle yürür ayrıca o araç türkiye de mi ? Bende bıktım bu muhabbetlerden görmeden binmeden deldi yardı gibi laflar söylemesinler o zaman motoru geçilmez kral zannetmesinler
Tarih: 22.07.2008 - 14:04 Mesaj konusu:
Knife-Party, ona bakarsan 2000hp lik viper larda yürümüyo araba sağ sola kaçıyo hatta onu bırak çekiş kontolü olmasa yeni m3 bile 10 saat pati çekiyo, ayrıca emrerd, in dediği msuprayı geçen motorların videolarıda var onlarıda izledik buralarda ayrıca motorda okadar modifiye de yoktu.sizin yaptığınız karşılaştırma çok saçma zaten sen arabayı 1000hp yap sonra normal motorla kapıştır...olurmu öyle şey?? ki zaten geçildi oda neyse topic in içine etmeyelim _________________ http://img518.imageshack.us/img518/7333/123123zh7.jpg
Tarih: 22.07.2008 - 14:09 Mesaj konusu:
yunusxy, hala aynı şeyler Msuprayı geçen motor yüklüydü hadi onu geçtim kısa mesafede geçti diyorum normal ama uzun mesafade geçemedi diyorum hala aynı şeyleri söyleyip duruosun..evet Msuprada sarıyor 3 vites ama bahsettiğimiz şey bu değil zaten arabalarla motorları modifiyesiz karşılaştıramazsın exotic arabalar dışında mantık dışı birşey söylüyorsun..
Tarih: 22.07.2008 - 14:52 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
yunusxy, hala aynı şeyler Msuprayı geçen motor yüklüydü hadi onu geçtim kısa mesafede geçti diyorum normal ama uzun mesafade geçemedi diyorum hala aynı şeyleri söyleyip duruosun..evet Msuprada sarıyor 3 vites ama bahsettiğimiz şey bu değil zaten arabalarla motorları modifiyesiz karşılaştıramazsın exotic arabalar dışında mantık dışı birşey söylüyorsun..
m suprayı geçen motor yüklüyse ghostriderın busa turbosu ne!!!
296 giden srad 1000 i tekere kalkarak geçiyordu.senin anlayacağın 350-360 otomobil için malesef trajik olur.ben 100 hp lik mütevazi motorumla öptüğüm her arabanın(binek aile araçlarını saymıyorum dengim değil)videosunu koysam sabaha kadar video izlersin burada
ayrıca topicteki a-3 e talibim 5 ve 6.vitesleride kullanmayacam _________________ bir ihtimal daha var!
Tarih: 22.07.2008 - 15:16 Mesaj konusu:
Bu araba ile motoru yarıştırmanın mantığını anlayamıyorum. tamamen farklı araçlar.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 22.07.2008 - 15:18 Mesaj konusu:
emrerd, Bahsettiğin motor türkiye demi ? ghost rider türk mü ? hala ne diyorsunuz..motorunla istiyorsan 27 temmuz ankara drag yarışına gelin bir aksilik olmazsa orada olacağım...bahsettiğimiz araba Türkiye otobanında 354 yapıyor hemde gps gerçek hız ile bana ghost rider diyorsunuz..
Tarih: 22.07.2008 - 15:32 Mesaj konusu:
emrerd, Ghost Rider'ı överken iyi ama değil mi 1 sene bekle projem şuan yapım aşamasında ilk siftah yapalım bakalım nolucak...o zaman bende sana bir atasözü hatırlatıcam..
En son Knife-Party tarafından 22.07.2008 - 15:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız