Tarih: 21.07.2008 - 23:52 Mesaj konusu:
Sevgili constantine_502 bu yaşlarda heyecan duymak gayet doğal da ailelerin durumunu anlamak için çocuk sahibi olmak gerekir. ''Ben var ya ben asla böyle yapmayacağım'' demek sizlerin yaşında çok kolay, rahmetli anneme ben de böyle söylerdim sonuç o haklı çıktı.
Senin yaşında kızım var motor isteyecek diye içim gidiyor. E hayır da diyemem önünde kapı gibi ben örneğim.
15 yaşında yaptığım kazadan 25 sene sonra yeniden motosiklet hayatıma girdi, gayet de mutlu mesutum. Madem ailen ikna olmuyor, Okulunu bitir, işe gir paranı kazan istediğini yap. Ne demek babamı görmemek için gideceğim, bu nasıl ifadedir, gençliğine vermek lazım. Ailelerinizi hemen kestirip atmayın lütfen.
Tarih: 22.07.2008 - 00:18 Mesaj konusu:
kardeş m.d. ailesinde olman için illa motorun olacak diye bişey yok ki motor aşığı ol yeter. hem kesme umudunu olur inşallah _________________ yengece asla doğru yürümesini öğretemezsiniz...
Arkadaşım umarım yarın bize mutlu haberi verir ve hayaline kavuşursun dua edicem sana _________________ мα∂єм υукυ уαяı öℓüм, ¢αηıмα gє¢є∂ιя кαѕтє∂єη...
cok kafana takma nasıl olsa alırsın sende makinanı _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Michael, dostum ALLAH tan umut kesilmezz..ama motorun yok diye eğer baskada bir nedeni yoksa aramızdan uzak kalmana hiç gerek yok .bu sitede önemli olan motorunun olup olmaması değil içinde motorcu ruhunun olup olmaması
Arkadaşlar oldu gibi emin değilim bankacı hemşeri çıktı birsürü kıyak yaptı bilmiyorum olucak gibi mutlulukla üzüntünün arasında sıkışıp kaldım değişik bi duygu
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 493 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 22.07.2008 - 16:13 Mesaj konusu:
Michael,Allah hayallerine kovuşmana yardımcı olsun kardeşim dualarımız seninle. _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız