Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TMF den MD ye : YETERSİZSİNİZ !!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TMF den MD ye : YETERSİZSİNİZ !!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, beklemekden başka yapacak bişi yok şu an Öfkeliyim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gibi durumlarda genelde herkes sırtımızı sıvazlayarak telefonla yada birebir
"Harikasınız, yazın bütün gerçekleri bizde arkanızdayız"
Diyor..Ama bu yolda yürürken geriye dönüp baktığımızda birde görüyoruzki yalnız yürüyormuşuz...
bu sırtımızı sıvazlayanlar bizim üyelerimiz değil yanlış anlaşılmasın..Camia içinde etkin kişiler...Bu sporun içinde daha önce aktif görev almış ve halen aktif pozisyonda olan kişiler...
Zaten TMF içindeki bazı kişilerde cesareti burdan buluyor ve şöyle düşünüyor;
"Nasıl olsa konuşup konuşup susarlar"...
İşte bende diyorumki madem bu spor artık ayaga düştü , biz el verip kaldıracaz ve geriye baktıgımızda sırtımızı sıvazlayan ellerin bize desteğini görmek isteriz...
işte bu nedenle MD de yazılan bu MUHALEFET topicleri çok ama çok önemli..
Bakın TMF için açtıgımız BASIN BİLDİRİSİ topici 12 BİN kişi tarafından okunmuş...
Burası onlar için korkulu rüyadır..
Çünkü burda yazan her kelimeyi herkes sindire sindire okuyor....

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili HakanDincer,

YETERSİZSİNİZ başlıklı bir dilekçe hazırlayıp TMF ye mi göndersek ne dersin? mail ve fax ve telefon yağmuruna tutsak acaba sesimizi duyurabilirmiyiz? ve tepkimize karşılık verirler mi?
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayıp diyorum başka şey diyemiyorum.. YETERSİZ demek kolay, neyin yetersiz olduğunu lütfetsinler, ona göre düzenleme yapılır ve tekrar karşılarına çıkılır.. Nefret ettiriyorlar kendilerinden, halbuki deseler şunlar şunlar tamamlanmadan onay veremeyiz çok daha yapıcı olur.. Yazık, çok yazık...

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 21.07.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu gibi durumlarda genelde herkes sırtımızı sıvazlayarak telefonla yada birebir
"Harikasınız, yazın bütün gerçekleri bizde arkanızdayız"
Diyor..Ama bu yolda yürürken geriye dönüp baktığımızda birde görüyoruzki yalnız yürüyormuşuz...

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yarrasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.07.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumsuz sponsorlar olsun herşey olsun yorumsuz formula 1 sezonu yapılmıcakki daha ne sponsoru yetersizliği belki istedikleri sponsorlar yoktur aralarında Beğenmedim
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TMF'nin İzmir yarış pistine olan anti sempatileri yurtdışında yarış düzenleyecek konuma geldiği malum,

TMF'nin sezon sonu başarı grafiğinde hemen hemen her sene başarılı ilk on sporcudan altısı İzmir ilinden çıktığı malum,

TMF'nin yönetim kadrosu değişmedikçe bu tarz kararlar ile sık sık karşılaşacağımız malum,

Bence M.D.'ye gerçekten gönül verenler TMF'ye üye olup, orada M.D.'nin menfaatlerini gözetecek kararların alınmasında etkin bir konuma gelmeliler. Biz TMF'de bir güç odağı olmadıkça, vereceğimiz oylar TMF'nin yönetim kadrosunu belirlemedikçe gerisi laf-u güzaf......................................
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PolatCetin, ZATEN BİZİMDE DELMEYE ÇALIŞTIGIMIZ AHBAP-ÇAVUŞ İLİŞKİLERİ...
Yani TMF Yönetim Kurulu içindeki kişilerin mensubu oldugu kulüpler kayrılcak diye bir düşünce yanlış...
TMF nin bütün kulüplere aynı yakınlık-uzaklıkta olması gerekir...
Bu dengeler bozulduğunda zaten TMF nin güvenilirliği ve tarafsızlığıda tartışılır duruma gelir..
TIPKI BURDA OLDUĞU GİBİ...

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SÜLEYMAN bu işten MEMNUN olmuş olabilir ama biz olmadık. Sinirlendim YAZIKLAR OLSUN Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul demiş ki:
SÜLEYMAN bu işten MEMNUN olmuş olabilir ama biz olmadık. Sinirlendim YAZIKLAR OLSUN Sinirlendim

Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
darkboss
Üye
Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÖNERİ : Sayın Başkan Sevgili Dostum;
Eğer uygun görürseniz, tepki olarak MD logomuzun yanında bulunan TMF logosunu siyaha fonlu hale getirelim ve mail olarak da bu şekilde tmf adresine birer mail atalım derim. Ben ilave olarak da yaptığım tüm sitelerde bu logoyu kullanma taraftarıyım.

Hatta yaptım reklama girmesin diye adres veremiyorum...!
Başa dön
darkboss Çevrimdışı darkboss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir yürüyüş yada kortej düzenlenip medyaya yansısa, acaba bu insanların derdi ne diye birilerinin ilgisini çekermi??
Gerçi şuanda bizi yönetenlerin durumunun netlik kazanması lazım gibi geliyor bana.
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bir yürüyüş yada kortej düzenlenip medyaya yansısa, acaba bu insanların derdi ne diye birilerinin ilgisini çekermi??
Gerçi şuanda bizi yönetenlerin durumunun netlik kazanması lazım gibi geliyor bana

BENCE MD ÜYELERİ BU GÜCE SAHİP HAZIR SEZONDA YAZ KATILIM EN ÜST DÜZEYDE GERÇEKLEŞİR Alkışlıyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, güzel söylemişsin.... Bravo
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 23.07.2008 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PolatCetin demiş ki:
TMF'nin İzmir yarış pistine olan anti sempatileri yurtdışında yarış düzenleyecek konuma geldiği malum,

TMF'nin sezon sonu başarı grafiğinde hemen hemen her sene başarılı ilk on sporcudan altısı İzmir ilinden çıktığı malum,

TMF'nin yönetim kadrosu değişmedikçe bu tarz kararlar ile sık sık karşılaşacağımız malum,

Bence M.D.'ye gerçekten gönül verenler TMF'ye üye olup, orada M.D.'nin menfaatlerini gözetecek kararların alınmasında etkin bir konuma gelmeliler. Biz TMF'de bir güç odağı olmadıkça, vereceğimiz oylar TMF'nin yönetim kadrosunu belirlemedikçe gerisi laf-u güzaf......................................

HakanDincer demiş ki:
PolatCetin, ZATEN BİZİMDE DELMEYE ÇALIŞTIGIMIZ AHBAP-ÇAVUŞ İLİŞKİLERİ...
Yani TMF Yönetim Kurulu içindeki kişilerin mensubu oldugu kulüpler kayrılcak diye bir düşünce yanlış...
TMF nin bütün kulüplere aynı yakınlık-uzaklıkta olması gerekir...
Bu dengeler bozulduğunda zaten TMF nin güvenilirliği ve tarafsızlığıda tartışılır duruma gelir..
TIPKI BURDA OLDUĞU GİBİ...

Haklısın TMF secimlerinde MD den de aday gösterip TMF ye MD li bir yada bir kaç kişiyi soksak. Madem ayrımcılık var böyle yapmak gerek düşüncesimdeyim.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
12. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal