Şimdi anladımmm o kadar kanat ve köfteyi nasıl aldığınızı adamı kandırdınız değilmi reklamını yapacağız diye
hahah evt toyrider varol kasap sagolsun hiç para almadı bizden. ama sadece o da değil çadırlara da vermedik hatta sahilde bile tek kuruş harcamadık. ama maşşalah taş gibi ikisi de değil mi
Alıntı:
gitano, yaaaa benim sevgim sana bir kat daha fazla arttı nedense bir an önce sevgimi sunmak isterim sanaaaaa
Ante, fotolar hala makinada duruyor. Bunlar arada çekilen fotoları silmişler. Yaparsan bir güzellik, sana dondurma ısmarlarım
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
gitano, benceo fotoda kel sarışın ne yapıyor diye sormak lazım? Ya yanlız surat ifadesine bakın, adam o kadar doğal bir haldeki, bence o bile farkında değil yaptığının, gayri ihtiyari pozda.
Tarih: 22.07.2008 - 16:26 Mesaj konusu:
barossatr, bir dahaki deniz sefamızdan bana geliyorki bir kişiyi orda bırakıp gelecez he kardeşim _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 22.07.2008 - 16:42 Mesaj konusu:
Rabbit demiş ki:
Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü'nü başarılı organizasyonlarından dolayı tebrik ederim
Hiç bir şey özendirmese bile Bulutsuzluk Özlemi' nin canlı performansını izlemiş olmanız tavşanı fena halde özendirdi.
Derkunt amcam o festival senin bu festival benim kaçıncı bahardır bu yaşadığın bilmiyorum ama enerjinden dolayı tebrik ederim seni.İnsan gençken yapıyor yapacağını değil mi Ablama selamlar...
Sırada ne var ??
Rabbit TEYZECİM;
Valla bakıyorum araştırıyorum AĞUSTOS yında nerde FESTİVAL var bulursam daha gençken gideyim diyorum TEYZECİM _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Bu festivalin organizasyonunda zaman zaman aksaklıklar yaşandı. Bazı şeyler planlandığı gibi organize edilemedi. Ancak herşeye rağmen organizayon takımındaki her arkadaşa, tanıdığım tanımadığım, gece gündüz uykusuz kalmak pahasına ortaya birşeyler çıkartmak için çaba gösteren, emek veren ekibin her bir bireyine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Amaç bir arada olmaksa bunu başardıklarını da görüyorum. Yalova Motosfest IV'de görüşmek üzere
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız