Tarih: 22.07.2008 - 22:23 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun kazasız belasız _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Ve hatta başlangıç sonrası olsa da şehir içi kullanımında bence 10 numara motor.
Ben ilk motor olarak fazeri aldıktan 2 yıl sonra ybryi aldım ve 1 yıldır da büyük zevkle, sorunsuz kullanıyorum.
Fazer ile geçemediğim yerlerden geçebilmesi, baya yüksek denilebilecek kaldırımlara çıkabilmesi-inebilmesi ve manevra kabiliyeti şehir içi için büyük avantaj.
ybr'yi 2. el olarak aldığım ve 2004 model olduğu için tek sorun akünün bitmesi oldu.
Fakat yeni akü almak için de üşeniyorum bayiye gitmeye, eski aküyü söktüm çıkardım, öyle kullanıyorum.
Bir ara gidince alırım
Kick start ile motor soğuksa bile en kötü ihtimal 2. ya da 3. basışta alıyor. _________________ My First Bike = Fazer
En son casibart tarafından 05.10.2008 - 16:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız