Tarih: 22.07.2008 - 10:07 Mesaj konusu:
saygıdeger üstadım resımler süper. ayrıca camii nin kapısını açmayanlar caminin gerekliliğinide bilmezler. dinini bilen insan okulunuda yaptırır camisinide.andoluya ve istanbula ALLAHUEKBERLERLE girdik. bu degerlere el ve dil uzatanların elini ve dilinide kesmesini biliriz.
tennere, seninle tartısmıyorum ama senin icin yunanıstana gelcem yunan hatunu ayarla bana mümkünse ayarlamassan nsenle idare edecez ne yapalım _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 22.07.2008 - 12:55 Mesaj konusu:
tennere, resımlerı ınceledım cami yaptıranlar derneği yazıyor
hak verdim şimdi.
cami yaptırırsan hayrı,sevabı kendine. dernek ne kurarsın kardeşim.
göstermelik bunlar _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Tarih: 22.07.2008 - 13:17 Mesaj konusu:
sen attaturku seviyonmu cvp ver bakayım ??[/quote]
senın gibi ATATÜRK'çü geçinenlerden çok ama çok sevdiğimden emin olabilirsin. Atatürk camii yaptırmayınmı diyordu.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
ayrıca Atatürk'ün degil hayatı yaşamı ve görüşünü bilmeyi bırakın.adam Atatürk'ün adını yazmaktan aciz tutmuş Atatürk'ten bahsedıyor.neyse bu olayı daha fazla deşmeyeceğim.Bu konu uzar.ben burda noktayı koyuyorum.
En son asil38 tarafından 22.07.2008 - 13:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 22.07.2008 - 13:27 Mesaj konusu:
"Bizim dinimiz en tabi ve makul dindir ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmuştur. Bir dine tabii olmasi için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır. Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur."
Tarih: 22.07.2008 - 15:03 Mesaj konusu:
Ustam bolca stress atmışsın bu arada viyaduk üzeri bana catalan köprüsünü hatırlattı buradaki cok benzer bir kare paylaşım için saol _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız