Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 345 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 23.07.2008 - 04:37 Mesaj konusu:
ToyRider demiş ki:
arckaan, o zaman yarın için kendini ayarla en azından bizlerle tanışmak ve bizleri yakından tanımak için gel misafirimiz ol. bu arada müptelası olursan çayır çimenin ben karışmam ona göre
Hehehe bence de arckaan,ben de katıldığımda motorum yoktu,kaç toplantıya motorsuz geldim hatta bir kaç defa yük oldum arkadaşlarıma ama motorun eksikliğini en az hissettiğim dönemdi.Hatta M.D. uğurlu geldi 600 RR aldım deeermişim
Ben de parmak kaldırıyoruuum,beni de yazınnn,Burçak'ın enfes mamalarından yemeye gelcem Ben de içecek getiririm,ss'de daha fazla şey taşınmıyo zaten _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Tarih: 23.07.2008 - 09:55 Mesaj konusu:
SnooTy demiş ki:
tamero, Amma çok post yaptin be abi Yavaş nefes al biraz hehe.. Daha önemli konu var.. Bu hafta kimde kalıcam ben
postu mostu bırakta , sende iyi alıştın hee her hafta bir yerde al bir çadır kal cadırda çayırda , diğer toplantıya kadarda gitme gelme kalma derdinde olmaz hem
Arkadaşlar merhaba bu akşam eğer yağmur olmazsa hem tanışmak için hemde bu güzel ortamın havasını teneffüs edebilmek için yanınıza uğramak istiyoruz hımmm ve sanırım grupta ekler çok seviliyor tabiki eklerlerimizle birlikte ben iki tekerlekli hayata yeni katılmış bir sürücüyüm daha çok taze 2 hafta oldu motorum henüz keeway Sl 150 bununla öğreniyorum ama biliyorumki bizleride aranıza kabul edeceksinizz:)
Tarih: 23.07.2008 - 11:08 Mesaj konusu:
ilkerdumduru demiş ki:
Arkadaşlar merhaba bu akşam eğer yağmur olmazsa hem tanışmak için hemde bu güzel ortamın havasını teneffüs edebilmek için yanınıza uğramak istiyoruz hımmm ve sanırım grupta ekler çok seviliyor tabiki eklerlerimizle birlikte ben iki tekerlekli hayata yeni katılmış bir sürücüyüm daha çok taze 2 hafta oldu motorum henüz keeway Sl 150 bununla öğreniyorum ama biliyorumki bizleride aranıza kabul edeceksinizz:)
gel kardeşim gel kaynaş motorlu motorsuz yeni eski acemi usta farketmes maksat muhabbet zaten yabancılık çekmiyeceğin kesin haa bu arada tatlılardan sorumlu bakan olarak tatlılar bana teslim makbuz karşılığı ben olmazsam tatlılardan sorumlu yardımcım volkan re re ye verirsin sırma ve uzun parlak saçlı volkan rere kım dersın verırsın ona sahtelerınden sakın kardeşim oda yoksa gevezekadın diye biri var ona verirsin benim yardımcılarımdır
Kayıt: Dec 19, 2007 Mesajlar: 92 Nereden: Göztepe-İstanbul
Tarih: 23.07.2008 - 11:18 Mesaj konusu:
Arkadaşlar traix'in tatlısını yemişmiydik.Ben pek hatırlayamadım.Eğer yemediysek oda gelirken bir şeyler getirsin.Bakın ilkerdumduru ekler getiriyormuş.Oda şöyle bir baklava cinslerinin hatırını sorsa fenamı olur
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 156 Nereden: düşler ülkesinden
Tarih: 23.07.2008 - 11:19 Mesaj konusu:
VOLKANRR, abey bende gelmek istiyom, bi de arkadaşım var oda motor hastası, uzun saçlı, seni tanıomuş oda gelebilirmi. lütfen volkan abey. oraya gelince bisi motora bindiricenmii volkan abey.. _________________ HONDA TEAM
(Ayıp Oldu ama 06 R6 Kırmızı Beyazından )
Kuş bakışı bakmak güzeldir; yalnız kuş gibi bakmamak şartı ile....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız