Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Suzuki AN 125 HK=Yakıt

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Suzuki AN 125 HK=Yakıt
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 22.07.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko sıfıra fazla basmışım 10 ytl 110 120 km arası gidiyor Göz kırpıyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : HYOSUNG 25OR

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

designserhat, yanlıs hesaplama dostum

ALDIM SONUNDA YAHUU 250 R I MI ODA SIYAH Gülümsüyorum
SATILIK APACHE 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ahmet1989
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.07.2008 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, BU sefer benzim bitene kadar almıcam dedım ve almadım benzın bıttı göstergede bı anormallık war zaten bıden dusuo Her Ne İse bir depo benzınle yanı bıtene kadar (7 litre depo bu arada fabrıka verılerı 6.5 ama) 170 km gidebilfim ve motorum 1800 km oldu Hala Garip

Bide Söledin ne anlama geliyor Üzgünüm
Başa dön
ahmet1989 Çevrimdışı ahmet1989 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kenny
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.07.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmet1989 demiş ki:
neuremencer, BU sefer benzim bitene kadar almıcam dedım ve almadım benzın bıttı göstergede bı anormallık war zaten bıden dusuo Her Ne İse bir depo benzınle yanı bıtene kadar (7 litre depo bu arada fabrıka verılerı 6.5 ama) 170 km gidebilfim ve motorum 1800 km oldu Hala Garip

Bide Söledin ne anlama geliyor Üzgünüm

aynı motora bende sahibim ve şu ana kadar 180 km altına düşmedim, genelde 200-210 km arası gidiyorum. biraz fazla yakıyorsun gibi geldi bana, bakımlarını falan yaptırdınmı zamanında ?
Başa dön
kenny Çevrimdışı kenny Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 29.07.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herhalde en uzun test benimkisi olacak:)
Daha yeni geldim ist-izmir arası 450 km yol yaptım. 45 ytl benzin aldım toplam.
Gazı kapatıp öyle geldim. Merak edenler için tam tamına 7 saatte geldim arabalı vapur dahil.
Bu hesaba göre 10 krş yakmışım km'de. Bana biraz fazla geldi ama ufak motor olunca devir fazla çeviriyorsun ve uzun yolda hiçbir avantajın kalmıyor.
ahmet1989
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.07.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenny, ewt zamanında yaptırdım bakımlarını Üzgünüm

Son Mesajdan 146 saat 20 dakika sonra eklendi:

leoparus, Yok arkadaşlar yıne 10 liralık benzın attım 95 oktan en ucuzu yani 70 km gitti yanı 100 km gitse kmde 100 yakmış olur.(70 km ewın onunde benzını bıtırdım) Üzgünüm

Son Mesajdan 146 saat 22 dakika sonra eklendi:

hea bide bidonda benzın wardı tamamen bıttı dıe onuda ekledım oda 1 litre yoksa bile 700 ml warıdır şu durumda benım motor km de 95 oktan benzınle 143.000 ykr yakıo sizce normalmi? Üzgünüm
Başa dön
ahmet1989 Çevrimdışı ahmet1989 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal