Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 VFR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 VFR
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tasarımıyla göz kamaştırıcı bir motor Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eski kasası bitmeden birtane almalıyım bu ne böyle Beğenmedim Beğenmedim hiç beyenmedim Şok oldum naptı honda böle yaa touring e değil racing e çevirdi iyice motoru Sinirlendim Sinirlendim

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

bu arada yeniden baktım resimlere kırmızı ve mavili motor bile farklı İstemiyorum ayrıca kırmızı vfr de farlar egzos ve arka masa hariç herşey aynı gibi geldi ? yorumsuz Üzgünüm
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anticool
Üye
Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden cok hos bıseye benzıyo ön farlara bayıldım
emRRe
Üye
Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anticool, zaten o farlar külliyen harap olmuş Çok gülüyorum
honda VFR sini bu kılığa sokmaz merak etmeyin Gülümsüyorum
Başa dön
emRRe Çevrimdışı emRRe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cambaz_orcun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara(TRABZON) LAZUTLAR YURDU

MesajTarih: 22.08.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya valla motor cok tatlı honda sonucta saırım yıne kalıtelı bı uretım olur ama farların durusuna bıttım ben
Başa dön
cambaz_orcun Çevrimdışı cambaz_orcun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 22.08.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekse ve seneye gelirse alırız inşallah Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•––––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eski kasa ve motor değerlerini tercih ederim.Bu model gerçekten gelirse VFR 800 almak şart olur. Bravo
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok büyük ihtimal sahte bence bu resimler..
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topicin üstünden bir sene geçmiş zaten böyle bi model oolsaydı duyar veya en azından görürdük fuardada hiç bahsi geçmemişti... Delirdim

edip abi eski topici hortlasmıssın..bende yeni modelmi diye kanıyordum az daha Bravo Göz kırpıyorum

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 22.07.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne wfr si yaaa ne olduğu belli değil ...çakma bişi işte
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 22.07.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

CRX'ler bildigim kadarıyla 130 beygirdi... Sadece ba16 motor kullanlar 160hp. En son 1998 Vtec'lerde bu kullanıldı... Bende 98 sedan'ı var(crx değil normal civic)... şöyle diyeyim 40lt' ile 200km gidebiliyorum.... .. him yoksa 300'müydü. Motosiklet nedeniyle kullanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki unuttum...

Ante, Birşey sorayım 1990 lı yıllarda 1.6 motor 130 hp güç üreten kaç araba markası sayabilirsin.
Yada 1998 yılında neredeyse normal 1,6 araçlar ile aynı paralarda satılan ve Atmosferik basınçlı sadece V-TEC olan 160 Hp olan kaç marka ve model gösterebilirsin.
Hiç kusura bakmayın ama her lüksün bir bedeli vardır. 8800 devir çerien bir motor 100km/h de10 lt benzinde yakar 15 lt de.
Bugün V-Tec teknolojisi ile honda otomobil olarak konuşuyorum. Sınıfının endüşük yakıt tüketimini En yüksek gücünü ve tork unu üretiyor.
Aramızda VFR 800 kullanan arkadaş varsa sanırım yakıt tüketimini ve Performansını en iyi ondan öğrenebiliriz
KaraRR, Sana gel Hybrit verelim 30km/h ile gidersen Bezinde yakmıyor. Elektirik ile idare et artık. Çok gülüyorum Çok gülüyorum elektirik bitince üzgünüm benzine kuvvet Dil çıkarıyorum
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan,
Alıntı:

Aramızda VFR 800 kullanan arkadaş varsa sanırım yakıt tüketimini ve Performansını en iyi ondan öğrenebiliriz

söylim...200 lira uzun yol we şehir içi karışık kabaca yani..performansa gelince..v tehc açınca güzel 600lük bi race performansı son hızlara gelince 255 ben yaptım 2 kişi 242..he 2007 600rr la kakttık artçılı ama ..200 kmh ye kadar ayıkladım sonra o geçti..başka sorusu olan Çok gülüyorum Çok gülüyorum
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 22.07.2008 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam35, ..yok yok buda değil..sele aynı depo aynı sinyaller aynı.. Beğenmedim
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic 1 yıllık eski ama resimlerde güncelleniyor galiba...
Fotoshop lu mudur bilinmez belki ama, son hali bu şekilde ..

walla biz fotoshopluydu şuydu buydu diye tartışa duralım; ama bütün modellerde çakma bir iki resim sızıyor, sonra hepsinden farklı bir model çıkıyor piyasaya , en yakın örnek Transalp .
VFR 1000 e gelince bence 800cc nin touring havasından çıkıp supersport sınıfına geçmiş gibi görünüyor.. Doğrusu ben touring sınıfına göre beğenmedim..
Eğer ki VFR sınıf değiştirecekse ve 1000RR yerini alacaksa SS ci sayılmam ama fena değil gibi....
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal