Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - zx4r

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

zx4r

zx4r
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
grkn59
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:40    Mesaj konusu: zx4r Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar kawasaki zx4r mi satıyorum kaporta boyası yenilendi (ateş kırmızısı) şasede komple boyandı(kurşun gri) jantlar boyandı(beyaz) bu motor super sport tipindedir ve dikkat çekicidir .motorun al benisi var diyebiliriz aslında resim isteyenler varsa göndere bilirim [b]

resimler geçen ayki resimleri yeni halinide yakın zamanda koyucam rengini keyfiyen arabamla aynı renge çevirttim.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakketten çekici bir motor Gülümsüyorum ama kardeş burada 2.el  konuları kilitlenirsen sahibinden.com   a ilan ver
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

grkn59, bu topikten kaç tane var?bugün bir tane gördüm bundan

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım ilki kilitlendıkten sonra ikinci kez açmıs olacak arkadaşımız Şok oldum Şok oldum
grkn59
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yasenya_ demiş ki:
grkn59, bu topikten kaç tane var?bugün bir tane gördüm bundan

kardeşim nettemi gördün yoksa sokaktamı? Gülümsüyorum
Başa dön
grkn59 Çevrimdışı grkn59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum hayır md de gördüm yav Gülümsüyorum

dikkat agresif deli...
Başa dön
grkn59
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift demiş ki:
hakketten çekici bir motor Gülümsüyorum ama kardeş burada 2.el  konuları kilitlenirsen sahibinden.com   a ilan ver

verdim gerçide neden 2.el bölümünde kitliyorlar anlamadım gitti yeni girdim bu siteye bilmediğim bişeyler olmalıGülümsüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

yasenya_ demiş ki:
Gülümsüyorum hayır md de gördüm yav Gülümsüyorum

valla türkiyede 4tane var diye biliyorum zxr6 da benziyor hemen hemen çok fark yok dikkat edersen belli olur . belki benim motoru görmüşündür

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

http://www.sahibinden.com/super_sport_zxr4WQQaXQQ10161873WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
grkn59 Çevrimdışı grkn59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orada kitleniyor.Sebep Hakan başkanın açıkladığı gibi,topikler amaç dışına çıkabiliyor,yardımcı olmak yerine başka şeylerle uğraşılabiliyor.sizler de zaman kaybetmiş oluyorsunuz.iyiliğiniz için yani

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

tamam kardeşim hayırlısıyla satarsın inşallah Bravo

dikkat agresif deli...
Başa dön
grkn59
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyide bu gün ilk açtığımda sadece insanlar motor hakkında bilgi istemişlerdi ama gine kitledi
Başa dön
Gh0stRideR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında hoşuma gitti ama yeni değiştirdim motorumu :S Alanada satanada hayırlı olsun
Gh0stRideR Çevrimdışı Gh0stRideR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

grkn59, 2.el konularının kitleniş nedeni motorun kötülenmesidir

yani yok o motor şöle yok o motor böyle gibisinden diğerki topic te2.el Gülümsüyorum
grkn59
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift demiş ki:
grkn59, 2.el konularının kitleniş nedeni motorun kötülenmesidir

yani yok o motor şöle yok o motor böyle gibisinden diğerki topic te2.el Gülümsüyorum

tamam dostum anladım..Gülümsüyorum
Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 22.07.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun alanada ,satanada... Bravo
Üye
Üye

Nereden: Kütahya

MesajTarih: 26.07.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba. Arkadaşım fiyat olarak ne istiyorsun ? Model ne ? Km Kaç ?

Bu bilgileri verirsen düşünülebilir. Tabi eğer satmadıysan.
Başa dön
Cadde_43 Çevrimdışı Cadde_43 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
grkn59
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cadde_43 demiş ki:
Merhaba. Arkadaşım fiyat olarak ne istiyorsun ? Model ne ? Km Kaç ?

Bu bilgileri verirsen düşünülebilir. Tabi eğer satmadıysan.

TEKİRDAĞ/ÇERKEZKÖY
kawasaki
ZX4R
400cc 16 v motor
1989 model
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal