Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)

YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Şimdi anladımmm o kadar kanat ve köfteyi nasıl aldığınızı adamı kandırdınız değilmi reklamını yapacağız diye

hahah evt toyrider varol kasap sagolsun hiç para almadı bizden. ama sadece o da değil çadırlara da vermedik hatta sahilde bile tek kuruş harcamadık. ama maşşalah taş gibi ikisi de değil mi Delirdim
Alıntı:

gitano, yaaaa benim sevgim sana bir kat daha fazla arttı nedense bir an önce sevgimi sunmak isterim sanaaaaa

volkanRR o tekmeyi unutma derim Çok gülüyorum
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitano, nedense benimde sana sevgim fazlalaşmaya başladı

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, fotolar hala makinada duruyor. Bunlar arada çekilen fotoları silmişler. Yaparsan bir güzellik, sana dondurma ısmarlarım Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

gitano, benceo fotoda kel sarışın ne yapıyor diye sormak lazım? Ya yanlız surat ifadesine bakın, adam o kadar doğal bir haldeki, bence o bile farkında değil yaptığının, gayri ihtiyari pozda.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, süpersin halil im alalda şunların gününü gösterelim kankaaaa duy sesimiziiiiiiii Delirdim

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ayşegül hanım asla unutmammm intikam soğuk ve geç yenen bir yemekdir bende yemeyi çok sevdiğime göre sorun yok demekdir Gülümsüyorum

kanka napalım okadar güzelliklerin arasında anca kendimizle ...... olduk Göz kırpıyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK

Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kanka napalım okadar güzelliklerin arasında anca kendimizle ...... olduk

Alıntı:

Tarih: 2008-07-22, 14:58:28 Mesaj konusu:

VOLKANRR,

bozacının şahidi şıracı. bu ne şakşakçılık ben çözemedim. ben diyeyim sizden bi cacık olmaz (azcık klavye delikanlısı gördüm kendimi ama hadi bakalım Delirdim
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitano, sana olan sevgim günü bırak artık dakika geçtikse artıyo. ve sevgim doruklara çıkmak üzere hadi hayırlısı.

Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barossatr, bir dahaki deniz sefamızdan bana geliyorki bir kişiyi orda bırakıp gelecez he kardeşim Delirdim
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, sana katılmamak elde değil kanka

Başa dön
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit demiş ki:

Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü'nü başarılı organizasyonlarından dolayı tebrik ederim Alkışlıyorum

Hiç bir şey özendirmese bile Bulutsuzluk Özlemi' nin canlı performansını izlemiş olmanız tavşanı fena halde özendirdi. İstemiyorum

Derkunt amcam o festival senin bu festival benim kaçıncı bahardır bu yaşadığın bilmiyorum ama enerjinden dolayı tebrik ederim seni.İnsan gençken yapıyor yapacağını değil mi Göz kırpıyorum Ablama selamlar...

Sırada ne var ?? Dil çıkarıyorum

Rabbit TEYZECİM;

Valla bakıyorum araştırıyorum AĞUSTOS yında nerde FESTİVAL var bulursam daha gençken gideyim diyorum TEYZECİM
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, abim büyüyünce senin gibi olucam Gülümsüyorum
Başa dön
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 22.07.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÜZEL KARELER Gülümsüyorum ELLERİNE SAĞLIK... Alkışlıyorum
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
derkunt, abim büyüyünce senin gibi olucam Gülümsüyorum

Şimdiden başlamazsan büyünce hiç olamazsın. Arasıra takıl bana çıraklık yap.

AĞUSTOS ayında motor festivali duyan haber versin
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu festivalin organizasyonunda zaman zaman aksaklıklar yaşandı. Bazı şeyler planlandığı gibi organize edilemedi. Ancak herşeye rağmen organizayon takımındaki her arkadaşa, tanıdığım tanımadığım, gece gündüz uykusuz kalmak pahasına ortaya birşeyler çıkartmak için çaba gösteren, emek veren ekibin her bir bireyine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Amaç bir arada olmaksa bunu başardıklarını da görüyorum. Yalova Motosfest IV'de görüşmek üzere Alkışlıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal