Tarih: 22.07.2008 - 13:23 Mesaj konusu: Temiz 2004 Kawasaki 636rr
-2004 model
-9500 km de
-Bakımları servisinde yapılmış
-Zero gravty dubler cam
-Yoshımura trs ucgen eksoz
-Matrıs dıreksıyon damperi
-Ve güleryüz hepsi 14,000 YTL
*NOT: Arkadaşlar motor sadece pazar günleri kullanıldı ve pazar günleri özel temziliği yapıldı.Motora gerçekten çok temiz baktı,pazar günlerini sadece motora ayırmıştı.Kendisi kızım diye sever motoru
Hatta küçük birşey anlatayım.Yine pazar günü motoru temizlerken anket dolduran kızlardan biri geldi.Tmm dedik.Kız anket dosyasını seleye koyunca güzel bir laf yedi hem benden hem orçun abiden
Şimdiden alanada satanada hayırlı uğurlu olsun bizim kız
_________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Tarih: 22.07.2008 - 13:42 Mesaj konusu:
süper yaw , ınsalh seneye, para yeterse 2005 .. yetmezsede 2005 çünkü sele altı eksoz hastasıyım.. ama buda deliymiş cnm _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Motoru geçen cafe keyif'in önünde gördüm ama bir türlü tanışmak nasip olmadı sahibiyle adı orçun demek gerçi sima olarak biliyorum ama ismen tanımıyordum, bidahaki gelişim de tanışıcam inş.
neyse motoru göz ucuyla inceledim gayet temiz bir makina çizik çentik göremedim, içi hakkında, inceleyemediğim için bişey diyemiyorum.
alana da satanada hayırlı olsun.
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 463 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 22.07.2008 - 13:45 Mesaj konusu:
Valla Çok Güzel Motor Gerçekten İyi Allah Sahibine Bağışlasın Ama 14bin E İyi Bi Araştırsam Herhalde 2002-2003 Bi Busa Bulurum Diye Düşünüyorum. _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
2move evet 2004 te sele altı yapmak baya bir iş istiyor loriss neden kitlerlermiş kardeşim söylede bizde bilelim _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Anketör kıza ayıp olmuş yaww kırılmıştır yazık _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız