HakanDincer, beklemekden başka yapacak bişi yok şu an _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Tarih: 21.07.2008 - 15:04 Mesaj konusu:
Bu gibi durumlarda genelde herkes sırtımızı sıvazlayarak telefonla yada birebir
"Harikasınız, yazın bütün gerçekleri bizde arkanızdayız"
Diyor..Ama bu yolda yürürken geriye dönüp baktığımızda birde görüyoruzki yalnız yürüyormuşuz...
bu sırtımızı sıvazlayanlar bizim üyelerimiz değil yanlış anlaşılmasın..Camia içinde etkin kişiler...Bu sporun içinde daha önce aktif görev almış ve halen aktif pozisyonda olan kişiler...
Zaten TMF içindeki bazı kişilerde cesareti burdan buluyor ve şöyle düşünüyor;
"Nasıl olsa konuşup konuşup susarlar"...
İşte bende diyorumki madem bu spor artık ayaga düştü , biz el verip kaldıracaz ve geriye baktıgımızda sırtımızı sıvazlayan ellerin bize desteğini görmek isteriz...
işte bu nedenle MD de yazılan bu MUHALEFET topicleri çok ama çok önemli..
Bakın TMF için açtıgımız BASIN BİLDİRİSİ topici 12 BİN kişi tarafından okunmuş...
Burası onlar için korkulu rüyadır..
Çünkü burda yazan her kelimeyi herkes sindire sindire okuyor.... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4364 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 21.07.2008 - 15:38 Mesaj konusu:
Sevgili HakanDincer,
YETERSİZSİNİZ başlıklı bir dilekçe hazırlayıp TMF ye mi göndersek ne dersin? mail ve fax ve telefon yağmuruna tutsak acaba sesimizi duyurabilirmiyiz? ve tepkimize karşılık verirler mi? _________________ A Rh(+)
Ayıp diyorum başka şey diyemiyorum.. YETERSİZ demek kolay, neyin yetersiz olduğunu lütfetsinler, ona göre düzenleme yapılır ve tekrar karşılarına çıkılır.. Nefret ettiriyorlar kendilerinden, halbuki deseler şunlar şunlar tamamlanmadan onay veremeyiz çok daha yapıcı olur.. Yazık, çok yazık... _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 21.07.2008 - 19:30 Mesaj konusu:
Alıntı:
Bu gibi durumlarda genelde herkes sırtımızı sıvazlayarak telefonla yada birebir
"Harikasınız, yazın bütün gerçekleri bizde arkanızdayız"
Diyor..Ama bu yolda yürürken geriye dönüp baktığımızda birde görüyoruzki yalnız yürüyormuşuz...
_________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
yorumsuz sponsorlar olsun herşey olsun yorumsuz formula 1 sezonu yapılmıcakki daha ne sponsoru yetersizliği belki istedikleri sponsorlar yoktur aralarında _________________ KaLBiM TeK BaŞıNaDa ATaR DeSTeK ÜNiTe İSTeMeZ !!!
TMF'nin İzmir yarış pistine olan anti sempatileri yurtdışında yarış düzenleyecek konuma geldiği malum,
TMF'nin sezon sonu başarı grafiğinde hemen hemen her sene başarılı ilk on sporcudan altısı İzmir ilinden çıktığı malum,
TMF'nin yönetim kadrosu değişmedikçe bu tarz kararlar ile sık sık karşılaşacağımız malum,
Bence M.D.'ye gerçekten gönül verenler TMF'ye üye olup, orada M.D.'nin menfaatlerini gözetecek kararların alınmasında etkin bir konuma gelmeliler. Biz TMF'de bir güç odağı olmadıkça, vereceğimiz oylar TMF'nin yönetim kadrosunu belirlemedikçe gerisi laf-u güzaf...................................... _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Tarih: 22.07.2008 - 14:52 Mesaj konusu:
PolatCetin, ZATEN BİZİMDE DELMEYE ÇALIŞTIGIMIZ AHBAP-ÇAVUŞ İLİŞKİLERİ...
Yani TMF Yönetim Kurulu içindeki kişilerin mensubu oldugu kulüpler kayrılcak diye bir düşünce yanlış...
TMF nin bütün kulüplere aynı yakınlık-uzaklıkta olması gerekir...
Bu dengeler bozulduğunda zaten TMF nin güvenilirliği ve tarafsızlığıda tartışılır duruma gelir..
TIPKI BURDA OLDUĞU GİBİ... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
ÖNERİ : Sayın Başkan Sevgili Dostum;
Eğer uygun görürseniz, tepki olarak MD logomuzun yanında bulunan TMF logosunu siyaha fonlu hale getirelim ve mail olarak da bu şekilde tmf adresine birer mail atalım derim. Ben ilave olarak da yaptığım tüm sitelerde bu logoyu kullanma taraftarıyım.
Hatta yaptım reklama girmesin diye adres veremiyorum...!
Bir yürüyüş yada kortej düzenlenip medyaya yansısa, acaba bu insanların derdi ne diye birilerinin ilgisini çekermi??
Gerçi şuanda bizi yönetenlerin durumunun netlik kazanması lazım gibi geliyor bana. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=ed0fHvLkYVw
Bir yürüyüş yada kortej düzenlenip medyaya yansısa, acaba bu insanların derdi ne diye birilerinin ilgisini çekermi??
Gerçi şuanda bizi yönetenlerin durumunun netlik kazanması lazım gibi geliyor bana
BENCE MD ÜYELERİ BU GÜCE SAHİP HAZIR SEZONDA YAZ KATILIM EN ÜST DÜZEYDE GERÇEKLEŞİR _________________ prof olmasamda senden daha fazla acemi değilimdir!!!
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 23.07.2008 - 09:25 Mesaj konusu:
PolatCetin demiş ki:
TMF'nin İzmir yarış pistine olan anti sempatileri yurtdışında yarış düzenleyecek konuma geldiği malum,
TMF'nin sezon sonu başarı grafiğinde hemen hemen her sene başarılı ilk on sporcudan altısı İzmir ilinden çıktığı malum,
TMF'nin yönetim kadrosu değişmedikçe bu tarz kararlar ile sık sık karşılaşacağımız malum,
Bence M.D.'ye gerçekten gönül verenler TMF'ye üye olup, orada M.D.'nin menfaatlerini gözetecek kararların alınmasında etkin bir konuma gelmeliler. Biz TMF'de bir güç odağı olmadıkça, vereceğimiz oylar TMF'nin yönetim kadrosunu belirlemedikçe gerisi laf-u güzaf......................................
HakanDincer demiş ki:
PolatCetin, ZATEN BİZİMDE DELMEYE ÇALIŞTIGIMIZ AHBAP-ÇAVUŞ İLİŞKİLERİ...
Yani TMF Yönetim Kurulu içindeki kişilerin mensubu oldugu kulüpler kayrılcak diye bir düşünce yanlış...
TMF nin bütün kulüplere aynı yakınlık-uzaklıkta olması gerekir...
Bu dengeler bozulduğunda zaten TMF nin güvenilirliği ve tarafsızlığıda tartışılır duruma gelir..
TIPKI BURDA OLDUĞU GİBİ...
Haklısın TMF secimlerinde MD den de aday gösterip TMF ye MD li bir yada bir kaç kişiyi soksak. Madem ayrımcılık var böyle yapmak gerek düşüncesimdeyim. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız