Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hayabusa 5.vites redline

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hayabusa 5.vites redline

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Pizza
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Mecidiyeköy

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Hayabusa 5.vites redline Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha once verildi mi bilmiyorum. Hayabusa 5. viteste 320km/h hiz ile redline da gidiyor, devir kesicinin neden devreye girmedigini merak ettim dogrusu

http://www.youtube.com/watch?v=Z4a2cgi0IOY&feature=related

Not: youtube a baglanamayan arkadaslar su site uzerinden youtube videolarini izleyabilirler
http://www.youtubegir.com/
Başa dön
Pizza Çevrimdışı Pizza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa zaten 5. viteste 320 yapıyor.Tabi eğer gerekli işlemler yapıldıysa.
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahım yarabbım yahuuu konusu gecen makına HAYABUSAAA yapar tebiii Çok gülüyorum

Son Mesajdan 57 saniye:

VALEO, gereklı işlemler derken neyı kastettın ? modıfıye ? (neler) ?

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

bırde arkadaslar vıdeoyu dıkkatlı ızleyın az kalsın bı kaza olucaktı Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

osman abinin busa da 5.te 320 yapıyor 6.da 345 ti sanırım ordan sonrası allah kerim Çok gülüyorum
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw bende sız gazlıyonuzda bu yüzden soru soruyonuz sanmıstım. yerım sızın videonuzu Gülümsüyorum
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, 1. komple egzoz
2. limitör iptali
3.hava filitresi
4.power commander
5. dynoda ayar
bu saydıklarım temel olay .detaya inersen işin sonu yok zaten Göz kırpıyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

veleo aynen sana katılıorum Göz kırpıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offfff ne sıcak varya yanıyor memleket birde pc den gelen sıcaklık...md ye girmek için açıyorum pc yi...gecen bir arakadaş sitedede demişti gines rekorlar kitabına giren motor diye hayabusaya yalan değil yani....helal olsun 5 vites... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal