Tarih: 22.08.2007 - 09:28 Mesaj konusu:
Tasarımıyla göz kamaştırıcı bir motor _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
eski kasası bitmeden birtane almalıyım bu ne böyle hiç beyenmedim naptı honda böle yaa touring e değil racing e çevirdi iyice motoru
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
bu arada yeniden baktım resimlere kırmızı ve mavili motor bile farklı ayrıca kırmızı vfr de farlar egzos ve arka masa hariç herşey aynı gibi geldi yorumsuz
eski kasa ve motor değerlerini tercih ederim.Bu model gerçekten gelirse VFR 800 almak şart olur. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR.
topicin üstünden bir sene geçmiş zaten böyle bi model oolsaydı duyar veya en azından görürdük fuardada hiç bahsi geçmemişti...
edip abi eski topici hortlasmıssın..bende yeni modelmi diye kanıyordum az daha _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
CRX'ler bildigim kadarıyla 130 beygirdi... Sadece ba16 motor kullanlar 160hp. En son 1998 Vtec'lerde bu kullanıldı... Bende 98 sedan'ı var(crx değil normal civic)... şöyle diyeyim 40lt' ile 200km gidebiliyorum.... .. him yoksa 300'müydü. Motosiklet nedeniyle kullanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki unuttum...
Ante, Birşey sorayım 1990 lı yıllarda 1.6 motor 130 hp güç üreten kaç araba markası sayabilirsin.
Yada 1998 yılında neredeyse normal 1,6 araçlar ile aynı paralarda satılan ve Atmosferik basınçlı sadece V-TEC olan 160 Hp olan kaç marka ve model gösterebilirsin.
Hiç kusura bakmayın ama her lüksün bir bedeli vardır. 8800 devir çerien bir motor 100km/h de10 lt benzinde yakar 15 lt de.
Bugün V-Tec teknolojisi ile honda otomobil olarak konuşuyorum. Sınıfının endüşük yakıt tüketimini En yüksek gücünü ve tork unu üretiyor.
Aramızda VFR 800 kullanan arkadaş varsa sanırım yakıt tüketimini ve Performansını en iyi ondan öğrenebiliriz
KaraRR, Sana gel Hybrit verelim 30km/h ile gidersen Bezinde yakmıyor. Elektirik ile idare et artık. elektirik bitince üzgünüm benzine kuvvet
Tarih: 22.07.2008 - 19:57 Mesaj konusu:
hondagokhan,
Alıntı:
Aramızda VFR 800 kullanan arkadaş varsa sanırım yakıt tüketimini ve Performansını en iyi ondan öğrenebiliriz
söylim...200 lira uzun yol we şehir içi karışık kabaca yani..performansa gelince..v tehc açınca güzel 600lük bi race performansı son hızlara gelince 255 ben yaptım 2 kişi 242..he 2007 600rr la kakttık artçılı ama ..200 kmh ye kadar ayıkladım sonra o geçti..başka sorusu olan _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
topic 1 yıllık eski ama resimlerde güncelleniyor galiba...
Fotoshop lu mudur bilinmez belki ama, son hali bu şekilde ..
walla biz fotoshopluydu şuydu buydu diye tartışa duralım; ama bütün modellerde çakma bir iki resim sızıyor, sonra hepsinden farklı bir model çıkıyor piyasaya , en yakın örnek Transalp .
VFR 1000 e gelince bence 800cc nin touring havasından çıkıp supersport sınıfına geçmiş gibi görünüyor.. Doğrusu ben touring sınıfına göre beğenmedim..
Eğer ki VFR sınıf değiştirecekse ve 1000RR yerini alacaksa SS ci sayılmam ama fena değil gibi.... _________________ Honda XT650 TransAlp
İzmir, TR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız