Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 23.07.2008 - 04:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider demiş ki:
arckaan, o zaman yarın için kendini ayarla en azından bizlerle tanışmak ve bizleri yakından tanımak için gel misafirimiz ol. bu arada müptelası olursan çayır çimenin ben karışmam ona göre Gülümsüyorum

Hehehe bence de Çok gülüyorum arckaan,ben de katıldığımda motorum yoktu,kaç toplantıya motorsuz geldim hatta bir kaç defa yük oldum arkadaşlarıma Gülümsüyorum ama motorun eksikliğini en az hissettiğim dönemdi.Hatta M.D. uğurlu geldi 600 RR aldım deeermişim Dil çıkarıyorum
Ben de parmak kaldırıyoruuum,beni de yazınnn,Burçak'ın enfes mamalarından yemeye gelcem Çok gülüyorum Ben de içecek getiririm,ss'de daha fazla şey taşınmıyo zaten Gülümsüyorum
(J.S.S. Team Dil çıkarıyorum )
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sipsivri
Üye
Üye

Nereden: Göztepe-İstanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barbaros,akşam gelirken benim poları getirmeyi unutmazsın değilmi
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy demiş ki:
tamero, Amma çok post yaptin be abi Çok gülüyorum Yavaş nefes al biraz hehe.. Daha önemli konu var.. Bu hafta kimde kalıcam ben Çok gülüyorum

postu mostu bırakta , sende iyi alıştın hee her hafta bir yerde al bir çadır kal cadırda çayırda , diğer toplantıya kadarda gitme gelme kalma derdinde olmaz hem Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

traix demiş ki:
eğer bi aksilik çıkmazsa orada olacağım.

Bekleriz, makinanla birlikte gel. Bravo
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooooooooo herkes toplanmış...
muhabbetiniz bol olsun... herkese çok selamlar..
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, bende gelebilirmiyim acaba Gülümsüyorum
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mangal'da sucuk varsa, bende gelebilirim... Gülümsüyorum
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

semuteyo demiş ki:

Sucuk yoksa gelmicek misin yani??? Bir ara bakalım, belki beraber gideriz. Ben biraz hasta gibiyim, gidip gitmeyeceğim belli değil.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
semuteyo demiş ki:

Sucuk yoksa gelmicek misin yani??? Bir ara bakalım, belki beraber gideriz. Ben biraz hasta gibiyim, gidip gitmeyeceğim belli değil.

gelirim, sucuk bahane, arkadaşlık sahane....tabiki senide alırım, ama ben erken dönerim...10 dakikalık adamım biliyorsun Dil çıkarıyorum gelmek istersen msn'den haberleşelim... Bravo
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ilkerdumduru
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba bu akşam eğer yağmur olmazsa Gülümsüyorum hem tanışmak için hemde bu güzel ortamın havasını teneffüs edebilmek için yanınıza uğramak istiyoruz hımmm ve sanırım grupta ekler çok seviliyor tabiki eklerlerimizle birlikte ben iki tekerlekli hayata yeni katılmış bir sürücüyüm daha çok taze 2 hafta oldu Gülümsüyorum motorum henüz keeway Sl 150 bununla öğreniyorum ama biliyorumki bizleride aranıza kabul edeceksinizz:)
Başa dön
ilkerdumduru Çevrimdışı ilkerdumduru Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilkerdumduru demiş ki:
Arkadaşlar merhaba bu akşam eğer yağmur olmazsa Gülümsüyorum hem tanışmak için hemde bu güzel ortamın havasını teneffüs edebilmek için yanınıza uğramak istiyoruz hımmm ve sanırım grupta ekler çok seviliyor tabiki eklerlerimizle birlikte ben iki tekerlekli hayata yeni katılmış bir sürücüyüm daha çok taze 2 hafta oldu Gülümsüyorum motorum henüz keeway Sl 150 bununla öğreniyorum ama biliyorumki bizleride aranıza kabul edeceksinizz:)

gel kardeşim gel kaynaş motorlu motorsuz yeni eski acemi usta farketmes maksat muhabbet zaten yabancılık çekmiyeceğin kesin haa bu arada tatlılardan sorumlu bakan olarak tatlılar bana teslim makbuz karşılığı Gülümsüyorum ben olmazsam tatlılardan sorumlu yardımcım volkan re re ye verirsin sırma ve uzun parlak saçlı volkan rere kım dersın verırsın ona sahtelerınden sakın kardeşim oda yoksa gevezekadın diye biri var ona verirsin benim yardımcılarımdır Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sipsivri
Üye
Üye

Nereden: Göztepe-İstanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar traix'in tatlısını yemişmiydik.Ben pek hatırlayamadım.Eğer yemediysek oda gelirken bir şeyler getirsin.Bakın ilkerdumduru ekler getiriyormuş.Oda şöyle bir baklava cinslerinin hatırını sorsa fenamı olur
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondateam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: düşler ülkesinden

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, abey bende gelmek istiyom, bi de arkadaşım var oda motor hastası, uzun saçlı, seni tanıomuş oda gelebilirmi. lütfen volkan abey. oraya gelince bisi motora bindiricenmii volkan abey..

Kuş bakışı bakmak güzeldir; yalnız kuş gibi bakmamak şartı ile....
Başa dön
hondateam Çevrimdışı hondateam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, direkt tatlıya odaklanıyorsun haa,hahaha Çok gülüyorum
(J.S.S. Team Dil çıkarıyorum )
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia demiş ki:
tamero, direkt tatlıya odaklanıyorsun haa,hahaha Çok gülüyorum

yaa tatlılardan sorumlu bakan olunca ne yapayım görevimi yapıyorum vatan millet için çalışıyoruz ne yapalım görev aşkı ile yanıp tutuşuyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki
6. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal