Son zamanlarda artan motosiklet kazalarıı canımı çok fazla sıkmaya başladı;
Bi işe yaramayacak biliyorum ama bi t-shirt bastırmak istiyorum,t-shirt'in arka kısmında "Motosikleri Fark Edin" Altına'da kazalı bi motor resmi koymayı düşünüyorum ancak türkiye'de olan bir kaza koyacağım resimdeki motorun sahibi MD'den biriyse bi sorun olurmu diye düşünüyorum,eğer sorun olursa resimsiz bastırıcam YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..
İşte yaptıracağım t-shirt ve motorun resmi.
_________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
Tarih: 22.07.2008 - 08:17 Mesaj konusu:
güzel fikir
2 gundur takip ediyorumda trafıkte moturcuları farkedin dıye bir sürü topic açıldı.bunlar bizler adına çok güzel hareketler.bide kısa zamanda uygulayabılsek
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 22.07.2008 - 09:14 Mesaj konusu:
Olacak iş değil yav şu hayabusa ya bak,yaralı aslan gibi yatıyor yerde yazık olmuş içim gitti... Penye olayıda çok güzel _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1432 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 22.07.2008 - 18:10 Mesaj konusu:
pamati, t-shirt'e sığmıyor resmin net olması içinde fazla büyük olmaması gerekiyor. _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
iyi düşünmüşsün gerçekten.yazı karakterini büyütüp omuzlara uzatabilirsin.umarım irisindir daha büyük resim daha iyi olur _________________ dalımı kıranın ağacını sökerim...demiştim
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1432 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 22.07.2008 - 18:42 Mesaj konusu:
yasenya_, Malesef omuzlara kadar uzatma yok zaten dediğin gibi iride değilim 17 yaşındayım _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2088 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 22.07.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
Güzel bir konu. Aslında ortak bi grafik çalışma(sı/ları) yapsak da bastırabilenler bastırsa. Güzel bir etkinlik olur gibime geliyor. _________________ Dört tekere HAYIR!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız