Çok eğlendiğimiz çok zevkli bir gezi oldu....katılan bütün dostlara çok teşekkürler..... _________________ UĞUR DİGAN
0 543 6215628
ChApIIrrr 250
www.turkiyemotosiklet.org
Tarih: 23.07.2008 - 09:08 Mesaj konusu:
Uğur abicim ellerine kollarına sağlık.. yoksa Aytaç'ınkilere mi sağlık desek süper bi gezi olmuş.. siz bu işi biliyosunuz yahu _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
fotolar için tşk ler güzel bi hafta sonu geçirmişssiniz anlasılan _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 3935 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 23.07.2008 - 10:18 Mesaj konusu:
vay be o kadar insanlı organizasyon zor olmalı,tebrik ederim,devamını dilerim
_________________ neyleyim caddeyi neyleyim sahilyolunu üstünde salınan maxi-scooter olmayınca
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 546 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 23.07.2008 - 12:02 Mesaj konusu:
yanlış anlaşılmak istemem ama www.turkiyemotosiklet.org sitesinin düzenlemiş olduğu gezinin motordelisi ile ne alakası var bunu anlamadım. _________________
Tarih: 23.07.2008 - 12:22 Mesaj konusu:
barossatr demiş ki:
yanlış anlaşılmak istemem ama www.turkiyemotosiklet.org sitesinin düzenlemiş olduğu gezinin motordelisi ile ne alakası var bunu anlamadım.
Bu bir paylaşımdır.....aramızda ben dahil M.D ye üye arkadaşlarımız da vardır.....isim bir şey fark etmemeli bence....sizde istediğiniz gibi sitemizde gezi ve organizasyonlarınızı paylaşabilirsiniz.....
yarın öbürgün buralarda veya yakın çevrede yapılan bir organizasyona zevkle katılacağımızı söyleyebilirim....Maksat motosiklet kültürünü zevkle yaşayabilmek ve yaşatabilmek.... _________________ UĞUR DİGAN
0 543 6215628
ChApIIrrr 250
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 23.07.2008 - 12:59 Mesaj konusu:
iyi bir gün olmuş....siteler farklı olsada gönüller bir tek sey için atıyor..... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 23.07.2008 - 13:02 Mesaj konusu:
-Athos- demiş ki:
güzel gezi olmuş elinize emeğinize sağlık
kamuflaj elbiseli dostumuz ne vurdu oralarda ben onu merak ettim bir zıpkıncı olarak trofe var mıydı?
heheee....sürede kısıtlıydı ama arkadaşımız bir tane kayalevreği vurmayı başardı onu da yanımızda yeni evli bir çiftimiz vardı...ona hediye etti.... _________________ UĞUR DİGAN
0 543 6215628
ChApIIrrr 250
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız