pitman, başladı kankam,seni de yapacam hemde çok fena (üye)
volkanoptik, abi bildiğin gibi değil,krizlerdeyim.
Biker_BoyzZ, ya gürcan,konuşturma beni şimdi... çöp şiş alacağım olsun senden,
allahın günleri bitmedi ya,çıkar gelir yerim....
yakuzzza, sen yazılısın,bi yapmadığım kaldı,(üye tabiki)
LEVO, kaçır baba kaçır,ama 8inci ayda geliyordun değilmi sen ?
geldiğinde ayrıntı ve gerekli açıklamayı yaparım sana...
Zuhal, ah benim biricik arkadaşım benim,
hollandaya geliyorum yanına az kaldı eylülde biliyorsun,r6 nı gasp edeyimde gör gününü sen...
zuhal,sizleri çok özledim ve seviyorum..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6672 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 22.07.2008 - 00:07 Mesaj konusu:
ekamba rüyalarına gireceeeeeeeeeeeeeem slowokan ' ın selam ı war anladın sen onu _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 22.07.2008 - 00:11 Mesaj konusu:
ekamba, çok içiyon yaw
ii keyif olmuş valla _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 22.07.2008 - 00:16 Mesaj konusu:
sesginn, yok len bildiğin gibi değil,biranın mayası bozuyor beni çok fena 3 tanesi maf ediyor,
valla 2 tane içiyorum en kabadayısından... o da ortam olsun iş olsun hesabı...
Yaw niye bikiyosun kardesim adamin PM'lerinden. Bak adam bana PM atmasa vallahi haberim olmayacakti topicten. serkan_yenidunya sagolsun yonlendirdi beni.
Yaw ekamba, aslinda benim motorsuz oldugum donem kotu zamana denk geldi heee... Orada olsaydim yanina kaynardim senin hazir motorsuzken. Motorsuzlar cetesini olusturmaya calisiyon sen sanirim orada.
Oraya donersem scooter olacak altimda bi tek. Ben dondugumde sende muhtemelen R1 olur. Ziyarete gelirsem Honda Beat'le gelecem. Yolda bana eslik edebilirsin umarim. _________________ R1 Hedef
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6883 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 22.07.2008 - 00:50 Mesaj konusu:
İki foto çekmiş hemen topic açmış, hey Allahım Yarabbim
Olum Pazar gelmezsen adını çıkaracam haberin olsun. Çocukları gezdirme hep kendin gez sen zaten _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 22.07.2008 - 15:13 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
nostorm, yamahanın yandan çarklısı,caddy derler.......
hem izmire değil senin memleketin dikiliye gittim.hani geldiğinde haber verecektin ya,oraya işte...
Allah iyiligini versin o da gusell neşeniz daim olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1107 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 22.07.2008 - 15:46 Mesaj konusu:
Erbil,geldiginde haberimiz olsun,bir Hollanda gazlamasi yapariz manayla... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
ekamba,bogacagım diyorsun ama bence yinede dikkatli ol,geçen havuz topigini hatırladın degilmi,benden duymuş olma seni tuzaga düşürüp resmini çekecekler. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 22.07.2008 - 15:51 Mesaj konusu:
kaya76, ağustosun son haftası yada eylülün ilk haftası cuma levonun yanındayım (berlin)inşallah
cuma gelip pazar dönmeyi düşünüyoruz.gazlarız tabikide neden olmasın...
zaten hollanda da çözmem gereken ufak bir emlak işi var,asıl gelme sebebim budur.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 22.07.2008 - 16:06 Mesaj konusu:
için insan güzel insandır..aziz oranın sözü bende ize dimm..muhabbetiniz daim olsun... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 800 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 22.07.2008 - 16:06 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
kaya76, ağustosun son haftası yada eylülün ilk haftası cuma levonun yanındayım (berlin)inşallah
cuma gelip pazar dönmeyi düşünüyoruz.gazlarız tabikide neden olmasın...
zaten hollanda da çözmem gereken ufak bir emlak işi var,asıl gelme sebebim budur.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
SABERS, erkekliğin %90ı kaçmakmış,kaçarız bizde.....
tezgaha gelmem yani rahat ol....
@EKAMBA
Senin agzin neler diyoor Erbil saakaa yapmiyorsun deyilmi ?
Erbil Mutlaka bekliyorum, desene seni güüzel bi gezdirmenin zamani yaklasiyor haaaahhhaaaaa.......
Simdi gideyimde Motoruma söyliyeyim mutlaka oda sevinecektir.
Eger Zamanin Olursa seni sinonun yaninada götürürüm.....hahahahaaaaa
Hayatinin gezisini yasatacaaam sana.... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız