Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - En Kötü günüm...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

En Kötü günüm...
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 21.07.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir kapıyı kapatan bir kapıyı açar bunu asla unutma! Bravo
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
banker
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 21.07.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili constantine_502 bu yaşlarda heyecan duymak gayet doğal da ailelerin durumunu anlamak için çocuk sahibi olmak gerekir. ''Ben var ya ben asla böyle yapmayacağım'' demek sizlerin yaşında çok kolay, rahmetli anneme ben de böyle söylerdim sonuç o haklı çıktı.

Senin yaşında kızım var motor isteyecek diye içim gidiyor. E hayır da diyemem önünde kapı gibi ben örneğim.

15 yaşında yaptığım kazadan 25 sene sonra yeniden motosiklet hayatıma girdi, gayet de mutlu mesutum. Madem ailen ikna olmuyor, Okulunu bitir, işe gir paranı kazan istediğini yap. Ne demek babamı görmemek için gideceğim, bu nasıl ifadedir, gençliğine vermek lazım. Ailelerinizi hemen kestirip atmayın lütfen.

Svg.

Oyun bitince Sah da Piyon da ayni kutuya konur
Başa dön
banker Çevrimdışı banker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.07.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takma kafana mayk,düzelir herşey.......
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba şimdi Çevrimiçi ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 22.07.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her bitiş, yeni bir başlangıçtır... Sabırlı ve güçlü ol, hayat daha çok uzun.. OK
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istiyorum abilerim ustalarım ama bu motoru gerçekten çok istemiştim
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 22.07.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş m.d. ailesinde olman için illa motorun olacak diye bişey yok ki motor aşığı ol yeter. hem kesme umudunu olur inşallah
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarın size burdan ya tamam yada devam diye yazı yazıcam şimdi yatıyorum 11 de bankaya gidicem Dua edin arkamdan...
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EMRE21
Üye
Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım umarım yarın bize mutlu haberi verir ve hayaline kavuşursun dua edicem sana OK OK
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 22.07.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah'tan ümit kesilmez kardeşim ! sen de ümidini kesme Bravo

Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm cok kafana takma nasıl olsa alırsın sende makinanı
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Michael, dostum ALLAH tan umut kesilmezz..ama motorun yok diye eğer baskada bir nedeni yoksa aramızdan uzak kalmana hiç gerek yok .bu sitede önemli olan motorunun olup olmaması değil içinde motorcu ruhunun olup olmaması
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar oldu gibi emin değilim bankacı hemşeri çıktı birsürü kıyak yaptı bilmiyorum olucak gibi mutlulukla üzüntünün arasında sıkışıp kaldım değişik bi duygu
Başa dön
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Michael,Allah hayallerine kovuşmana yardımcı olsun kardeşim dualarımız seninle.
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Michael, sen uzak durman için engel degıl o bence ..

bence uzulme . bence tanrıya dua et allaha yanı ..sen.. hayırlsı olsun
mutlaka kovuşcan bır gun motoruna.. OK
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

%80 oldu gibi çok az birşey kaldı sadece annemin gelip imza atması lazım kredi için çok az bi engel kaldı Delirdim Delirdim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal