Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - offff çok kötü bir durum hayal kırıklığı :S

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

offff çok kötü bir durum hayal kırıklığı :S

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
drumtoens
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:20    Mesaj konusu: offff çok kötü bir durum hayal kırıklığı :S Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaç aydır amcamla anlaştığımız gibi amerikadan 7 milyar para yollucaktı haber bekliyordum hatta ehliyet sınav sonuçları da açıklandı kazanmışım ama bugün bir mail aldım işlerinin ters gittiği ile ilgili tüm hayallerim söndü sanırım artık hiç bir şekilde imkan kalmadı :S:S çok büyük bir eksiklik
Başa dön
drumtoens Çevrimdışı drumtoens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
honda_sercan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Ağlıyorum
honda_sercan Çevrimdışı honda_sercan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CAGRRI
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugunlerde bu tur topic açanların sayısı baya fazla bence bu kadar buyutmeyin olayı dunyanın sonu değil elbet bir gün, sağlınız sıhhatiniz yerinde olduğu sürece çalışıp istediğiniz motoru alıcak paraya sahip olacaksınız.hem kendi kazandığınız parayla bir şeylere sahip olmanın tadı çok farklı; oyuzden sıkmayın canınızı biraz daha sabredin.
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

drumtoens, o kadar bekliyeceksin ve para gelmeyecek

offf ben delirirdim bee

hayallerinin peşini bırakma kardeşim Gülümsüyorum
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Banada oldu aynısı tam bitti dedim bitmedi bekle bakalım
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
muratF
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne demişler SABRIN SONU SS DİR,,, Çok gülüyorum
drumtoens
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon da kaç aydır bunu bekliyordum moralim bozuldu paylaşayım dedim kusura bakmayın
Başa dön
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende dün açtım bitti dedim banka kredisi çıktı işn içine hiç belli olmuyor
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
drumtoens
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yha bende bitti demiştim amcam girmişti araya tamam dedim ohh onunda işleri bozulmuş :S inş başka bir yerden bişi çıkar artık ne diyim
Başa dön
motor_delisi_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CAGRRI demiş ki:
Bugunlerde bu tur topic açanların sayısı baya fazla bence bu kadar buyutmeyin olayı dunyanın sonu değil elbet bir gün, sağlınız sıhhatiniz yerinde olduğu sürece çalışıp istediğiniz motoru alıcak paraya sahip olacaksınız.hem kendi kazandığınız parayla bir şeylere sahip olmanın tadı çok farklı; oyuzden sıkmayın canınızı biraz daha sabredin.
Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav nasıl iş anlamadım..havadan para gelsın motor sahıbı olalım..bu nasıl bı mantıktır.bu site de çalışarak biriktirirek,yıllarca sabrederek 30 undan sonra SS alan adamlar var..ben ilk motorumu 25 yaşımda kendi paramla aldım..Mümkunse siz de öyle yapın..bırakın oradan buradan gelecek paralara umut bağlamayı.hayal kırıklıkları kaçınılmaz olabılıyor kımı zaman..7000-10.000 her neyse bunlar az paralar değil..ha deyınce kımse kımseye bu kadar para veremez.20-25 yaş grubunda cok az kişinin SS i vardır onlarında çoğu baba parasıyla almıştır zaten.boşuna üzülme demek istiyorum arkadasım..çok bişey kaybetmedın..gelmesı muhtemel bı para gelmedı o kadar! Göz kırpıyorum
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Md nin bana öğrettiklerinden biri Asla Pes etme eder gibi yap =)
Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 22.07.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muratF, Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal