arkadaslar kawasaki zx4r mi satıyorum kaporta boyası yenilendi (ateş kırmızısı) şasede komple boyandı(kurşun gri) jantlar boyandı(beyaz) bu motor super sport tipindedir ve dikkat çekicidir .motorun al benisi var diyebiliriz aslında resim isteyenler varsa göndere bilirim
tel:0543 620 65 33
e-mail:gurkan_vmy22@hotmail.com _________________ ^ süper bir fikrim var sen şimdi git bidahada geri gelme
haklısın dostum acelem vardı model 1989de trafiğe çıkışlı fiyat ise 5,200 ytl resimlerini akşam üstü eklerim yada 2 saat sonra isteyenler mail atsın bana ben maile ile yollarım olmazmı?
Sen En İyisi Resimleri Buraya Ekle Arkadaşım Herkez Görsün Müşterin o zaman Bol Olur.
geçen ayki resimleridir . renk keyfiyen biraz daha acılmıştır arabamla aynı renk olsun diye vişne çürüğünden şeytan kırmızısına çevirdim yeni görünümü bu halinden daha dikkat çekici oldu o resimleride en kısa zamanda ekliyicem
dükkanın önünde
arkadaslar tekrar ediyorum renk şeytan kırmızısı ve şase kurşun grisi jantlar beyaz oldu son halinde
_________________ ^ süper bir fikrim var sen şimdi git bidahada geri gelme
jantlar beyaz olunca guzel olmustur ama bu makıneyı yesıl yapacan bılader konyadada vardı zamanında ızmıre gıttı yesıl cok temızdı hayosung bılmem ne alacagına alacan boyle bısey motoru temızse bıncek arkadaslar ıcın fıatta ıyıymıs
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 22.07.2008 - 19:54 Mesaj konusu:
kilit _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız